Hotel Calimera (Golden Beach)**** in Hurghada Egypte 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Calimera (Golden Beach)**** Hurghada

9,5
met partner, Okt. 2011
"Heel leuk hotel"
kurt L
4-11-2011 Het is wel een beetje afgelegen maar dat zorgt dan ook voor een rustige ligging,enorm ruim zwembad waardoor je er rustig kan liggen en elders lekker ravotten door waterpolo of bv met de kinderen te spelen. Ligstoelen zijn er in overvloed en aan het strand lig je best prive wat het intiem gezellig kan maken. veel activiteiten zoals beach-vollybal,tennis e.d. Veel Russen en Duidsers maar geen die ons ergerden. Iets of wat vervelend vond ik wel die mensen die komen 'schooien' om te gaan duiken,safari,excursie,...een duidelijke 'no thank u' zou toch moeten volstaan om door te lopen. Wij hadden geen terras op de propere kamer maar misschien was de meerprijs wel te doen.

met oudere kinderen, Jan. 2011
"Drie sterren waard ipv vier"
Bart Blomme
1,0
11-1-2011 Receptie : Onvriendelijk en desinteresse
Kamer : Proper maar totaal verouderd en versleten
Eten : OK maar niet echt warm + hygiene ? ´(maar geen diarree gehad)
Service : Mensen doen hun best en zijn vriendelijk (fooi helpt)
Tuin : Mooi en goed onderhouden
Animatie : Duits en Russisch, animatie team doet zijn best
Gemeenschappelijke ruimtes : Te klein, moeilijk om een zitje te vinden en oud, versleten
Shops : Vooral namaak artikelen
All In : OK, maar vanaf middernacht te betalen
Zwembaden : Verwarmd zwembad voor het hoofdgebouw van 18°C is niet echt warm
Gasten : Vooral Duitsers en Russen
Hebben geen slechte vakantie gehad maar dit hotel is slechts drie sterren waard en zwaar overprijsd (>5000 Euro voor 1 week met vier personen). Dit hotel zullen wij geen tweede keer boeken en ook niet echt aanraden.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Een aanrader!"
Familie Van Nylen-B...
9-11-2010 Voor wie graag een hele dag op zijn hotelkamer zit en 's avonds het nachtleven wil induiken, kan ik dit niet aanbevelen.
Wie graag geniet met zijn gezin van een heerlijke gezinsvriendelijke vakantie met een ruim aanbod aan zwemgelegenheid, sport allerhande, een mooi rif voor de hotelkust om te snorkelen, een zeer gevarieerd restaurant-aanbod en vriendelijk personeel, zal net als wij tevreden terug komen...
Nog twee tips : maak zeker gebruik van de uitstap "Zwemmen met dolfijnen" (bijzonder leuk en ook geschikt voor kinderen) en boek via het hotel je uitstap naar Luxor met een privé-minibusje! Dit laatste is minder geschikt met kleine kinderen, want je zit toch 2 x 4 u in het busje...

met partner, Juni 2009
"Een aanrader"
nique
21-6-2009 wij zijn begin juni geweest en we vinden dit hotel voor zijn prijs een aanrader ,wel wat afgelegen maar met een taxi voor een paar euro geraak je overal , van diaree geen last gehad ,maar ja we eten ook niet alles door elkaar omdat er zoveel keuze is en 2x per dag warm eten het was echt super ,wie hier niet te vreden is zal het thuis zeker niet zijn kwa eten en de andere rest bij ons werd de kamer altijd netjes gepoetst wij gaan in oktober terug.

met partner, Nov. 2008
"Pas terug van een prachtige vakantie"
Monique Verbeeck
1-12-2008 Het hotel is gewoon het beste van onze vijf keer hurghada, is afgelegen, maar dat zijn alle hotels, behalve de stadshotels, maar daar zou je niet willen zitten, ga meer eens even kijken naar de stad. Je bent op 10 km van El Gouna en dat is de moeite om naartoe te gaan om inkopen te doen. Het hotel is erg Duits gericht, maar wij spreken ook Duits. Alles tot in de puntjes verzorgd, eten veel variatie, animatie zeer goed, avondprogramma prachtige shows, kamers netjes en tip top service in de bars. Publiek veel Duitsers en Zwitsers en natuurlijk ook russen maar niet in de meerderheid dus geen last van. We hebben zelfs met enkele eens lol gemaakt toen we ook eens tever in het glas gekeken hebben. Hotel is geen super luxe maar wel enorm sociaal en gezellig en goed onderhouden en elk detail is verzorgd. Bezoek met een taxi eens de old town van Hurghada en el Gouna, taxi kan je ook nemen voor de deur of als je avontuurlijk bent de bus (1 euro). We hadden ook de weergoden aan onze zijde 29

met partner, Okt. 2008
"Zeer goed hotel !!"
Philip verhelle
11-10-2008 Buiten dat het hotel ver van alles verwijderd is, is dit een super hotel. Alles is zeer goed verzorgd en proper, zeer uitgebreide buffetten, vriendelijke bediening, goede animatie -met zeer goede shows-, dit hotel is zeker een aanrader voor wie van zon, zee en strand houden en dit in een heel kindervriendelijke omgeving.

Familie, Aug. 2008
"Ze zien ons zeker terug!"
Dominique
15-8-2008 We zijn al meerdere keren naar een all-in hotel geweest, maar dit was echt een topper!!
Het eten is lekker, veel keuze, maar het keerde regelmatig terug. Personeel heel vriendelijk. Klein minpuntje: duits gerichte animatie. De shows zijn prachtig, maar je hebt er niet veel aan als je geen duits begrijpt. De kamers goed verzorgd maar de teddybeer van onze zoon verdween na de eerste schoonmaakbeurt.

Familie, Juli 2008
"RECHTZETTING RONALD"
JAN VAN DE VEL
26-7-2008 Er zijn géén Oost-Europeanen aan de leiding van dit hotel.
De enige niet Egyptenaar onder de managers van het hotel is de hotelmanager, Mr.Parringer, hij komt uit Duitsland ( Munchen )

met partner, Nov. 2007
stefan en leen
23-11-2007 prijs kwaliteit genomen goed hotel.te weinig personeel aan beachbar,soms aanschuiven.ok voor een strandhotel,kom je s'avonds is graag buiten,ga je beter naar el gouna.........eten echt goed........animatie in het duits is vreselijk......die mensen spreken maar 1taal en daar blijft het bij.....russen ja....dat weet je .....geen manieren

Familie, Sept. 2007
mike proost
23-9-2007 Wij zijn van 31 aug tot 15 sept 2007 naar Calimera geweest.Wij vonden het daar hemels en hebben nu al zin om terug te gaan,wat wij in de toekomst zeker gaan doen !Wij hadden ook ons zoontje van 2 bij en die werd daar heel goed ontvangen.
Het eten was er heel lekker,en er waren verschillende thema avonden per week.De animatie was ook dik in orde,vooral de kinderdisco 's avonds was heel leuk.
De zee is ook ideaal voor kleine kindjes want je moet al heel ver stappen voor het diep wordt.
Het hotel wordt vooral bezocht door duitsers en russen maar daar hebben wij niet veel last van gehad.
Kortom een echte aanrader !!!