Köwerich (Moezel) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Köwerich (Moezel)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Köwerich (Moezel) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Köwerich (Moezel) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

5 beoordelingen over Köwerich (Moezel)

6,8
9,6
Sfeer
met oudere kinderen, Apr. 2010
"Toller urlaub im weingut!"
Peter und Isolde Ha...
Sfeer
17-5-2010 wirklich eine reise wert. wir haben in einem weingut übernachtet und uns wurde ein sehr schönes programm rund um die touristischen vorzüge geboten. die menschne sind alle sehr nett und man kann sehr viel unternehmen! top!

de Lange
Omgeving
23-1-2008 Wij zijn ook in Hotel moselblick geweest en hadden een kerstarrangement
Het hotel was net een maand tevoren overgenomen door een andere eigenaar van kerstsfeer was geen sprake de kamers waren in slechte conditie de een zonder water de andere met kapotte verwarming de ober probeerde ond te helpen waar mogelijk de nieuwe eigenaar liet zich niet zien het hele hotel was erg verwaarloosd stoelen waar de veren uit kwamen tafels die wankelde etc Van een kerstdiner geen sprake jammer

Roel en Willy Ip...
Omgeving
4-7-2007 Saai paatsje. Weinig of niets te doen. Wij gaan hierheen om te fietsen. de moesel is geweldig

monique
2-5-2006 klein plaatje waar niets te beleven valt

De Bisschop Romain
Omgeving
5-12-2005 zijn met 17 personen van vrijdagnamiddag 2/12 tot zondagvoormiddag in hotel Moselblick geweest.Sommige kamers waren mooier en groter dan andere;dat weet men op voorhand.Het eten was meer dan voldoende en ook van goede kwaliteit.Wij hebben denk ik alles gekregen wat ge normalerwijs moogt verwachten.Ge moet ook rekening houden met de prijs die ge betaalt.Tevreden.