Hotel Jungle Aqua Park**** in Hurghada Egypte 9.1 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Jungle Aqua Park****

Safaga Road, 1908, Hurghada

28 beoordelingen over Jungle Aqua Park****

8,9
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Héél leuke vakantie, aanrader !"
Tino Schoeters
12-4-2012 heel verzorgd hotel, heel proper onderhouden en vriendelijke bediening en onderhoudspersoneel
enorme keuze aan zwembaden zowel voor klein als groot, een echt zwemparadijs !
enige kleine minpuntjes:
- eten was goed, maar niet echt super
- ligging: buiten het hotel is er niet echt veel te zien, gewoon woestijn en rotsen, maar dit weet je natuurlijk als je naar die regio in Egypte gaat, dus is geen persoonlijke kritiek op het hotel
- geen gratis wifi, zelfs niet in lobby
- veel 'verkopers' aan de zwembaden (voor excursies, massage, ...), maar waren vriendelijk en niet opdringerig

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Super vakantie"
mammieke
11-4-2012 We zijn op dit moment nog aan het genieten van de Egyptische zon,zalig,ook heel het hotel is fantastisch,eten lekker en zekers niet koud,keuze in overvloed.aquapark is megabangelijk, heel de dag zijn ze in de weer om alles proper te houden ,personeel supervriendelijk,we komen zekers hier terug,is aanrader

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prachtige zonvakantie !"
Devos
16-4-2012 Heel mooie en kwalitatieve ressort. Zeer goed onderhouden (kamers en park), prachtige zwembaden : zeer talrijk en mooie accomodatie. Je kan continu kiezen of je animatie wil (bv muziek aan de grote pool) of je rustig wil liggen aan de diverse kleinere pools. Mooie glijbanen, waar mn twee kinderen zich reuze hebben geamuseerd. Vriendelijk personeel, behalve aan de hoofdreceptie. Lekker eten : veel keuze, veel variatie (elke avond iets anders gegeten), continu kwaliteitscontrole (controle temperaturen van de frigobuffetten). Mooie uitstappen mogelijk (snorkelen, jeepsafari, ...) : ruim aanbod vanuit de receptie van het hotel.
Een echte aanrader !!!!

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Fantastische vakantie!"
Stefan,Kristel en A...
13-4-2012 Wij waren er dit jaar voor de tweede maal en zeker niet voor de laatste!
Dit is werkelijk een fantastisch park!
Waterplezier verzekerd voor jong en oud!!!
Het park,de bungalows en de restaurants worden iedere dag goed onderhouden!
Het personeel is er erg behulpzaam en vriendelijk! Kinderen worden hier op handen gedragen!!!
Het eten is er goed!Voor elk wat wils!Dit de hele dag door!
Enige minpuntjes voor ons zijn dat de bagageservice wat beter kon...onze bus kon hierdoor niet tijdig vertrekken richting luchthaven en vermits er zovele nederlands sprekende gasten zijn zou het leuk zijn dat er nederlandstalige animatie voorzien was voor de kinderen!
Maar deze minpuntjes wegen niet op tegen alle positieve punten!!!

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Zaalige vakantie gehad, voor herhaling vatbaar!!!"
cake_1
8-4-2012 Wij zijn van vannacht terug van een weekje in dit resort.Het is er werkelijk fantastisch!!!
Het eten was lekker, de mensen vriendelijk, het is er heel netjes, de hele dag liepen de mensen te poetsen en op te ruimen.De kamer was ook picobello in orde. Alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Voldoende flesjes water op de kamer, overal de hele dag lang drinken te verkrijgen. Fruitsappen zijn niet zoals bij ons, veel kleurstof en mierzoet, maar toch lekkere cocktails gedronken..Mensen die schrijven dat het eten niet lekker was, die zijn echt moeilijk, want wij hebben er elke dag wel lekker gegeten. Bij het ontbijt ging ik een cafe latte halen in de jazzbar (vanaf 9u) en er was overal keuze in overvloed. s'Middags altijd een snack gegeten en wat fruit meegenomen voor om 16u. 's Avonds aten we meestal in het Tajine restaurant en de Asian Plant.
De hele week rond de 32 graden.Kinderzwembad en aquapark zijn verwarmd.
Echt een topper! Volgend jaar gaan we zeker terug en dan voor 10 dagen!!!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Fantastisch paradijs voor kinderen"
krist_vandierendonc...
8-3-2012 Hebben 1 week met de krokusvakantie door geweest en wij vonden het fantastisch. Wij hadden 2 tieners mee die hun rot geamuseerd hebben in het aquapark maar ook de volwassenen hebben hun geamuseerd. Het water van het aquapark had warm. Alles is er zeer proper zowel in als rond het hotel. Wat het eten betreft kunnen we niet klagen maar het kan misschien wel wat meer variatie in komen. Veel hetzelfde, maar dat heeft ons zeker niet gestoord. Volgend jaar gaan we zeker terug.

met partner, Jan. 2012
"Paradijs voor waterratten en superuitgebreid !!"
dennis
25-1-2012 Superknap hotel in charmante afrika-stijl met veel verschillende gedeeltes in het resort zelf, eetgelegenheden en andere mogelijkheden dan enkel aan de zwembaden liggen maar toch een oase aan rust aan de
kamers zelf. De grote verscheidenheid en de schoonheid van de zwembaden was fenomenaal , maar van de meeste konden we geen gebruik maken aangezien ze niet verwarmd waren (slechts 10° ongeveer).

groot en ruim met een grote inloop douche (sporadisch last van te lauw en weinig water)

Eten en drinken

Enorm uitgebreid (6 restaurants)en met véél smaak ! Soms is het vlees wat droog omdat het er langer lag (vaak voorkomend probleem op hotel). De lunch mogelijkheden aan het aqua park en in het bar gedeelte is minder. De all-in formule is in hetzelfde bed ziek als onze meeste vorige hotels (ook 5*) met name weinig keuze in drank en weinige, slechte cocktails (vakantie en cocktails zijn voor mij verbonden aan elkaar). Aan tafel werd wijn zonder te moeten vragen bijgevuld !

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Super park!"
Marianne
9-1-2012 Wij zijn pas terug van 2 weken in dit toch wel super hotel! Ik vertrok toch wel met een bang hart i.v.m. het eten ginder na het lezen van het toch wel minder goed commenaar van het eten maar dit was toch wel volledig onterecht! Het eten was echt lekker en ja, er waren minder goede dingen maar dan neem je gewoon wat anders of ga je naar een ander restaurant want je had er 6!!! Dus dan is er toch voor ieder wat wils. De kamers waren proper en ruim, wel een nadeel: van zodra je het licht aan de spiegel aanstak begon de ventilator in de douche te draaien die toch wel wat lawaai maakte, en als je het licht aanstak in de douche, draaide deze niet. Wel eigenaardig hé. Het park op zich was héél groot en ook héél proper! Dus je kon wel een eindje moeten wandelen vooralleer je op je bestemming was. In het aquapark waren alle zwembaden verwarmd en in het park zelf waren er ook 2 verwarmd. Ook hadden ze in de koffiebar zéér lekkere koffie! Allerlei soorten smaken dus zeker proberen!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geen woorden voor!!!!!"
Maggie
29-9-2011 Wij zijn 11 dagen naar dit resort geweest en als je er zelf niet bent geweest is het moeilijk te geloven hoe leuk het daar is! Wij vonden het fantastisch!! Wij hadden 2 kindjes mee van 4 & 3 en ze zijn niet uit het zwembad geweest! De mensen daar zijn supervriendelijk en er wordt constant schoon gemaakt. Daar kan je letterlijk van de grond eten. De kamers zijn ook heel mooi. Lekker groot en altijd heel netjes! De restaurants zijn ook in orde. Onze favoriet was Viking omdat dit het dichts aanleunde tegen de keuken die wij gewend zijn. En voor de kindjes was er daar altijd iets te vinden wat ze lekker vonden! Wij hebben ook elke dag genoten van het animatie- team! Het is een fantastische ploeg en er was elke dag wel wat e doen De kids vonden de mini-disco de max! Wij hebben een hele leuke tijd achter de rug en er zit veel kans in dat wij volgend jaar gewoon naar daar terug gaan!!! Zeker een aanrader!!!!!!!!!!!!!!

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Geweldig hotel"
Vicky
21-11-2011 Wij zijn al dikwijls op vakantie geweest, weliswaar de eerste keer naar Egypte, maar het heeft ons hart onmiddelijk gestolen!!!
Ik vond het een fenomenaal hotel, het aquapark, de kamers, de 6 restaurants, alles was zeer in orde!
Als ik dan toch een minpuntje moet geven, er was wel echt zo goed als geen animatie s'avonds...Wij hadden kleinere kindjes bij die toch op tijd in bed gingen, maar voor gezinnen zonder of met grotere kinderen kan dit wel een minpunt zijn.
Alleszins, zeker voor herhaling vatbaar! We hadden 11 fantastische dagen!!!