Hotel Eurener Hof**** in Trier Duitsland 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover

9,3
met partner, Mei 2009
"Prima verhouding prijs/kwaliteit!"
patt pellegroms
22-5-2009 prima hotel, prijs/kwaliteit dik in orde!
- en + punten zijn enkel maar details.

met partner, Juni 2007
Fam. Braem
21-3-2008 Ben eigenlijk nogal verbaasd dat dit hotel nog geen beoordeling kreeg. Na ons 9de bezoek aan dit hotel zou ik durven zeggen dat we specialisten aan het worden zijn. Het hotel is voor ons synoniem voor rust, onthaasten, genieten, verwend worden en lekker eten. Het ontbijt is zeer uitgebreid en het restaurant top in de streek. Het familiale van het hotel geeft een speciale toets aan het geheel en het feit dat we al elke keer dezelfde personeelsleden terug vinden is een teken dat ook zij op een goede stek zitten. Voor ons is het Eurener Hof zijn 4 * zeker waard. De streek en de leuke stad Trier maken het voor ons af. We komen dus zeker nog een 10de maal en meer terug.

met partner, Mei 2007
Desiree
5-5-2008 We zijn 1 nachtje in Eurener Hof verbleven met diner en ontbijt. Service was perfect: vriendelijke ontvangst en anticiperend personeel met een echte glimlach.

De kamer ( met een typish Duitse inrichting) was prima met een zeer aangenaam bed van 2 meter breed! Het uitzicht was geweldig, mede doordat onze kamer op de hoek zat waardoor het terras erg beschut en vrij lag.

Het ontbijt was werkelijk super; ruime keus aan vers fruit, ontbijtgranen en allerhande beleg en broodjes. Het diner was ook heerlijk en heel redelijk geprijsd voor een 4* hotel.

Ligging tov van Trier en uitvalswegen goed; het ligt aan de andere kant van het water en dus in de luwte van Trier zelf.

We zullen zeker nog vaker te gast zijn in dit hotel!