Hotel Siva Grand Beach**** in Hurghada Egypte 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Siva Grand Beach****

9,4
8,1
met vrienden, Nov. 2007
Willems
18-11-2007 Twee keer geweest dit jaar : mei en nu. In mei was het eten nog zeer goed. Nu is de keuze veel verminderd en komt er bijna dagelijks hetzelfde eten op tafel. Veel Duitsers maar weinig Russen.
Niettegenstaande overweeg ik in mei 2008 nog terug te gaan en hoop ik dat de keuze in het eten terug zal zijn wat het geweest is.

Familie, Okt. 2007
familie d'haene
4-11-2007 we zijn net een weekje terug van siva , het is echt een prachtig hotel zeker zijn geld waart, we hebben er 9 dagen verbleven met ons dochtertje van 5,5 j , we verbleven er in een juniorsuite , echt wel een aanrader , het is een zeer groot complex waardoor ge geen hinder ondervindt als het volzet is , ook aan eten keuze genoeg er zijn 3 buffetrestaurants en dan nog het beachrestaurant waar ge vegetaris kunt eten en dan nog grill aan het zwembad , we hebben ons 1 keer laten overhalen om buiten het hotel in de libenees te gaan eten en m'n man had dan direckt al diarre dus dat is niet aan te raden. het personeel is er erg vriendelijk ze doen werkelijk alles voor u en met een kleine fooi nog dat beetje meer er is zeker niks op aan te merken van het personeel , ook de kamers worden elke dag zeer grondig gepoetst , buiten het hotel roepen ze u wel overal binnen en bieden u dan thee aan da hebben we nie gedronken qua hygiene en zeker op alles wa ge koopt de helft afdoen , gaan zeker nog terug

met partner, Sept. 2007
kim
12-9-2007 we zijn net terug van een tiendaagse van siva grand beach. het eten was er echt super goed en werd ook gevarieerd. de animatie vond ik zelf wel wat minder maar ja dat is ieders zijn keuze natuurlijk. je hebt er voor elk wat wils , kinderen, koppels.

met partner, Juli 2007
Van Den Bulck Joeri
5-8-2007 Wij zijn net een klein weekje terug van onze vakantie, over het eten valt veel te zeggen , maar als je elke dag kip lust zeker een aanrader.
Elke dag een mooie fooi kan wonderen doen zelf bij "le Terrace" .
S'avonds bij het eten komen ze altijd proberen dat je geen fles wijn wilt bij het eten , maar deze is dan wel bij te betalen net zoals de vers appelsiensap dat ze aan tafel brengen. Veel Engelse en Duitse toeristen . Geen belgische kranten gezien tijdens ons verblijf net zoals het happy hour voor de belgische toeristen.
Half hotel was ziek tijdens ons verblijf net zoals wij. En de rest van onze belgische vrienden

Familie, Juli 2007
Anja
2-8-2007 Voor de eerste maal in Egypte. Qua netheid van de gebouwen en het "domein": uitstekend; netheid in de kamers (alles wat niet openbaar was): ietsje minder, maar toch niet slecht. Animatie 0,0: animatieteam vermaakte vooral zichzelf. Voornamelijk Duitse en Engelse gasten, plus Russen, viel eigenlijk wel mee. Eén enorm irritant punt: geen fooi = geen service: wanneer je niet minimum éénmaal per dag een fooi geeft, word je gewoon doodgenegeerd, overal! Tijdens ons 10-daags verblijf hebben wij geen enkele keer het zwembad zien "stofzuigen": wel met ongelooflijk veel show stalen nemen van het zwembadwater, maar zuiveren of ontsmetten? Helemaal niet! Tip: neem in de bars aan het zwembad zoveel mogelijk wegwerpbekers: zijn tenminste proper; de andere (hard plastic of glas) worden slechts ondergedompeld in vies water en afgedroogd met een vieze handdoek. Lang leve de bacteriën! Conclusie: niet direct iets voor veeleisende reizigers, maar qua prijs-kwaliteit wel OK.

met partner, Juni 2007
vermeulen christian...
30-3-2008 gaan er voor de 5de maal naartoe dus zéér goed! alles is er perfect zelfs het weer! willen graag eens iets anders zien maar zijn bang om niet zo'n goed hotel te vinden voor de prijs dat we hier betalen.super hotel, echt!

met partner, Juni 2007
Bram
4-1-2008 mooi en leuk hotel, vriendelijk personeel en een perfekte ligging op de boulevard. goed verzorgde grote kamers. eten is de hele dag goed en genoeg aanwezig alleen het avondeten valt een beetje tegen zit vaker met meerdere koppels aan een tafel.

met partner, Mei 2007
remacle gerard
17-5-2007 Juist terug van dit hotel heeel goet hotel lekker eten en een zeer goede all inn een echte aanrader

met partner, Jan. 2007
De Corte - Van den ...
27-1-2007 Nu 30 01 vertrekken we terug naar de Siva, mijn 2 keer. Vorig jaar met schoonzus en collega van het werk. Nu met mijn echtgenoot, wij kijken er naar uit, ik was zeer tevreden, eten was meer of genoeg, en de zalige zon en lekker niksen was de max. Personeel vriendelijk, onze juniorsuite, op en top in orde, leuk. Een aanrader.

Familie, Apr. 2005
Johan en Ariane
28-4-2007 We zijn voor 10 dagen in Siva gran beach geweest,het was er fantastisch mooi hotel,prachtig onderhouden tuin,de mannen werken daar dag en nacht om alles proper en net te houden.Aan de receptie staat ze steeds klaar ,wel in het engels of duits,om elke vraag vriendelijk te beantwoorden.Enkel klein minpuntje,diegene die de valiezen op je kamer brengt ,geef hem 2 euro maar hij vraagt toch nog je jetair tas en je bent hem kwijt.Anders personeel heel gedienstig.
Als je niet graag orientaals eten hebt kun je altijd kip,rijst en zelfs lekkere frietjes eten aan het zwembad.Wij zijn naar Luxor geweest,veel gezien en ook naar Mahmya,eiland,snorkelen was een beetje kort 1/2 uurtje.Wij zijn alvast heel tevreden