Hotel Tutotel*** in Luxor Egypte | Zoover
Hotel Tutotel*** Luxor

Beoordelingen Hotel Tutotel***

Salah el Din street, 1220, Luxor
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Tutotel*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Tutotel*** achterlaten.

11 beoordelingen over Tutotel***

6,6
met jonge kinderen, Mei 2011
"Redelijk hotel"
Rene
10-5-2011 Kamers zijn behoorlijk ruim, maar beetje gedateerd en matige staat van onderhoud. Bedden waren goed en schoon. Ontbijt was redelijk. Zwembad op het dak is prima om je even in op te frissen, maar reken niet op erg schoon water of een plekje om uit de zon te kunnen. Dakterras in aanbouw (schijnt al heel lang zo te zijn), dus rommelige boel en onveilig voor kinderen zonder toezicht.
Kamers aan straatkant hebben veel last van herrie op straat (ook 's nachts).

met partner, Okt. 2009
"REWELACJA ZA MAŁE PIENIĄDZE"
rtszard drop
20-10-2009 HOTEL TUTOTEL POŁOŻONY JEST 70,M OD NILU,WSZĘDZIE BLISKO-KARNAK,MUZEA.NAM UDAŁO SIĘ ZAPŁACIĆ ZA 7 NOCY ZE ŚNIADANIAMI TYPU BUFET W SUMIE 537.00 ZŁOTYCH.
POKOJE OBSZERNE,BARDZO CZYSTE/ TV,LODÓWKA,KLIMATYZACJA,BALKON /
HIT NA 7 PIĘTRZE BASEN Z LEŻAKAMI.
GORĄCO POLECAMY-PRZEMIŁA OBSŁUGA

met een groep, Juni 2008
"Bardzo fajnie..."
Kasia
25-9-2008 Bardzo fajny hotel. Polozony blisko Nilu, bardzo mila obsluga, dobre jedzenie, spory wybór, ladne pokoje (z niektórych widok na Nil). Ogólnie jestem zadowolona.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Tutotel*** bij:

met een groep, Mei 2008
"Ik heb ze erger gezien!"
jeany
10-5-2009 Voor een gemiddeld egyptich hotel ziet het Tutotel er redelijk uit. Ik heb ze erger gezien. Personeel vriendelijk. Ontbijt uitgebreid buffet.

Joost
7-4-2006 Kamers zijn er niet in orde: zeker niet als je met een groep daar bent en een derde bed nodig hebt. Ik heb daardoor op de grond geslapen!

Nicolette
20-1-2006 ik ben paar dagen in het hotel geweest in egypte. was erg apart hotel.. mr ik was er tijdens een rondreis. Dus dan hoef je feitelijk niet zoveel de verwachten van zo'n hotel.. maar omdaar nu echt 2 weken achter elkaar te blijven nou nee.. ik vond het zwembad juist heel leuk, echt heel apart omdaar lekker te chillen terwijl je de nijl ziet....

Marijke Waijers
10-1-2006 Ik ben nu twee maal in tutotel geweest in 2005 en 2002. De kamers zijn redelijk schoon de badkamers daarentegen veel minder ! Ook is de staat van onderhoud erg onder de maat !

Het zwembad op het dak is een regelrechte aanfluiting en gewoon vies !

Zeer matig hotel !

met partner, Jan. 2006
Ben
8-1-2006 Van buiten een aardig hotell, maar foute ligging en een zwembadje dat niet eens de naam mag hebben. Ze doen hun best maar he zal nog lang duren voor het iets wordt.

marijke en angeline
21-6-2005 Er is veel verschil in de kwaliteit van de kamers, sommige hebben uitzicht op een muur. De ligging is nogal saai, geen leuk wijkje om de hoek om 's avonds nog even te wandelen. Het eten is nogal eenzijdig behalve als er open buffet is. Personeel erg aardig en behulpzaam, iedere dag lag er een ander kunstig gevormd dier op bed of op de grond (Egyptische gewoonte).Het zwembad is prima om even te dompelen en op te frissen maar de entourage is deprimerend. Ga liever zwemmen bij het Iberhotel ook al moet je er 50 pond voor betalen.

Bob
30-9-2004 Iets mindere ervaring met dit hotel.
Het eten was ronduit slecht en meestal koud.
De liften waren om de haverklap defect en "hing" je vaak een 1/2 uur of meer te wachten, tot er een monteur kwam.
De airco functioneerde matig en met veel lawaai.
Maar het is een *** sterren hotel, niets meer, niets minder.