Camping Prümtal***** in Oberweis Duitsland 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeer mooie camping"
R. Marell
Staat van het sanitair
28-8-2010 In hoogseizoen deze camping bezocht. De sanitaire voorzieningen waren prima en werden goed schoongemaakt. Maar je blijft bij een camping altijd afhankelijk hoe het door je voorganger achtergelaten is. Leuke animatie voor kinderen. Zwembad vonden wij erg koud, jammer. We hebben geen overlast gehad van het deuntje, waarmee het begin van de animatie aangegeven wordt. Ik vraag me af wat mensen die hierover klagen van een camping verwachten. Dan kan ik net zo goed zeuren over het geblaf van een hond....... Waar hebben we het af en toe over? Deze camping is zeer aan te bevelen.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Schitterende camping voor kinderen"
goele
Staat van het sanitair
16-5-2010 We zijn 4 dagen op deze camping geweest, De kinderen hebben hun zeker niet verveeld, door de mooie speeltuin die er is en de mooi rivier waar ze met de laarsjes in konden. Het zwembad was nog gesloten en animatie was er nog niet.
Als dit in het hoogseizoen er ook nog eens bijkomt kan het al helemaal niet meer stuk. De camping is mooi onderhouden. Wij hadden een mooi staanplaats van +/- 90m2. Kort bij de speeltuin. Als je al eens geen zin hebt om te koken kan je lekker eten afhalen in het restaurant. je hebt al een dagmenu met soep hoofdgerecht en nagerecht voor 7,50 euro. In Oberweis is niet veel te beleven maar je kan er wel mooi wandelingen maken, Als je naar de winkel moet rijd je in 10 min naar Bitburg, Aldi en Edeka héél makkelijk te vinden.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Leuke camping, maar wel luidruchtig"
Broekman
Staat van het sanitair
18-8-2009 Mooie camping, mooi en o.h.a. schoon sanitair, aardige medewerkers, goed gesorteerde campingwinkel (elke morgen verse broodjes & een snoepje voor de kinderen). Het grote minpunt vonden we echter de luidruchtige aankondigingen van de animatie. Dieptepunt was de muziekavond op donderdagavond: keiharde "kindermuziek" (K3, etc.) tot half één 's nachts. Het zou leuk geweest zijn als het geluid een stuk zachter had gestaan en tot 10 uur 's avonds had geduurd, (dan had de camping een 9 of 10 van ons gekregen voor kindvriendelijkheid), nu leverde het huilende kinderen & chagrijnige ouders op.
Misschien komen we nog wel een keer terug, maar dan gaan we (veel) verder van het animatieterrein af staan. Het zwembad is geweldig, voor kleine kinderen soms wel wat aan de koude kant. En de ligging bij het water is erg leuk. (visjes vangen met een schepnetje, etc.)

Familie, Juli 2007
Tiemen
Staat van het sanitair
19-3-2008 Als kind en jong volwassene ben ik hier al meerdere malen geweest en het was leuk dat ik hier als vader ook met mijn twee prachtige dochters jaren later weer met plezier heb gekampeerd.

Het voelde vertrouwd: veel te doen voor de kinderen, uitstekend sanitair, leuk zwembad en prachtige omgeving.

En dat op ca. 350 km afstand van Utrecht.