Hotel Hilton Dahab***** in Dahab Egypte | Zoover
Hotel Hilton Dahab***** Dahab

Beoordelingen Hotel Hilton Dahab*****

South Sinai, 55, Dahab
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Hilton Dahab***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Hilton Dahab***** achterlaten.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Hilton Dahab*****

7,3
7,6
7,3
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Ontgoocheling"
De Bondt
15-4-2012 Verbleven van 8 april tot 15 april 2012. Het hotel beantwoordt helemaal niet aan de Hilton standaard. Personeel is wel uiterst vriendelijk, de ligging is prachtig aan het strand en de zee, alleen is het hotel zo dood en saai.. geen enkele animatie is voorzien, noch overdag aan het zwembad, noch 's avonds tenzij je waterpijp roken een avondvullend programma vindt ! Het eten is smaakloos en inspiratieloos. Het is een roeien met té korte riemen. Bij het uitchecken bleek de all - in helemaal geen all-in en moest er nog bijbetaald worden. Voor mijn geen tweede keer !!

met partner, Aug. 2011
"Nooit weer"
Yvonne
1,0
17-8-2011 Het Hotel is absoluut geen 4* waard, want dat heeft het hotel, geen 5*. Alles is verouderd. Het hotel ziet er aan de buitenkant mooi uit, met de lagunes en alles, maar van binnen niet. De badkamers zijn zeker aan renovatie toe de deuren van de kamers zijn oud waardoor er gaten in het hout zitten. Verder zijn de kamers wel schoon wat natuurlijk erg belangrijk is. Het hotel heeft een klein zwembad maar een mooi strand met een ontzettend mooie zee natuurlijk. Het eten in het hotel is niet goed. Het ontbijt is prima maar in de avond, het buffet is ontzettend vies, echt en ik overdrijf dit niet. Zelfs de lokale bevolking zegt dit zelf. " Vroeger ging je met de je vrouw naar het Hilton wat erg speciaal was, maar niet absoluut niet meer" De mensen zijn ontzettend aardig maar dat zijn ze overal in Dahab. De duikschool is geweldig. Wij hebben ontzettend mooie duiken gemaakt o.a. onder leiding van Hendrik, nogmaals ontzettend bedankt. Wij gaan dit hotel in ieder geval niet aanbevelen

met partner, Nov. 2010
"Fantastisch hotel!"
Jan
15-1-2011 Hilton Dahab is prachtig gelegen aan een baai voor alle denkbare watersporten. Op het terrein van het hotel kun je al je uitstapjes boeken die je maar wenst. Het privéstrand bij het hotel is super. Aanrader vooral is het duiken/snokelen met de boot van Siani Divers. Het dorpje ligt op 3 kilometer, slechts een taxiritje van EUR 2,50. Maar eigenlijk heb je bij het hotel alles wat je nodig hebt. Het eten is gevarieert (buffet), elke dag anders en van zeer goede kwaliteit.

met partner, Mrt. 2010
"Goed hotel"
elkla
6-10-2010 goed hotel ,eten was prima veel variatie ,vriendelijk personeel,mooi huis rif ,lekker een weekje uitrusten.

met partner, Jan. 2010
"Prima!"
Jos
13-1-2010 Het hotel ligt een paar kilometer buiten Dahab, naast het SwissInn. Locatie is prima, direct aan het strand met uitzicht op de bergen van de woestijn. Service is prima, personeel is erg hulpvaardig en prima. Kamers zijn niet spectatuclair voor onze begrippen maar zijn prima. Bad was wat oud. Bij het Hilton kun je je uitleven op het gebied van watersport en duiken of snorkelen. nadeel: zelfs voor tafeltennissen en biljar moet je betalen. Eten is uitgebreid en de keuze is groot maar na een week wil je we weer iets anders. De desserts zijn fantastisch.

alleenreizend, Dec. 2009
"Dezember 2009 5 Nächte im Hilton"
Holger Nötel, Adlis...
20-12-2009 Hatte statt Standard-Zimmer ein Deluxe gebucht und wurde in eine Junior-suite upgegradet. Hotelanlage ist architektonisch die schönste in Dahab, es fehlt etwas das 'emotionale', Essen wie Frühstück oder Nachtessen sehr gut, Service von Reception und Restaurants und Zimmer sehr gut. Habe 2 Tage Strand genossen, dann war ich tauchen, allerdings mit der Tauchbasis des nebenanliegnden Swiss-Inn und nicht mit den Sinai-Divers (eher Massenabfertigung). Ferner eine Tour gemacht auf den Mosesberg. War wie eine Bergtour (während der Nacht), jedem zu empfehlen, der fit ist und genügend warme Kleider dabei hat. Gehe wieder nach Dahab im Frühling 2010 mit meiner Familie. Dann allerdings ins Swiss Inn: Grund: Im Hilton hat es sehr viele Russen, im Swiss Inn nicht, dort eher ältere Gäste aus D unc CHF, alles etwas familiärer....

met partner, Jan. 2009
"Fantastisch!"
Gerdiene
19-2-2009 Wij zijn in hier geweest eind januari voor een week,
fantastische plek,
hebben heerlijk weer gehad, kan dit hotel bij iedereen aanraden.
niks te klagen gewoon!

met partner
"Jammer van de Russen"
Steven
13-12-2008 Na twee keer Dahab Swiss Inn dit jaar gekozen het Hilton. Dat viel tegen. Eerste avond gedumpt in een slechte kamer met geluidsoverlast van de wascentrale (blok 16). Na beklag op dag 2 betere kamer gekregen (blok 19).

Bij het diner geschrokken van de Russen. Onze eerste kennismaking met dit fenomeen. Sportschooloutfit is de norm. Snauwen naar het personeel. Hilton onwaardig.

De enorme waterpartij in het hotel is geen zwembad maar een vijver. Het kleine zwembad is onverwarmd (itt Swiss Inn).

Eten was aardig maar niet zo uitgebreid als in het Swiss Inn.

Dahab is de laatste drie jaar enorm veranderd. Het huidige Hilton is daar een voorbeeld van. Wij gaan op zoek naar een andere bestemming.

met partner, Dec. 2008
"Kattebak in woestijn was prima"
Franz&liz
3-1-2009 we hebben het prima naar ons zin gehad in in het Hilton Dahab. Op het vliegveld een fles wodka gekocht om vrienden te maken met de Russen, die er bijna niet waren...
Toch een aanrader om sterke drank mee te nemen, aangezien het daar niet te krijgen of niet te zuipen is.
Rode en witte wijn van Grand marquis lokaal is prima te doen. Cocktails kun je zo terug in zee gooien, tenzij je van fris en fruitig houdt.
Service in ons inziens te overdreven. Om de haverklap komen ze vragen of alles naar wens is; van het animatie- team tot de bediening, . Onze enige klacht was dat je animatie- team buiten het restaurant moet houden. we willen rustig eten.
Als van Vitello tonato in roomsaus wil genieten ipv van in mayo en tonijn, en je houdt van doorbakken schaapsribben ipv medium rack of lam, ga dan vooral eten in het italiaanse restaurant Portofino. We hebben niet betaald en vervolgens toch maar aan het buffet deelgenomen, waarbij de desserts TOP zijn.
Aanrader is CHILL OUT in Dahab.

met partner, Dec. 2008
"Super!"
Carolina Hendrix
30-12-2008 Wat een verwennerij! Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar iets aan te merken is op dit hotel. Wij hebben iedere avond genoten van het uitgebreide buffet. Ieder avond weer verrassend en iets anders. Een enorm uitgebreide keuze.
Kom je het strand op, onmiddellijk wordt er een handdoek en matrasje voor je neergelegd op de strandstoel. Er loopt zelfs iemand rond die als service je zonnebril komt poetsen!
En erg attent; wij vonden een kerstsok aan de deur met kerst.
Veel Russen en Engelsen maar allemaal rustig en niks gemerkt van onvriendelijkheid.
Het hotel heeft een pinautomaat én een bank waar je geld kunt wisselen. Voor de mini-fitnessruimte betaal je 5 euro per keer. Massage kost 44 euro per 50 minuten. In Dabab zelf kun je hiervoor terecht voor 25 euro of minder.
Geniet ervan!

1 2 3 4 5 volgende