Hotel Club Aldiana Makadi Bay**** in Makadi Bay Egypte 8.1 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Club Aldiana Makadi Bay****

2 beoordelingen over Club Aldiana Makadi Bay****

alleenreizend, Mrt. 2012
"Super goed hotel !!!!!"
Jacqueline Verbeek
7-4-2012 Het was gewoonweg FANTASTISCH !!!
Ik begrijp niet hoe sommige mensen hier durven klagen , hier was echt alles top van animatie tot eten , kamer ....veel sport te doen heel de dag
Je kan je hier niet vervelen !!!
Ik ga zeker terug en ben altijd en overal al super de luxe hotels gewend maar dit hotel verdient zeker 5 sterren ipv 4 !!! xxx

met jonge kinderen, Dec. 2010
"4ster maar eigenlijk 5 ster waard!"
Annick Vandezande
3-1-2011 Net terug van een heerlijke vakantie. We zijn aangenaam verrast door dit hotel.
Is een duits hotel (alles in Duits geafficeerd). 95% Duitsers dus in hotel. Pas open van in 2009 dus alles gloednieuw.
Buffet enorm verzorgd met Aziatisch hoekje en altijd in thema: voorbeeld: 'black & white' avond: de volledige animatieploeg staat je te verwelkomen in haagvorm. Gitarist aan de entrée. Bij dessertenbuffet staat iemand als farao en vrouw verkleed, etc.
Zeer kindvriendelijk. De flipperclub voor kids al vanaf 2jaar en volledig geïntegreerd in het domein (niet ergens weggestoken of zo in een hoekje). Animatie is top voor kids (alles Duits uiteraard).
Je hoeft geen fooien te geven aan personeel (moet wel in Sheraton). In restaurant zijn voldoende grote ronde tafels (is niet zo in sunrise royal makadi). Personeel zeer vriendelijk ook! Wij gaan zeker terug. Hadden voor pasen al movenpick geboekt maar willen dit nu nog omboeken naar Aldiana wegens onze tevredenheid!