Sea Dancer Dive Center Dahab. Informatie & Beoordelingen Sea Dancer Dive Center ~ Zoover

Beoordelingen Sea Dancer Dive Center

28 mei 2012

Sea Dancer Dive Center

Beoordelingen Sea Dancer Dive Center

Masbat, S. Sinai,, Dahab
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Sea Dancer Dive Center gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Sea Dancer Dive Center achterlaten.

Heb je deze bezienswaardigheid bezocht?

2 beoordelingen over Sea Dancer Dive Center

alleenreizend, 2011
"Gezellig en professioneel!"
Nike Dekkers
11-12-2011 Een maand geleden heb ik de rescue cursus gedaan in de duikschool Sea dancer dive center in Dahab. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad met de vriendelijke staff. Ik heb de cursus met succes afgerond en ik ben zeer tevreden over de manier van lesgeven, heel professioneel en iedereen was heel behulpzaam. Wanneer je binnenkomt voel je de goede sfeer, zelfs vroeg in de morgen. De locatie is perfect. De duikschool bevindt zich aan de zee en tegenover een prachtig rif. Wanneer je de duikschool uitloopt, kun je meteen de zee in. Ik heb genoten van alle duiken die ik met de staff van seadancer heb gemaakt.

alleenreizend, Nov. 2011
"Vriendelijk, professioneel, veilig en top"
Hans v. d. Meijs
8-12-2011 'Sea Dancer Dive centre' is een van de beste duik centra, waarmee ik tot nu toe heb gedoken. In mijn meer dan 30 jaar duikervaring en als een PADI 'Open water scuba Instructeur' heb ik met vele duikcentra gedoken over de gehele wereld.
Mijn favoriete duikschool in de Rode Zee is op dit moment ‘Sea Dancer Dive Centre’ in Dahab.
Sea Dancer Dive Centre, is gelegen midden in de pittoreske baai van Dahab (Masbat). Tot nu toe heb ik de 7 keer dat ik Dahab was met hen gedoken en geniet er nog steeds van.
In Dahab wordt voornamelijk vanaf de kust gedoken. De duikschool wordt geleid door een kleine groep van professionele, kundige en vriendelijke mensen met een zeer goed milieubewustzijn. Het materiaal wordt goed onderhouden en de duikschool heeft een zeer veilige manier van duiken (Veiligheid eerst beleid).
Voor gewoon duiken (fun dives) wordt in kleine groepen gedoken geleid door duikgidsen die de duiklocaties goed kennen. Ook voor het leren duiken is dit een goed adres.

Beste accommodaties in Dahab