Hotel Sheraton Miramar***** in El Gouna Egypte 8.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Sheraton Miramar***** El Gouna

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een droombestemming"
DE TORCK - DEVRIEND...
11-9-2011 Al voor 6de keer Egypte : en dit hotel is echt TOP
El Gouna is heel rustig en een afgesloten area, het hotel ligt prachtig voor een mangrove waar veel te ontdekken valt ( krabbetjes etc ... ) = veilige lagune
met nadien een zacht aflopend naar de echte zee toe = ideaal om te wandelen
Zalige koele zeebries en rustig strand !
Geen Russen of luide Italianen !!
Geen storende animatie-muziek ...
Super lekkere a la carte snacks aan de beachbar !
Mooie kamers met prachtig uitzicht aan zee ( beachroom boeken ! )
Minder vissen te spotten : maar zeker uitstap naar Mahmya boeken : prachtig onbewoond eiland met azuurblauw water om te snorkelen !!!!!
Wij komen hier zeker nog terug !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

met partner, Jan. 2011
"Zeer goed hotel !"
diego vanhove
31-1-2011 pas voor de 2e keer terug, alles terug perfect behalve dat het buffet s'avonds dringend wat aanpassingen moet krijgen, de gerechten waren niet allemaal even warm en heb dit ook direct gemeld aan de manager en aan de chef, naar t'schijnt gaan ze in juli een grondige verandering doen aan het buffet wat zeker een pluspunt gaat zijn. de kaart in de andere restaurants zijn veranderd en zelfs met all in formule moet je bij sommige gerechten een supplement betalen wat ik dan weer niet kunnen vind. voor de rest een rustig hotel met supervriendelijk personeel. ik had zelfs een promo kamer online geboekt en bij aankomst kreeg ik dezelfde kamer met kingsize bed zonder opleg.

met vrienden, Nov. 2010
"Geen Wow-effect"
P.M. uit Kapellen, ...
22-11-2010 10 dagen verbleven in Sheraton Miramar.
Eerst het positieve : Ruime kamers, sober ingericht. Zwembad lekker verwarmd en goede ligbedden. Goed ontbijtbuffet. Fitnessruimte prima. Prima bediening en vriendelijk personeel.
Minder positief is : Gedateerd hotel dat niet meer voldoet aan de huidige 5*norm.
Geeft een uitgeleefde indruk en mag dringend eens gerenoveerd worden. Vuile gangen en stofferige vloeren en er wordt onvoldoende met water gepoetst.
Avondbuffet van matige kwaliteit en beperkte keuze. Op voorhand klaargemaakte stoverijen scheppen uit metalen bakken doet mij meer aan een kostschool denken dan aan een 5* sterrenhotel. Het Italiaans themarestaurant is OK. Er is mogelijkheid om in andere hotels en restaurants te gaan eten maar dat kost je extra geld.
Toch een prettige vakantie gehad in El-Gouna maar naar Sheraton Miramar ga ik niet meer terug.

met vrienden, Juli 2010
"Leuke vakantie"
Debby & Tommy
8-9-2010 We verbleven in juli samen met vrienden 2 weken in dit hotel.
Ookal was het hotel volledig volboekt, toch had je het gevoel als je op het resort rondliep alleen te zijn.
Altijd voldoende plaats aan het zwembad en strand.
Je wordt op je wenken bediend en iedereen is er heel vriendelijk!
Wij zijn 2 keer na 23.00 terug gekomen na uitstappen in Luxor en Cairo en hebben telkens nog a la carte kunnen eten in het buffet restaurant en 's morgens stond ons ontbijt pakket ook altijd klaar.
's middag is het eten in de restaurants aan het zwembad en strand een echte aanrader.
Ontbijt 's morgens in buffet restaurant zeer goed. 's avonds is er naar mijn mening niet zo veel keuze. Maar de a la carte restaurant zijn een echte aanrader.
Minpunt aan dit hotel is dat er geen animatie is 's avonds.
Ik zou aanraden 's avonds met de tok-tok naar downtown of naar de haven te gaan.
Voor de uitstappen moet je er rekening mee houden dat je als eerste wordt opgehaald en als laatste pas thuiskomt.

met vrienden, Juli 2010
"Niet zo super..."
VS
1-8-2010 Niet zo super, op de meeste vlakken geen 5* waard (eten/onderhoud/kamers/faciliteiten/service/all-in)
Eten buffet/thema avond vrij veel hetzelfde, 2 aparte restaurants (italiaan/orientaal) ook beperkt. Ontbijt was goed.
Onderhoud/kamers; complex heeft een volledige opfrisbeurt nodig.
All-inn is eerder een Some things-Inn, veel dingen niet inclusief/tegen meerprijs. o.a na 11u geen drinken meer, geen cocktails, seafood BBQ 25 euro opleg, sommige gerechten bij snack/restaurants niet inbegrepen,...
's avonds na het eten nog een uurtje muziek tot 11u en de boeken toe.

met partner, Jan. 2010
"Helmel op aarde !!"
diego vanhove
23-1-2010 pas terug (23 januari 2010) voor een weekje, dit hotel slaagt zich erin om 100% aan alle eisen te voldoen die je als toerist eist om volop te genieten en volledig herboren van vreugde terug naar huis te gaan. Zowel s'morgens, s'middags voor de lunch of het avondeten alles is gewoon perfect, keuze te over om culinair volop te genieten. kamers perfect, zwembaden met ligzetels perfect. gastvrijheid ongelooflijk,die gasten bedienen je op alle wenken. tip: neem all in en hele dag door kun je eten en drinken die in de prijs inbegrepen is. ik ga zeker terug, deze reis heeft mij echt terug ontspant en vollop energie gegeven om terug in belgie mij op mijn werk te storten.

met partner, Dec. 2009
"Voor herhaling vatbaar"
De Smet Claudine
6-1-2010 Mooi rustig hotel. nette kamer met groot balkon met ligzetels. Zwembadwater goed
verwarmd, makkelijke ligzetels. In restaurant iedere dag andere gerechten, zeer netjes, vis en stoofpotjes heel lekker. Dessertbuffet uitgebreid. s' Morgens ontbijten op terras in de zon en met zicht op de lagune, zaààlig. Overal vriendelijke bediening. Winkelcentra en Marina ongeveer 2 km stappen, mooie wandeling, anders tuk, tuk nemen. s'Avonds wat rustige muziek in de bar.
Om 11 uur al rustig in gans resort. Volgend jaar rond kerst terug naar Sheraton miramar, voor ons zeker zijn 5* waard

met partner, Mrt. 2009
"De perfecte rust vakantie !!"
thijsen percy
24-9-2009 Een idyllische omgeving waar rust primeert en service hoog aangesteld wordt !

met partner, Juni 2008
"Zeer goed"
claus Roland
1-7-2008 Reisperiode: 19/06/08 t/m 30/06/08 Zeer goed en stijlvol hotel, zoals het een sheraton hotel past, heel vriendelijk personeel, zowel in het restaurant, bar,strand of deze van het onderhoud van de kamer. Het is een hotel waar je perfect tot rust kunt komen. Als ik terugga naar Egypte, zal het zeker en vast naar dit hotel zijn.

met partner, Apr. 2008
"Ontspannende vakantie"
Kurt
26-10-2008 Ideaal hotel om een zalig te genieten van zon, zee en strand!
Ligging: Zeer mooi gelegen op enkele eilandjes vlak naast de haven. Door de immense oppervlakte van het terrein het je steeds het gevoel (zeker op't strand) dat het hotel helemaal niet volzet is (wat bij ons wel het geval was). Prachtige tuin overigens.
Service: Gewoonweg uitstekend. Vooral in de specialiteitsrestaurants en op het strand.
Eten: Naar Europese standaarden middelmatig en niet te vergelijken met bv. de Dominicaanse Republiek. Oriental en Italiaan zijn merkelijk beter dan buffet (wat beetje teleur stelde) en zeer lekker. Wel veruit het beste eten in de streek (inclusief de andere 5 sterren in El Gouna).
Kamers: Zeer mooi en luxueus, zowat alle kamers zijn mooi gelegen. Toch is een kamer met zeezicht aan te raden.
Kortom: Perfect hotel om een weekje languit te relaxen in een zeer verzorgde omgeving.