Vakantiepark Eurostrand Leiwen in Leiwen (Moezel) Duitsland 9.3 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Eurostrand Leiwen

9,2
9,5

27 mei 2012

Vakantiepark Eurostrand Leiwen Leiwen (Moezel)

Beoordelingen Vakantiepark Eurostrand Leiwen

Moselallee 1, D-54340, Leiwen (Moezel)

5 beoordelingen over Eurostrand Leiwen

9,2
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeer aangenaam verblijf in all -in."
fam.pairoux-wynants
Eetgelegenheden
30-8-2011 We hebben hier een zeer aangenaam verblijf gehad.Alle medewerkers waren om het vriendelijkst.Ze kwamen constant vragen ofdat alles in orde was en of we nog iets moesten drinken.We hadden ook 2 moeselstudio's die met elkaar in verbinding stonden op de bovenverdieping en dit voor 2 volwassenen en 1 kind.Dit betekent dus 2 volwaardige kamers met 2 badkamers en 4 volwaardige bedden.Ook hadden we 2 koelkasten,2koffiezetapparaten en 2 waterkokers,ook al had je dit niet nodig in all-in.
De bufetten waren zo uitgebreid,dat je nog niet wist wat eerst te eten.Ook de uitstappen en de animatie waren inbegrepen en zeer leuk.Als je met kinderen wil gaan dan kan je beter tussen 15/7 en 15/8 gaan.Dan is er ook een zeer goed animatieteam voor de kinderen.Al bij al dus zeker aan te bevelen en prijs/kwaliteit was dus zeker in orde,daar je de ganse dag zoveel mag eten en drinken wat je wil.Eén minpuntje: het ontbreken van airco in de studio's en in de gemeenschapelijke ruimtes.
We gaan zeker terug!

met partner, Juli 2011
"Zeer goed verblijf"
Jacques Vervaeke
Eetgelegenheden
8-8-2011 Zeer goed. Formulieren tijdig in het nederlands ontvangen. Onthaal in het nederlands. Vriendelijk personneel. Mooie huisje met op ieder kamer een douce. Elke kamer ook een tv. Zeer net. Eten zeer uitstekend. Alles was beteren dan verleden jaar in een 4 sterren hotel. Wij waren met onze gehandicapte zoon en kregen een speciale plaats in het restaurant, zodat wij onze zoon beter konden helpen. Wel was de badkamer wat klein voor een elektrische rolwagen, een douce stoel zou hier een oplossing kunnen zijn. Spijtig dat wij geen 10 dagen konden boeken.

met een groep, Juli 2011
"All inclusive op z'n middelandse zee!!"
uit belgie
Eetgelegenheden
2-8-2011 goed vermaakt: met bus uistapjes, avondshow, gratis WiFi EN mooie uitzicht rondom.
Eten: correct, goed niet meer.
onderkomen: slechte isolatie, geluid van buren is storend.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Geweldig maar all inclusive mocht uitgebreider"
gerard
Eetgelegenheden
6-1-2010 qua kwaliteit/prijs absolute topper daar er vele extra's zoals excursies zijn inbegrepen. Wij vonden wel dat er namiddag ook wel eens een kleinigheidje te eten mocht zijn: een namiddag snack zoals een koffietafel of een fast-food snack. Buiten de hoofdmaaltijden is hier niets te krijgen. De alcohol beperkt die inbegrepen is, is ook beperkt tot de meest gekende bieren, jenevers, martini... een cocktail of zo zat er niet in. Er zijn ook nergens blikjes of flesjes voorzien dus je moet je steeds naar de amusementshal of terras begeven voor drinken, je kan niets meenemen naar de huisjes. Voor kleine kids is dit toch een nadeel. De lange tafels in de restaurants vonden wij ook maar niets, we waren met een gezelschap van 8 en nog vreemden aan tafel, je kiest je buren niet, wel altijd plaats... daar de tafel vast is. Wij houden van iets mee intimiteit en privacy
Het eten mocht gevarieerder (vooral inderdaad dessert) maar er mocht van ons ook meer keus in vlees en vis zijn

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Super vakantie om nog een keer mee te maken."
familie b en l
Eetgelegenheden
17-10-2009 We hebben een super vakantie gehad we waren met 4 volwassene en 2 van 16 en 1 van 15 en van 13. we zijn met een excursie mee geweest en was echt super. alleen jammer op fintel was er wel animatie voor kinderen tot 17. hier in leiwen was het ook wel maar dan zouden we maar met z'n 4 zijn en dat was best jammer maar hebben wel een super vakantie gehad je kon bowlen of kaarten of midgetgolven of tennisen je kan er van alles doen echt super. we zijn al in fintel geweest en nu in leiwen en gaan zeker weten nog een keer terug. er is ook een mooie omgeving je kan fijn gaan winkelen in trier en in bern kastel keus

zekor een aanrader!!!!!!!