Oberwiesenthal (Ertsgebergte) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Oberwiesenthal (Ertsgebergte)

Beoordelingen Oberwiesenthal (Ertsgebergte)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Oberwiesenthal (Ertsgebergte) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Oberwiesenthal (Ertsgebergte) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

4 beoordelingen over Oberwiesenthal (Ertsgebergte)

7,3
Sfeer
met partner, Jan. 2011
"Let op bij parkeren!!"
dordtboy
Sfeer
8-6-2011 Wij gingen een dag skieen in Oberwiesenthal, wat in een mooie omgeving ligt en waar je goed kan skieen maar te veel sleepliften naar mijn zin.
Maar voor dat wij gingen skieen parkeerde wij onze auto en gingen naar een parkeerautomaat, want je moest betalen om te parkeren. Toen wij terugkeerde na de auto lag er al bon op! Terwijl net juist een bonnetje voor het parkeren hadden gekocht.

met partner
"Gemoedelijke, gezellige plaats"
M.H. Bannink-van Te...
Omgeving
8-9-2008 Er kunnen trips gemaakt worden naar o.a. Praag, Dresden, Karlovy Vary. Er is een rit per stoomtrein mogelijk en er zijn kabelbanen. De omgeving is ook erg mooi om te wandelen, fietsen of tochten te maken op de mountainbike

Familie, Mrt. 2006
fam v/d aker
Uitgaansleven
23-4-2006 sneeuwzeker van december t/m maart met 25 km piste van beginners tot gevorderde die allemaal bij elkaar uitkomen. Je hebt er een gondelbaan veel sleepliften en een 4persoonlift. heel het skigebied is te voet te bereiken van uit al de hotels.Eten en drinken is er vrij goedkoop, apresski is erg goed.

De beste prijzen en lastminutes voor Oberwiesenthal (Ertsgebergte) bij...

onbekend
ghj
Omgeving
27-2-2005 het is een wintersport gebied dus stranden heb je er niet, uitgaansleven houd rond 11 uur op maar verder is het er helemaal super de piestes de hotels alles