Aankomstdatum
Vertrekdatum
Vanaf € 36
Het laagste tarief in de afgelopen 48 uur gevonden.
Wij doorzoeken Booking.com voor de beste prijs.
Trier
8,4
231 beoordelingen
Beoordelingen Trier
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

24 beoordelingen over Trier

8,4
231 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
6,3
Cultuur
8,6
Omgeving
8,3
Sfeer in stad
8,6
Zorg voor natuur
6,9
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Juni 2014
"Mooie plek"vertalen
mobilette
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
5,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
7,0

08-06-2014 als je het nachtlawaai van het verkeer er bij neemt een goede plek

met partner, Apr. 2014
"Mooie stad"vertalen
glenn_cattrysse1
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Sfeer in stad
5,0
Zorg voor natuur
5,0

16-04-2014 voor cuultuurkenners, en mooie winkelstad

met partner, Dec. 2013
"Mooie stad"vertalen
Anne-Marie
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
10,0

12-12-2013 uitstekende bestemming voor de kerstmarkt te bezoeken

met partner, Nov. 2013
"Een echt stad vol cultuur"vertalen
Ludwig
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
9,0

12-11-2013 Trier is een gezellige winkelstad, maar ook een stad vol cultuur. Ook wijnhuizen zijn hier in overvloed te vinden. Wij waren hier helaas niet lang genoeg om alles te ontdekken, daarom gaan we ook nog eens terug. Dan beginnen we met de wijnroute.

met partner, Juli 2013
"Prima bestemming voor een korte citytrip dichtbij."vertalen
Chris en Jan
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0

14-07-2013 Heel gezellig. Veel cultuur. Mogelijkheid tot wijnproeven (bestellen kan aan het toeristisch kantoor): aanrader: wijngaard J.F. von Dell. Veel democratische eetgelegenheden in de stad. Propere stad. Een aanrader!

met partner, Dec. 2012
"Leuke stad"vertalen
Claessens Paul
Waardering
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
9,0

09-12-2012 Leuke stad met een gezellige kerstmarkt en veel cultuur om op te snuiven indien interesse voor de romeinse tijd !!

met oudere kinderen, Nov. 2012
"Erg oude stad met veel Unesco monumenten!"vertalen
rainbow
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0

26-02-2013 Deze stad aan de Moezel is bekend om zijn vele waardevolle oude gebouwen uit de Romeinse tijd, Door haar rijk verleden, haar ligging, en de vele winkel faciliteiten, zeker de moeite om eens te bezoeken.

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Magnifique"vertalen
GARDEDIEU
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0

03-11-2012 A visiter et revisiter. Nous avons pris le Roman express, petit train qui permet une visite complète. Beaucoup de boutiques qui permettent de clotuer la journée par du shopping.

met vrienden, Okt. 2012
"Shoppen en cultuur"vertalen
erik
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

16-10-2012 Buiten het historische centrum en de winkelstrate is er weinig te zien of te doen Trier.

met partner, Juli 2012
"Mooie binnenstad, meer veel bezienswaardigheden."vertalen
Chris
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
9,0

26-07-2012 Met de Römer-Express zie je al heel wat op korte tijd. Nadien kun je zelf beslissen welke gebouwen je van naderbij wilt bekijken. Gezellige drukte in de binnenstad (ook dankzij het mooie weer), met veel leuke terrasjes.


Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoeveel glazen alcohol drink je gemiddeld per dag op vakantie?