Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Awards Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Home Review toevoegen Duitsland Saarland Losheim Reviews Losheim Reviews (20) Foto's & video's (4) Accommodaties (7) Bezienswaardigheden (12) Weer Plattegrond Tips (0) Meer Vraag en Antwoord (0) 8 22 reviews Bekijk alle reviews Bekijk alle reviews Vind Hotel Deals Vanaf € 64 Vind de beste deal Bekijk alle foto's Bekijk de beste prijzen De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Losheim bij : 1 trivago Bekijk prijs tip Meer aanbieders Verklein aantal aanbieders 20 Nederlandse reviews over Losheim 7,9 20 reviews Waardering 7,9 Uitgaansleven 7,3 Cultuur 7,3 Omgeving 8,8 Sfeer 8 Zorg voor natuur 8,5 Taal: Nederlands (20) Alle (22) ------------ Duits (3) Gezelschap: Alle (20) ------------ Met partner (17) Met oudere kinderen (1) Met jonge kinderen (1) Anders (1) Sorteren: Reisdatum Datum review Geweldig wandelgebied 9 Antoinette van der Rijk, 07 oktober 2017 Uitgaansleven 7 Cultuur 8 Omgeving 10 Sfeer 8 Zorg voor natuur 10 Veganistisch eten is hier erg moeilijk! Enorm veel wandelroutes van makkelijk tot heel moeilijk. Klein Duits stadje 8 Machiel de Gelder, 09 april 2015 Uitgaansleven - Cultuur 7 Omgeving 10 Sfeer 8 Zorg voor natuur 9 Losheim ligt midden in een mooi natuurgebied. Wij waren er midden maart. Er was nog niet zoveel te beleven. Je kan mooie wandelingen maken rond het meer. levendige stad 6 van de cloot eddy, 29 maart 2015 Uitgaansleven - Cultuur 7 Omgeving 6 Sfeer 6 Zorg voor natuur 5 Gezellige stad maar beetje druk voor ons Bekijk de beste prijzen De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Losheim bij : 1 trivago Bekijk prijs tip Meer aanbieders Verklein aantal aanbieders Leuk stadje 7 Jacques en Elly Elbers, 15 oktober 2014 Uitgaansleven - Cultuur - Omgeving 9 Sfeer 7 Zorg voor natuur 9 Mooie omgeving, mooie natuur Prachtige omgeving! 8 Pim, Jop, Janneke en Bart, 26 augustus 2014 Uitgaansleven - Cultuur - Omgeving 9 Sfeer 9 Zorg voor natuur 9 Mooie natuur! Zeer goede plek om fiets- of wandeltochten te maken. Prachtige steden in de nabije omgeving zoals Trier en Saarburg. Ook is het bezoeken van een van de kastelen zeker de moeite waard! Geweldige omgeving 9 Joop en Marjan , 26 mei 2014 Uitgaansleven 9 Cultuur - Omgeving 10 Sfeer 10 Zorg voor natuur 9 Als je van de natuur houdt, moet je hier beslist naar toe.Wat betreft de wandelingen kom je goed aan je trekken en fantastisch aangegeven. Leuke plaats 8 Peter en Ineke, 21 mei 2014 Uitgaansleven - Cultuur - Omgeving 9 Sfeer - Zorg voor natuur 9 Goed om eens te bekijken, winkels in overvloed. Mooi gelegen aan een meer en veel bos. mooi meer 7 cindy en didier, 13 mei 2014 Uitgaansleven - Cultuur - Omgeving - Sfeer - Zorg voor natuur 9 we zijn alleen langs het meer gewandeld, verder hebben we Losheim niet bezocht. Prachtige omgeving 8 Carla, 06 juli 2014 Uitgaansleven - Cultuur - Omgeving 8 Sfeer 8 Zorg voor natuur 8 Prachtige omgeving waar veel aandacht wordt besteed aan voorlichting aan toeristen en wandelingen. Die zijn heel goed bepijld. Wij komen zeker terug bauernhof birkenhof rimmlingen 8 H.J.Schättgen, 07 mei 2014 Uitgaansleven 8 Cultuur 8 Omgeving 9 Sfeer 8 Zorg voor natuur 8 is een leuk stadje met een stausee, veel wandelpaden,,fietspaden 1 2 volgende Acties voor Losheim Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Print reviews Informatie over Losheim Weer Losheim Kaart Losheim Foto's Losheim Video's Losheim Vraag en Antwoord Losheim Bestemmingen in de buurt Dillingen Lampaden Mettlach - Bethingen Weiskirchen Holzerath Beckingen Merzig Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.