Tips over Hotel Three Corners Rihana Inn / Resort**** in El Gouna | Zoover

el gouna, 7110, El Gouna

10 tips van Three Corners Rihana Inn / Resort****

17/05/2012
Sentrie Yvan

Het snorkelen bezoek aan de haven en de nomaden mag je zeker niet aan je neus laten voorbij gaan. Alles was tot in de puntjes geregeld

20/04/2012
Van Nueten Reggy

In 'Down Town' vind je goedkope internetsticks, welke een maand actief zijn. Vraag info aan de Belgian Favorites.

8/04/2012
Sabine

El Gouna is een plek waar je tot rust kan komen. Zeer mooi!

19/01/2012
PIETERS

Geniet er van als jullie gaan het is een aanrader!!!!!!!!!

16/12/2011
ehuigen

Even lekker met de boot gaan snorkelen een dag weg voor weinig geld maar met heel veel plezier

17/11/2011
Stijn

Een dagje snorkelen en tussen de dolfijnen zwemmen is een once in a lifetime ervaring! Ook een avond in de woestijn om daar een typisch geanimeerde avond met drank en eten bij te wonen is een must.

22/10/2010
Inge & Bjorn

Dit is een Belgian Favourites hotel van Thomascook/Neckermann. Ga dus zeker naar hun info-meeting. Je krijgt het uur hiervoor van de hostesses die buiten aan de luchthaven staan. Het uur dat de mensen van de balie van het hotel zeggen klopt niet! Wij hebben echt toffe mensen leren kennen op de info meeting, dus het is echt een aanrader.

De oasis party van het hotel is met delfde BBQ als op woensdag in de all-in en het optreden kan je gratis bekijken aan de bay.Maar de oasis party kost wel €15

20/08/2010
olivier

De snorkeltrip(ganse dag) met de boot vanuit het hotel is een ABSOLUTE aanrader en de oasis party ook.

23/04/2010
De Vleeschouwer Ru...

Het is echt uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar wij waren er vorig jaar in mei alles was super en collega van mij was er twee weken geleden en gaat er zeker terug wij gaan er om 8mei terug heen we zien er al naar uit dus annie we komen er terug aan groetjes aan u ventje ook en tot binnen twee weken hee hee hee

8/02/2009
anja kestemont

heel mooi hotel met alle comfort aanwezig , je wordt er in de nederlands taal verder geholpen .
ook voor de kinderen is er alles aanwezig
echt wel waar voor je geld

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip