Hotel Palmera Beach Resort*** in Ain El Sukhna Egypte | Zoover

28 mei 2012

Hotel Palmera Beach Resort*** Ain El Sukhna

Beoordelingen Hotel Palmera Beach Resort***

Mohamed Mazhar Street, YO23 2GB, Ain El Sukhna
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Palmera Beach Resort*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Palmera Beach Resort*** achterlaten.

14 beoordelingen over Palmera Beach Resort***

6,9
7,1
5,3
6,5
alleenreizend, Dec. 2010
"Aldrig mer!"
Tobias Wiklund
4-1-2011 Magsjuka!!! Toppenbra mat när den serverades i Pergolan lunchtid. Sämre kvalite och smak frukost och middag.

met oudere kinderen, 2010
"Ett mycket prisvärt alternativ"
kathrine abrahamsen
29-11-2010 ett hotell med mycket bra bemötande och service av all personal, bra mat, härliga bad och en ok rumsstandard med rena och välstädade rum.

met jonge kinderen, Nov. 2010
"Väldigt nöjda"
Hasse
7-12-2010 Bra läge direkt vid en fantastisk sandstrand. En stor uppvärmd barnvänlig pool. Mycket bra service av samtlig personal och god mat. Stora, rena och välstädade rum. Ett helt ok gym. Bra reseledning. Hotellet ligger dock lite vid "sidan om" och det finns "inget" utanför hotellområdet. Sammantaget är vi är jättenöjda!

"Shigella-förgiftad"
Kjell
1,0
22-4-2010 All inclusive innebar Shigella-infektion (dysenteri).
Dålig service och noncalant hotell ledning.

"All inclusive matförgiftning"
Patrik
1,0
2-4-2010 Hotellet ligger jättefint vid stranden med fina hotellrum. Låt er inte luras av detta. Hotellets service är jättedålig, man får vänta länge när man beställer drinkar, det finns inget sortiment samt att mathanteringen är urusel.
Den vecka vi var där så fanns det ca 40 svenskar och all fick matförgiftning.
Varken hotellet eller apollo brydde sig speciellt mycket och läkaren som utlovades gång på gång för medicinering och diverse läkarintyg dök aldrig upp.

Välj ett annat hotell !!!
Detta är en seriös varning till alla svenskar som inte vill ha semestern förstörd

"Mycket besviken.."
Lotta Israelsson
28-3-2010 Jag och min man begav oss till Ticket för att boka en solsemester i slutet på mars. Solsäkrast var då Egypten, av de resmål vi kunde tänka oss, med hänsyn till pris och restid. Det blev alltså en resa för två till Palmera Beach Resort, ALL INCLUSIVE.
Väl hemkommen fr resebyrån började jag kika på nätet på resmålet. Blev väldigt nöjd med beskrivningen av hotellets faciliteter, läge i förhållande till havet och dess stora utbud på aktiviteter.
Glada i hågen klev vi på flyget som skulle ta oss till resmålet.
Väl på plats sen så kom besvikelse på besvikelse...
Att det låg långt fr närmsta stad visste vi, vi visste också att det inte fanns ngr butiker och restauranger i dess närhet, men enligt beskrivelsen på nätet skulle det ju finnas ett flertal restauranger att inta mat på.
För det första så var det bara en restaurang som var aktuell för oss, Green House.
Maten som serverades var ok. Fisk, kött, kyckling, ris, pasta och pommes...Grönsaker och röror av alla olika slag.

met een groep, Mrt. 2010
"Aldrig mer!!"
Katarina
1,0
29-3-2010 Palmera beach var ett skithotell!! smutsigt i poolen på rummen och toaletterna ex samma toalettborste till alla rum! alla vi träffade var mer el mindre magsjuka läkaren oanträffbar! maten var samma samma varje dag personal som tiggde guldringar på gymmet personal som inte förstod engelska. Nä aldrig mer har bott på bättre ställen i Egypten

met jonge kinderen, Nov. 2009
"Nöjda"
susanna nilsson
6-12-2009 ett fantastisk fint ställe bra service rent och nära stranden

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Bra"
Anders
2-11-2009 Vi bodde där en vecka nu på höstlovet 2009. Trevlig personal på alla sätt och vis. Tyvärr ligge stället lite off. Man är "fast" där. Man kan inte gå iväg från hotellet för shopping eller restaurangbesök etc. In te med mindre än att man åker på utflykt med buss eller taxi. Gott om plats och bra mat. tre pooler. Sandstrand av hög kvalitet. Jag är nöjd, väldigt nöjd.

met een groep, Juli 2008
"Heel mooi en schoon"
somaya
21-3-2011 Palmera in egypte is een heel mooi resort,heel schoon lekker eten,mooie zwembaden en zee.veel groen(allemaal kleine tuintjes)echt heel schattig.
Ga zeker een keer terug