Hotel Mövenpick El Gouna***** in El Gouna Egypte 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Mövenpick El Gouna***** El Gouna

8,9
met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Top"
cindy
14-3-2012 wij vonden dit hotel TOP, mooie locatie, een aards paradijs met mooie villa's rondom. Men kan er prachtige wandelingen maken, zijn er totaal niet opdringerig en steeds vriendelijk. Het hotel ligt rustig gelegen. Het eten vonden we ook zeer lekker en fijn. Wie graag animatie heeft s'avonds dan is dit wel een klein min puntje want dat is er bijna niet. Misschien wel in het hoogseizoen. Wij komen zeker terug.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Een absolute aanrader"
van den branden
14-2-2012 Waren gehuisvest in een nog niet gerenoveerde kamer maar waren daar niet ontevreden mede. Beschikten er bovendien ook over een groot terras met een aanlegsteiger( met prive kano en pedalo) en een grote gemeenschappelijke zitruimte met keuken. Hadden all inclusieve geboekt en hier krijg je echt waar voor uw geld. Het ontbijt , het middagmaal( namen we bijna alle dagen in de limone) en avondeten is echt top De dranken die begrepen zijn in de all inclusieve formule zijn ook van goed kwaliteit. Bediening en personeel is in het ganse hotel ongedwongen vriendelijk en behulpzaam.Niets is echt teveel.We waren er samen met onze 2 meerderjarige kinderen en wanneer zij zelf zeggen dat ze nog niets beters hebben meegemaakt spreekt dit voor zichzelf.Ook sportief is het hotel vrij goed. De twee tennisterreinen zijn zeer goed onderhouden en met wat geluk kun je als je wil alle dagen boeken. De fitnessruimte is wat klein en het welnessgedeelte is misschien wel aan vernieuwing toe.

alleenreizend, Jan. 2012
"Geslaagde renovatie"
Emile de Sévaux
6-2-2012 Mövenpick El Gouna is qua architectuur al iets ouder, maar is (in febr.'12) met veel smaak gerenoveerd (500 van de 550 kamers). Het is qua aankleding geen warm, gezellig hotel (geen dikke tapijten, zware stoffering), maar alles is er , en er is vooral op functionaliteit gelet. Veel natuursteen, goed bij warm weer. Kamers zijn zeer compleet uitgerust, maar niet luxueus of chic, wel functioneel.
Het geheel is een dorp op een oppervlakte van ongeveer 1x1Km, met een hoofdgebouw en 8 clusters van gebouwen met 2 of 3 verdiepingen. Verzorgde en afwisselenede beplanting..
Als 11 op 10 punten mogelijk zouden zijn, geef ik die aan het personeel (zonder uitzondering actieve service met een glimlach) en de bedden(geweldige - Zwitserse? - matrassen!).
Buffetten zijn fraai gepresenteerd en er is veel afwisseling.
Eindelijk een hotel met badjassen en slippers (conform *****).

All inclusive omvat ook Mövenpick ijs.

N.B. Geen Russen gezien, of gehoord!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Zeer tevreden, mooie vakantie"
els
7-11-2011 hotel was prima, goede service, zeer vriendelijk personeel;geen opdringerigheid, goed eten
helaas was water zwembad te koud, voor de maand november zou dit toch al verwarmd mogen zijn.
het weer is zeker nog prima, heel lekker warm met een briesje;mooie reis gehad
zullen waarschijnlijk nog eens terug gaan naar el gouna, mövenpcik,

met partner, Jan. 2011
"Mövenpick El Gouna topiiiiiiieeeeee!!!!!!"
Bert
3-2-2011 Onze reis in Egypte was fantastisch!!! Van de drie keer dat we in de winter de zon opzochten was deze de beste.
Mövenpick El Gouna krijgt van ons 9.5 zeer zeker!! Alleen de muggen was het enige waar we problemen mee hadden.
Bert Annita

met partner, Juli 2010
""un petit paradis au bord de la Mer Rouge""
Wastiels olivier
23-7-2010 un superbe hôtel, un accueil chaleureux, des repas succulents et pour tous les goûts (un vrai régal pour les amateurs de desserts), une petite ville très propre et ultra sécurisée où les habitants ont manifestement reçu des consignes pour ne pas importuner les touristes...ça change vraiment de la Tunisie!!!

met partner, Jan. 2010
"Zeer goed bevallen"
schoneveld
31-1-2010 Onze kamer was prima maar gedateerd. Er wordt nu hard gewerkt om de kamers te renoveren. Het resort is schitterend. Er wordt alles aan gedaan het naar je zin te maken. Wij zijn al inclusive geweest waarbij hier zeer veel binnen viel. Voor elke rekening moet je tekenen maar daar wen je snel aan. wij gaan zeker nog eens terug

met partner, Nov. 2009
"Idéal pour un séjour de repos ou sportif"
THIRION Alain
19-11-2009 C'est maintenant devenu une habitude : une semaine de repos au soleil de la mer Rouge avant et après l'hiver au Mövenpick Resort d'El Gouna. Super. Malgré ses quelque 500 chambres, le resort est aéré et dégage une impression d'espace et d'intimité parfaits. Chambre très spacieuses. Repas soignés et variés. A recommander sans hésitation.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Goed hotel met enkele minpunten"
bert
23-9-2009 Mooi goed gelegen hotel. Verzorgd domein. Hadden een kamer gevraagd niet te ver van de kitesurfclub en kregen een kamer aan andere kant van het domein.
Na wat aandringen een prachtige kamer gekregen met zicht op de lagune. Eten was goed maar toch beetje last gehad van 'tourista'. heel vriendelijk voor kinderen.
Het centraal restaurant met buffet is volledig vernieuwd en geopend tijdens onze aanwezigheid. Leuk meegenomen en duidelijk een grote verbetering voor de buffetformule. Live cooking en goede koeling van alle koude gerechten etc.
Storend vonden we dat de all in formule alles behalve all in is, zoals reeds in andere recensies beschreven. jammer was ook dat bepaald personeel zeer arrogant was terwijl anderen echt hun uiterste best deden je een prettig verblijf te bezorgen. (hoe lager op de ladder, hoe vriendelijker)
Mooie vakantie gehad maar gaan waarschijnlijk niet meer terug.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Voldoende tot goed"
paul haems
20-4-2009 Wij waren in het resort met de paasvakantie. Algemene indruk is een mooi gelegen hotel doch een wat verouderde instelling. Een renovatie dringt zich stilaan op om te kunnen wedijveren met moderne 5 sterren hotels. Wij hadden connecting familyrooms, een veel betere oplossing dan de duplexkamer die je geen privacy bied vermits het een open duplex is. De service is ronduit goed te noemen, het personeel doet z'n best om het je naar je zin te maken. De all in formule is goed doch 1 groot nadeel is dat men niet met een polsbandje werkt doch iedere keer een rekening presenteert die je dan moet invullen met je naam, kamernr en handtekening. Dit maakt dat het systeem enorm vertragend werkt. M.i. voor verbetering vatbaar. Het eten is goed, niet super, ook niet slecht. De bezoekers waren grotendeels Engels, Duits en in veel mindere mate Belgen en Nederlanders. Op het einde van onze vakantie arriveerde grote getallen Russische bezoeker die veel nachtlawaai veroorzaakten!