Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)*** in Hurghada Egypte 7.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Egypte > Hurghada > Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)***

Beoordelingen Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)***

12 februari 2012

Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)*** Hurghada
Beoordeling toevoegen

Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)*** Hurghada
7,1
Beoordelingen Hotel Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)*** Cournich Road, 77710, Hurghada

3 beoordelingen over Sunny Days El Palacio (vh Sunrise El Palacio)***

met partner, Dec. 2006
vandendorpe
2-1-2007 van 4 tot 18 december geweest goed hotel eten was goed vriendelijk personeel mooie kamer het weer was en beetje minder maar toch veel beter dan thuis wel niet veel te zien in de buurt we zijn naar luxor (4uur) en cairo(7uur) geweest op ons eigen viel goed mee alleen lang met de bus rijden wil je alles zie dan kan je beter en cruise doen minder vermoeiend

met partner, Mei 2006
van avermaet patric...
1-5-2006 goed hotel,maar hilton long beach is zoveeeel beter, ga beter naar daar voor enkele euro,s meer.kbreek dit hotel niet af maar als je al 3 hotels gezien hebt dan weet je het wel,je mag me altyd een mailtje sturen, patrick

Familie, Apr. 2005
Hannah
18-12-2005 Ik vond dit een enorm leuke reis, ieder zijn eigen mening natuurijk, maar als je naar een ander land gaat, moet je je er van bewust zijn dat de cultuur anders is. Je moest inderdaad vroeg opstaan om een stoel te krijgen op het strand, maar na enkele dagen hadden wij het geluk dat we enkele personeelsleden kenden die elke dag 3 stoeltjes opzij hield voor ons. In het restaurant was het soms wel zoeken naar een tafeltje, maar uiteindelijk vind je er altijd eentje... Personeel was ontzettend vriendelijk, alsook de general manager. Dit was een vakantie waar ik met plezier aan terug denk.

Alle beoordelingen (3)
met partner (2)
Familie (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?