Hotel Palm Beach**** in Hurghada Egypte 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover

9,1
met oudere kinderen, Dec. 2010
Heerlijk!
M.Muis
12-1-2011 Leuk hotel met vriendelijk personeel. Doen er alles aan om het je naar de zin te maken! Nette,ruime en schone kamers. Eten niet geweldig, allemaal een flinke buikvirus gehad na verkeerd eten!( volgens huisarts)
En ze zouden geen russen moeten toelaten, geen prettig volkje.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Kort: NOOIT MEER
Linda
1,0
29-8-2010 Om nooit meer heen te gaan. Het eten is echt niet te eten, alle dagen hetzelfde en dan nog koud ook. Proper was het daar ook al niet, er zijn dagen geweest dat wij aan de grond bleven plakken aan het zwembad (van 's morgensvroeg al). Het enige dat ik goed vond, is dat er dolfijnen aan het strand van het hotel zijn. Zooooooooo lief. Maar voor de rest heb ik echt geen goede woorden voor dit hotel. Ik zou zeggen gewoon sluiten.

met partner, Juni 2010
Rustige vakantie
Daniëlle
16-6-2010 Goed hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie ruime kamer, netjes gepoetst, alle dagen nieuwe lakens, handdoeken en gratis water in de minibar. Het eten was gevariëerd, wel alle dagen zowat hetzelfde, de soepen waren héél lekker. Mooie uitstappen te doen vanuit het hotel en die waren ook goed verzorgd. Prachtige vakantie, een aanrader maar dan misschien binnen enkele jaren als er meer hotels in de buurt zijn en iets meer winkeltjes (nog in aanbouw).

alleenreizend, Jan. 2010
Prijs/kwaliteit heel goed
Peter
1-2-2010 Een hotel met service en vriendelijk personeel.
Waar voor je geld.
Ligt afgelegen - dat weet je op voorhand. Hurghada makkelijk bereikbaar - mogelijkheden genoeg. Moet je geen zaag over spannen.
Eten : Egypte ... daar is alles mee gezegd. Wat er niet is, kunnen ze niet geven. Waar ze wel zouden kunnen op letten : eten is niet altijd warm genoeg en de koks moeten leren de smaken op te waarderen door meer kruiding. Het eten is niet slecht maar er zit niet veel inspiratie in de bereidingen.
Drankgelegenheden genoeg. Alles goed fris en netjes geserveerd.
Alles is proper. Kamers elke dag prima gepoetst. Restaurant proper. Rond zwembaden elke dag gedweild !
Wel jammer : de plastic afdekkingen over de overlopen van het zwembad zijn hier en daar stuk en moesten ze vervangen.
Strand elke dag netjes opgeruimd.
Veel Russen, Hongaren, ... maar zeker geen last van. Troepen wel wat samen ... ze kunnen immers geen Engels of Duits en kunnen dus enkel onder mekaar spreken.
Conclusie : IN ORDE

met partner, Sept. 2009
NOOIT MEER !
Theo
1,0
7-10-2009 Alles leek zo mooi. Kamers werden goed onderhouden, zwembad prachtig.

De overloop gaten aan het zwembad werden gekuist met het water van het zwembad en daarna terug erin gedropt .
De bodem van het zwembad was smerig. (resten van ????).

Er was geen afwisseling in het eten. De kip was ofwel te droog of rauw.
De vis was steeds rauw. De aardappelen waren niet doorgekookt en wanneer ze op een andere manier werden klaargemaakt , zeer vettig.
De groenten hadden nog reuk nog smaak . En dit was zo elke dag, 's morgens en
s'avonds.

Indien er toch iets eetbaars was, duurde het lang voor het terug werd bijgevuld of helemaal niet.

met jonge kinderen, Sept. 2009
In 1 woord fantastisch
Raymond, Annette en...
20-9-2009 We zijn 13 dagen geweest maar we hadden zeker nog wel langer willen blijven!! We zijn op en top verwend! We gaan normaal nooit voor een 2e keer naar hetzelfde hotel, maar deze gaan we zeker nog eens overdoen. Een geweldige service, super personeel die heel leuk met kinderen omgaan. Het ligt buiten het centrum maar voor €3,00 pak je de taxi naar het centrum. Iedere dag was er keus uit vis, kip of vlees. De kidsclub van touroperator was ook geweldig, hele leuke meiden die zich vol overgave storten op hun taak. Ze zijn zelfs meegeweest om ons terug te brengen naar de luchthaven!
Zeker een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen maar ook voor stellen zonder kinderen.

met vrienden, Sept. 2009
Wat ooit een goed hotel was
Glenn
21-9-2009 Voor de beoordeling moeten we een opsplitsing maken tussen het restaurant en de rest van het hotel. Alles wat eten aanging was ronduit slecht. Wat al de rest betreft was alles op en top in orde. Het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, niet opdringerig. Enkel de "zwembad verkopders" begonnen ons na drie dagen de voeten uit te hangen. Kamers met indivudele airco en steeds heel netjes en proper. Nu over het eten. Met onze groep van 6 mensen zijn wij zeker niet kieskeurig en snel ontdaan als het op eten aankomt. Echter waren wij genoodzaakt om regelmatig uit eten te gaan in omliggende dorpen. Het ontbijt was dan ook het enige goede. Lunch en diner waren steeds koud, altijd hetzelfde, vlees steeds taai en soep steeds enorm zout. De opmerking die we hebben gekregen van andere touristen "eten in het hotel is nooit goed" klopt dus niet want hier was het ronduit slecht. Heb drie sterren hotels bezocht waar het eten minder uitgebreid was, maar wel lekker.

met partner, Sept. 2009
Echt wel nooit meer!
Dave
1,0
4-10-2009 Kamers zijn mooi, zwembaden zijn mooi, personeel is vriendelijk enz enz blablabla
Klopt helemaal.
Maar als je even verder kijkt dan je neus lang is.. Badkamer staat vol schimmel, de eerste dag teken ik altijd mijn onderlaken, dat lag er de laatste dag (vandaag, ben er nu nog) nog steeds op. Voldoende ligzetels, maar al eens gekeken naar de onderkant? Eens gezien hoeveel schimmel op de kussens staat?
Er is buiten één (zittend en stinkend) mannentoilet dat idd wel gekuist wordt maar twee minuten later weer vol urine hangt.
Met die urine en lekker bezweet kan je je heerlijk verfrissen in het zwembad, van buitendouches of voetenspoelbak is hier geen sprake! Bah, echt vies als je een kwartiertje kijkt hoeveel liters zweet er in terecht komen..
En dan nu het eten, gewoon walgelijk! Half gare kip, witte rijst, vettige patatten en een poging tot vis! En dit elke dag, zowel smiddags als savonds.
Voor 20 pond (zo'n 2 euro) neem je een taxi naar het centrum waar je wel lekker kan eten! Enfin.....

met vrienden, Mrt. 2009
Heerlijk hotel
Carré Andréa
19-3-2009 Wie klaagt in dit hotel dan weet ik niet wat die mensen gewoon zijn al veel hotels gedaan dit hotel is zeker zijn vier x waard zon zee en heerlijk ontspanend hotel van russen zeker geen last had eten was voortreffelijk keuze genoeg zowel s'morgens als s'middags en s'avonds wij zijn er 12 dagen geweest en geen ekel punt waar wij ons over ergerd hebben mooie grote kamers ieder dag vers beddegoed en handoeken frigo bijgevuld en safe gratis en dit alles voor €750 buiten is alles nog in aanbouw maar er wort daar zeker prachtig dat de russen voorrang hadden hebben wij zeker niks gemerkt voor iedereen was het personeel vriendelijk moet ook niet overdreven zijn die vorige opmerkingen van de schrijver heeft waarschijnlijk niet in dit hotel geweest want er was er alle luxe 2 grote zwembaden waar van een verwarmd 2 jaqusies en kinderzwembad handoeken matrasjes alles was voorzien en proper leve hotel Palm Beach Ressot ik kom er zeker terug voor de rust en kalmte zee en zon

met partner, Feb. 2009
Rust, zon en zee
Filip
3-3-2009 Net terug van een ontspannend weekje in Palm Beach Resort. Het hotel ligt nu nog "in the middle of nowhere" maar dat zal niet te lang meer duren. Overal zijn er bouwwerken aan de gang, waar je echter geen hinder van ondervind. De kamers zijn een beetje klein maar wel verzorgt. Het personeel is zeer vriendelijk, hulpvaardig en kindvriendelijk.
Het eten valt tegen, alle dagen hetzelfde en niet te veel keus, zowel 's morgens, 's middags en 's avonds. Het restaurant is redelijk klein dus moesten we soms wachten (15 minuten max.) De animators doen hun best om je het een ganse dag naar je zin te maken met spelletjes, sport en danslessen. En 's avonds een show dat zeker mag gezien worden. Het strand is wel klein en de parasols staan vast in de grond, dus niet te veel zon, maar rond het zwembad is plaats genoeg. Voor de beginnende snorkelaar is er ook wat te zien aan het strand. Dit hotel is een aanrader voor wie het eens rustig aan wil doen.

6,5

met oudere kinderen (2)
met jonge kinderen (1)
met vrienden (5)
alleenreizend (2)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?