Beoordelingen Trier

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Vanaf € 36
Het laagste tarief in de afgelopen 48 uur gevonden.
Wij doorzoeken Booking.com voor de beste prijs.
Trier
8,4
239 beoordelingen
Beoordelingen Trier
Even geduld a.u.b.

De beste prijzen en last minutes voor Trier bij:

24 beoordelingen over Trier

8,3
24 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
6,3
Cultuur
8,6
Omgeving
8,3
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
6,9
Taal:
Gezelschap:
Sorteren:

mooie plekvertalen

mobilette zondag 8 juni 2014
Waardering
7
Uitgaansleven
6
Cultuur
8
Omgeving
5
Sfeer in stad
9
Zorg voor natuur
7

als je het nachtlawaai van het verkeer er bij neemt een goede plek

Gereisd Met vrienden in juni 2014

mooie stadvertalen

glenn_cattrysse1 woensdag 16 april 2014
Waardering
5
Uitgaansleven
5
Cultuur
5
Omgeving
5
Sfeer in stad
5
Zorg voor natuur
5

voor cuultuurkenners, en mooie winkelstad

Gereisd Met partner in april 2014

mooie stadvertalen

Anne-Marie donderdag 12 december 2013
Waardering
9
Cultuur
9
Omgeving
9
Sfeer in stad
10

uitstekende bestemming voor de kerstmarkt te bezoeken

Gereisd Met partner in december 2013

Een echt stad vol cultuurvertalen

Ludwig dinsdag 12 november 2013
Waardering
9
Cultuur
9
Omgeving
9
Sfeer in stad
9
Zorg voor natuur
9

Trier is een gezellige winkelstad, maar ook een stad vol cultuur. Ook wijnhuizen zijn hier in overvloed te vinden. Wij waren hier helaas niet lang genoeg om alles te ontdekken, daarom gaan we ook nog eens terug. Dan beginnen we met de wijnroute.

Gereisd Met partner in november 2013

Prima bestemming voor een korte citytrip dichtbij.vertalen

Chris en Jan zondag 14 juli 2013
Waardering
10
Cultuur
9
Omgeving
10
Sfeer in stad
10

Heel gezellig. Veel cultuur. Mogelijkheid tot wijnproeven (bestellen kan aan het toeristisch kantoor): aanrader: wijngaard J.F. von Dell. Veel democratische eetgelegenheden in de stad. Propere stad. Een aanrader!

Gereisd Met partner in juli 2013

Leuke stadvertalen

Claessens Paul zondag 9 december 2012
Waardering
8
Cultuur
9
Omgeving
8
Sfeer in stad
9

Leuke stad met een gezellige kerstmarkt en veel cultuur om op te snuiven indien interesse voor de romeinse tijd !!

Gereisd Met partner in december 2012

Erg oude stad met veel Unesco monumenten!vertalen

rainbow dinsdag 26 februari 2013
Waardering
9
Cultuur
9
Omgeving
9
Sfeer in stad
9

Deze stad aan de Moezel is bekend om zijn vele waardevolle oude gebouwen uit de Romeinse tijd, Door haar rijk verleden, haar ligging, en de vele winkel faciliteiten, zeker de moeite om eens te bezoeken.

Gereisd Met oudere kinderen in november 2012

magnifiquevertalen

GARDEDIEU zaterdag 3 november 2012
Waardering
10
Cultuur
10
Omgeving
10
Sfeer in stad
10

A visiter et revisiter. Nous avons pris le Roman express, petit train qui permet une visite complète. Beaucoup de boutiques qui permettent de clotuer la journée par du shopping.

Gereisd Met oudere kinderen in oktober 2012

Shoppen en cultuurvertalen

erik dinsdag 16 oktober 2012
Waardering
8
Uitgaansleven
6
Cultuur
9
Omgeving
8
Sfeer in stad
8

Buiten het historische centrum en de winkelstrate is er weinig te zien of te doen Trier.

Gereisd Met vrienden in oktober 2012

Mooie binnenstad, meer veel bezienswaardigheden.vertalen

Chris donderdag 26 juli 2012
Waardering
9
Cultuur
9
Omgeving
9
Sfeer in stad
9

Met de Römer-Express zie je al heel wat op korte tijd. Nadien kun je zelf beslissen welke gebouwen je van naderbij wilt bekijken. Gezellige drukte in de binnenstad (ook dankzij het mooie weer), met veel leuke terrasjes.

Gereisd Met partner in juli 2012

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welk land rij jij het liefst auto?