Hotel Utopia Beach Club**** in El Quseir (bij Marsa Alam) Egypte 7.6 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Utopia Beach Club****

6,8
7,4
7,7

28 mei 2012

Hotel Utopia Beach Club**** El Quseir (bij Marsa Alam)

Beoordelingen Hotel Utopia Beach Club****

20km south of El Quseir, 7458, El Quseir (bij Marsa Alam)

2 beoordelingen over Utopia Beach Club****

met partner, Mrt. 2006
Christine
31-3-2006 Zijn van 23 tot 30 maart in utopia hotel geweest. Het is een eind rijden van hurghada maar de rust die we er voor in de plaats kregen was onbetaalbaar. Geen russen of andere oost europeanen die de boel verzieken..Net aangekomen, andere kamer gevraagd want airco deed het niet, onmiddellijk met de glimlach geholpen en nieuwe kamer gekregen.Subacqua duikcentrum is zeer goed. Vriendelijk, behulpzaam en correct. Voor mensen die graag snorkelen en duiken is het de ideale plaats. Voor fuivers zal het een afknapper zijn er is in de onmiddellijke omgeving niets om op stap te gaan. Het eten was zeer gevarieerd .Personeel heel vriendelijk. Kamers elke dag netjes gekuist. We hebben ook mensen gehoord die minder enthousiast waren maar als je dan zag met welke arrogantie ze met het personeel omgingen... wel als ik daar werkte ik zou ook geen moeite meer doen om vriendelijk te zijn. Voor ons was het een geslaagde week.

met partner, Mei 2005
anthony en isabelle
14-11-2005 goed maar veroudert hotel,alhoewel ze bezig zijn met een volledig nieuw gedeelte dat er prachtig uitzag, zeer mooi en groot zwembad in het nieuw gedeelte wel te verstaan.hotel ligt wel volledig afgelegen, dus voor een rustvakantie ideaal