Hotel Triton Empire*** in Hurghada Egypte 7.8 vakantie beoordelingen | Zoover

6,8
met vrienden, Apr. 2010
"Tevreden gevoel"
De belgen
12-4-2010 We hebben hier al een paar keer gelogeert en ook bij de Triton Empire Beach .
Dat we tevreden klanten zijn bewijst telkens onze terugkeer naar dit hotel .
Wat ook heel handig is dat rechttegenover dit hotel een heel goed duikcentrum is ( Funny Divers ) met een zeer stabiele boot en zeer ervaren duikinstrukteurs .
Wij bezoeken dit hotel 2 x per jaar en genieten er echt van .
Een echte aanrader voor genieters en duikers die goedkoop op vakantie willen en met een heerlijk gevoel terug naar huis keren . Groetjes van de Belgen

met partner, Juli 2009
"Leuk hotel, ook omdat je naar empire beach kan"
Edith Blok
31-10-2009 Hotel is iets verouderd, we komen er al jaren.
Jammer is dat de aircondition in de lobby laat aangaat, waardoor het er erg warm is.
Het personeel is erg vriendelijk.
Een aanrader om heen te gaan ook vanwege de prijs.
Niet duur maar toch goed.
's avonds lekker uit eten aan de overkant (kanaria)

alleenreizend, Juni 2009
"Wanneer mag ik weer???"
Natalie
2-7-2009 Ik ben dit jaar al 3x in Triton Empire en Triton Empire Inn geweest en kan niet wachten totdat ik weer terug mag/kan. Het personeel is aardig, ontbijt prima, strand mooi en goed bereikbaar en ligging is prima. Precies genoeg voor een leuke en ongedwongen vakantie. Even een tip! Schuin tegenover het Empire Inn Hotel is een heel leuk winkeltje, Mira Bazar. Dit wordt gerund door 2 broers die voor de verandering 's niet opdringerig en vervelend zijn (wat als vrouw alleen een verademing is). Als je iets nodig hebt, hebben zij het of kunnen ze het voor je regelen, zonder dat je gelijk weer belazerd wordt. Zeker de moeite waard om er eens thee te gaan drinken. En doe ze dan vooral de groetjes van mij :). Veel plezier! Natalie