Hotel Radisson Blu Resort El Quseir***** in El Quseir (bij Marsa Alam) Egypte 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Radisson Blu Resort El Quseir***** El Quseir (bij Marsa Alam)

Beoordelingen Hotel Radisson Blu Resort El Quseir*****

El Quseir Safaga Road, 30354, El Quseir (bij Marsa Alam)

20 beoordelingen over Radisson Blu Resort El Quseir*****

7,3
met partner, Feb. 2012
"Super hotel"
mario callaert
10-3-2012 Dit hotel is het beste dat we na 10 maal egypte tegen gekomen zijn qua eten, vriendelijkheid, properheid enz... Er is 1 nadeel en dat is dat het hotel ver van de luchthaven ligt (anderhalf uur met bus). Wij zijn pas om 3 uur s nachts aangekomen maar werden wel super ontvangen. We zouden dit hotel zeker niet aanraden met kinderen omdat het te rustig is. Voor koppels die op zoek zijn naar rust en romantiek met zeer lekker gevarieerd eten is this the place to be. Snorkelen kan je ook maar dit is rechtstreeks via en trapje recht de diepte van de zee in, dus voor geoefende zwemmers. Voor ons in 1 woord, een AANRADER!!!!!

met partner, Nov. 2011
"Ideaal hotel voor wie rust zoekt"
veerle
12-12-2011 Wij zijn over het algemeen zeer tevreden over het hotel. Het ligt inderdaad ver van de luchthaven maar het voordeel is dan wel dat het een erg rustige locatie is. Buiten het hotel om valt er niet veel te beleven. Uitstapje naar El Quseir hebben we gedaan, het is er vooral arm en veel opdringerige mensen maar dat kan je hen natuurlijk niet kwalijk nemen, ze proberen te overleven.
Het hotel is ideaal voor wie gaat om te duiken/snorkelen. Ter plaatse kan je materiaal huren aan een democratische prijs.
Wij hadden een all-in en moesten inderdaad ook voor alles tekenen wat we een beetje vervelend vonden. Ze zouden inderdaad beter met een kaartje of bandje werken.
Er was veel wind doch met de windschermen die voorzien zijn heb je er geen last van!
Wellness kostte evenveel als bij ons wat wij dan weer een negatief punt vonden.
Mooie kamers (wel jammer van de 2x1p-bedden - geen dubbel bed). Verzorgd eten en wij vonden het wel voldoende gevarieerd.

met partner, Nov. 2010
"Mooi hotel, ideaal voor een rustige vakantie"
Hilde Castermans
3-12-2010 Bij aankomst in het hotel, midden in de nacht, kregen we een kamer toegewezen ergens weggestoken in een donkere gang met enkel een klein raampje dat uitgaf op een bouwwerf, terwijl we een kamer met balkon hadden gevraagd. We informeerde onmiddellijk de receptie en de volgende dag kregen we zonder probleem een mooie kamer toegewezen. De formule "all-inclusive" is niet echt "all-inclusive", je kan enkel kiezen uit een beperkte kaart en voor alles moet je een bonnetje tekenen. Het grootste deel van het personeel is heel vriendelijk. Het eten is over het algemeen goed maar niet echt afwisselend. In het à la carte restaurant Mosaic is het lekker maar de kaart is alle dagen hetzelfde. Mooi strand en prachtige vissen, heerlijk om te snorkelen. Het hotel ligt heel ver van de luchthaven (2 uur rijden) en ook niets te beleven rondom het hotel.

met partner, Feb. 2010
"Uitzonderlijk hotel"
Peter
11-3-2011 Radisson Blu El quseir is op alle vlakken een uitstekend hotel. De bediening is altijd zeer vlot en uitermate vriendelijk, en hangt niet af van het al dan niet geven van een fooi. Ontbijt, middag- en avondbuffet zijn zeer gevarieerd en elke dag verschillend, met altijd een paar gerechten die "live" voor je worden bereid. Het eten zelf was altijd zeer lekker en vooral gezond! Drankjes worden geserveerd uit het flesje, dus geen aangelengde dispender toestanden. Ook de kamers zijn ruim, mooi ingericht en comfortabel. Voor de rest vind je er alles wat je nodig hebt, handdoeken aan het zwembad, voldoene ligbedden, zalige sauna en stoombad voor s'avonds... Aan het strand kan je in het huisrif snorkelen, dat toegankelijk is via een mooie pier. Geen storende animatie, weinig russen en britten! Kortom, echt een hotel waar je voor de volle 100 % kan genieten en uitblazen. Doe ook de uitstap naar Luxor, lang rijden met de bus maar het loont echt de moeite als je er eenmaal bent!

met partner, Nov. 2009
"Weeral een toffe vakantie gehad..."
Jurg en Ilse
23-11-2009 Goed hotel, lekker eten met veel afwisseling. Zeer uitgebreid ontbijt - ook op de middag en s'avonds lekker gegeten. Spijtig was het snorkelen aan het huisrif te gevaarlijk wegens teveel wind. 7 dagen rode vlag, maar daar kan het hotel uiteraard niets aan veranderen.
Mooie kamers, zelfs de standard room was voor ons ruim genoeg, met terras en half zeezicht... Zeer vriendelijk personeel, geen opmerkingen.
Ligging - tjah, zand en stenen rondom... het stadje zijn we niet naartoe geweest, zag er typisch (oud) egyptisch uit en helemaal niet uitnodigend.
Een weekje uitrusten ? Hier ben je aan het goede adres, geen vervelende animatie, geen opdringerigen voor allerlei evenementen, ...
relax - take it easy.

met partner, Apr. 2009
"Een rustgevende vakantie"
patrick en joke
5-4-2009 was een goed hotel, maar het eten was eentonig altijd rijst en vis, mooie kamers en plaats genoeg aan het strand, zeer vriendelijke mensen

met partner, Feb. 2009
"PRIMA VOOR RUSTVAKANTIE"
marleen
23-2-2009 Luxueus hotel, ruime opvatting, heelijk om te gaan relaxen. Kamers worden prima onderhouden, personeel is heel vriendelijk. All-in kon iets uitgebreider : men kan alleen in het hoofdrestaurant van de all-in genieten en de keuze van dranken is beperkt. Buiten het hotel is niets te beleven maar dit wisten we op voorhand.

met partner, Dec. 2008
"Prima hotel"
nadine
10-12-2008 een super hotel om een weekje te genieten van goed eten , mooi strand en prachtig weer. De kamers zijn wel heel sober en donker ingricht. De afstand van de luchthaven naar het hotel is wel 1 u rijden.

met partner, Nov. 2008
"Een pareltje onder de zon!!!"
frederic
3-12-2008 Geweest van 21Nov. tot 1Dec., prachtig hotel, goed eten(internationale keuken), vriendelijk, proper, ... Ideaal hotel voor een luxe verblijf aan het prachtige strand! prijs-kwaliteit top!
Enig minpuntje: transfer 1uur van luchthaven.
Wij zijn niet buiten hotel geweest maar daar is echt niets te doen, wil je een luxe rustvakantie dan ben je hier aan het goede adres!!

met partner, Nov. 2008
"Fantastisch!"
j
13-11-2008 Een fantastisch luxe resort om een weekje te relaxen!