Hotel Prima Life Makadi Resort***** in Makadi Bay Egypte 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Prima Life Makadi Resort***** Makadi Bay

7,9
met partner, Sept. 2011
"Heerlijke vakantie"
Gisele
3-10-2011 Terug van een heerlijke vakantie in prima Life Makadi. Was onze tweede keer en hebben een geweldige tijd gehad. We hadden een grote kamer met inloopdouche en 2 tweepersoonsbedden voor een koppel. Het onderhoud van de kamers is iets minder, maar als je hen erop wijst doen ze echt hun best om te verbeteren. Handdoeken werden dagelijks ververst, maar je moet ze dan wel in de douche of op de grond gooien en niet terug ophangen, anders weten ze niet dat ze aan vervanging toe zijn. Het eten is prima, veel keuze en voor de moeilijke eters zelf alle dagen fritjes of pasta, of verse pizza op het strand.Prachtig groot zwembad dat elke nacht door een team word onderhouden. Het personeel is fantastisch, doet al het mogelijke om aan al je wensen tegemoed te komen, en als je sommige toeristen bezig ziet ben je verwonderd dat ze zo vriendelijk kunnen blijven. Het huis koraalrif, prachtig. Mooie vissen en koraal, mooier dan op open zee. Voor mij dus terug naar Prima Life en THX voor de fijne vakantie

met een groep, Aug. 2011
"Na 2de keer ! Nooit meer ! Lezen aub !"
BOSMANSEN
1,0
1,0
1-10-2011 WIj zijn 2 jaar geleden naar prima life geweest! Alles was ok, nog redelijk nieuw, kamers in orde, eten goed !
Daarmee gingen we terug en nemen we onze ouders mee en klein broertje!
Tegenover 2 jaar geleden!
kamers! echt vies en verouderd! schimmel in badkamer! haren op grond!
ze kregen een kamer 1 groot bed, en een veldbed voor een kind van 11 jaar, hij lag met zijn achterste op de grond! zo zakte dit door!
ik en mijn vriendin kregen een kamer, airco kapot! alle valiesen kletsnat, heel de kamer onder water!
eten alle dagen hetzelfde, echt vies! allemaal diaree!
2 jaar geleden, veel keuze, alles lekker!
opdringerige animatie!
zwembad, nog mooi en ok !niks op
maar de badkamer ! bah !
opdringerige winkelverkopers in hotel!
wij hebben geboekt via touroperator, en ze willen hier niks aan doen!geen compensatie!
nooit meer prima life!
nooit meer touroperator!
dit is de eerste keer op 12 reizen dat ik commentaar heb op eten of hotel

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Niet voor mensen zonder kinderen"
e.vdp
7-5-2011 geweest in april 2011.
goed hotel,heel goe van eten,service kan toch beter,te ver van stad,en busje en taxi in hotel zeker niet goedkoop.het klein strandje dat viel tegen,en ook niet te proper
de busmaatschappij terplaatse en die noemt TRAVCO die laat heel veel tewensen over,
vriendelijk als ge daar staat met drinkgeld..
heel ruime kamers en heel proper en ge kunt altijd gratis water bekomen aan de kamer.
het hotel is eigenlijk voor gezinnen met kinderen.animatie heel heel flauw,de meisjes zijn modepopjes en geen animatiemeisjes of jonge dames.

met partner, Jan. 2011
"Prima Life is echt het prima leven!"
Martin en Rita
21-1-2011 Mooie,verzorgde kamers.Heel vriendelijk personeel.Het eten is super.Zesde maal in Egypte en het allerbeste hotel. In andere hotels steeds maag en darmproblemen.Hier geen enkel probleem meegehad.Dus een heel positief punt.Iedere avond een ander thema.Italiaanse,Aziatische,Orientaalse avond.Wij vinden dit een absolute aanrader?Niet twijfelen,maar doen!!
Aan het strand komen er verkopers vragen voor het welnescentrum enz...
Even vriendelijk zeggen dat je geen interesse hebt en ze blijven vriendelijk ook als je niet toestemd!Het is inderdaad ver van het centrum,zoals beschreven in brochures.Dus je weet dit op voorhand.Wij kwamen voor een weekje zon en hebben die gekregen.Als we toch een minpuntje moeten vermelden,de vakantie was veel te vroeg voorbij.

met partner, Nov. 2010
"Prima Life = Prima Resort"
Sven De Groote
1-12-2010 Wij mochten een verblijf smaken van 18 tot 28 november 2010 en ondanks alle negatieve kritieken die men op beoordelingssites wel eens tegenkomt kunnen wij hier veel ontkrachten. Het verblijf was super, prima kamers met een fenomenaal uitzicht op de "binnenplaats" van het resort (wel blok 1000, 2000 of 3000 vragen), het eten is er gevarieerd en zeker warm genoeg. Regelmatig zagen wij een controleteam met digitale termometers de ronde doen. Tevens toevallig getuige geweest van een externe controle-instantie die het eten inspecteerde en niets werd weggehaald! Uiterst vriendelijk personeel en inderdaad, 'n kleine fooi in het begin van het verblijf verricht wonderen! Die mensen onthouden een vriendelijk gezicht en gebaar. Zéér mooi huisrif rechtsvooraan van het strand. Wel een bedje reserveren voor halfnegen aan het strand of je bent de klos. Veel Russen maar die maakten geen negatieve indruk! Prima Life Makadi is een eerder klein resort (300 kamers) en zeker een aanrader! Prima vakantie!

met partner, Nov. 2010
"Prijs/Kwaliteit dik in orde !"
Bert
25-11-2010 We hebben dit hotel eind november bezocht. Lekker eten en veel keuze, we kunnen dus de negatieve commentaren niet goed begrijpen: alle dagen veel verse groentjes, aardappelen op verschillende manieren klaargemaakt.
Het zwembad was enorm: hier wel een opmerking: er is 1 zwembad verwarmd (het kleinere) en dit is wel nodig in deze tijd van het jaar: temp 30 graden overdag en temp onverwarmd zwembad 24 graden. Ook de muziek werd hier steeds te luid gezet, we komen voor de rust en veronderstellen dat mensen die muziek willen luisteren wel een iPod bijhebben. De zee was gelukkig wel warmer en rustiger.
Ook prachtige mogelijkheid om te leren duiken via de duikschool van het hotel. De touringoperator wilde ons natuurlijk via hun laten duiken, maar dan moest er een transfer naar Hurgahada (40 min en betalend) gebeuren. In het hotel is het gewoon allemaal 'voor de deur' mogelijk :)
WiFi is gratis in de lobby, ook een pluspunt.
Eerder bezocht: Reef Oasis Beach Resort (top) en Fayrouz Plaza

met een groep, Nov. 2010
"4 sterren, niet meer"
Hendrik & Kathia
12-11-2010 Voor wie zon en strand wil is dit de ideale vakantie.
Wij hebben enorm genoten van deze vakantie omdat wij met een grote groep waren (10pers) en zelf ons plezier hebben gemaakt.
Kamers en eten waren dik in orde.
Service ... eerst drinkgeld dan pas service ????
animatieteam waren een stel geile jongeren die enkel oog hadden voor hun ,meestal russische, leeftijdsgenoten.
aan het zwembad was niet veel te beleven, ook al stond het vermeld dat er verschillende acticiteiten waren.(watergym,stretching,waterpolo,enz..)
Spa center was een ramp, overboekingen, te korte of helemaal geen massage, ook al had je betaald.
Wij breken dit hotel zeker niet af maar meer dan 4 sterren is dit zeker niet waard.

met partner, Sept. 2010
"Nooit meer!!"
Yasmina
1-10-2010 Mijn schoonouders zijn 2 keer naar dit hotel geweest, maar het is ondertussen écht slecht geworden! Kamers waren proper, het is groot en proper zwembad, het strand is gezellig, mooie zee en super koraal...
Het personneel is opdringerig, ze komen herhaaldelijk langs om dezelfde dingen te verkopen (uitstapjes, massages..)
Daarnaast is het personneel ook onbeschoft, ze zeggen telkens op een geile toon 'goodmorning' dat mij niet aanstaat, voor een hotel van 5 sterren wil ik met respect behandeld worden!

Het is eten was echt slecht.. Ik heb heel mijn vakantie (12 dagen) geconstipeerd geweest, met vlagen van diarree daartussen.. Een aantal anderen mensen hadden ook last van diarree, maagkrampen, e.d....
Het eten was ook koud, wij gingen om 7u eten en het eten lag er precies al zeker een uur.. (Buffet is nooit heel warm, maar dit was echt overdreven) Het eten was ook helemaal niet lekker, en ik lust veel!
Over het algemeen, veel te veel betaald voor dit verlof...

met oudere kinderen, Juli 2010
"Ok maar geen 5 sterren"
J&N
4-8-2010 Het resort is mooi, ruime kamers, het eten is lekker, de hygiene zeer goed en de huisrif zeker een pluspunt, wij deden ook boottocht en waren teleurgesteld want zagen zeker niet meer dan bij het hotel (behalve de dolfijnen waar we spijtig genoeg niet mee konden zwemmen). De meeste van het personeel waren vriendelijk en gedienstig, ook zonder fooi. In de lobbybar kan je zalige cappucino drinken. Gratis WIFI in the lobby. Ongelooflijk lekkere pizza aan het strand
Aantal minpunten: de mooie hotel lobby werd verpest door de rokers, er is slechts een kleine zone waar niet gerookt mag worden en waar je liever niet wil zitten, nl vlak tegenover de winkels met uiterst opdringerige winkeliers. 80 % van de gasten uit Oost Europa en Rusland waarvan minstens 1 persoon per gezelschap rookt.
Ondanks de ultra all-in moet je voor een vers fruitsap of lekkere cocktail (bv. Mojito)betalen, het aanbod gratis cocktails is niet groot. Regelmatig was een bepaalde (fris)drank op voor een paar uur.

met vrienden, 2009
"Voor herhaling vatbaar, zeker aan te raden"
Evelien Gillis
13-10-2009 Prima hotel, alles naar wens. Zeer ruime kamer, proper.
24/24 eten. Het eten valt best mee. Het blijft natuurlijk een andere keuken dan thuis hé. Hebben daar een prima vakantie gehad.
Buiten het hotel is er niks te zien. Je moet een taxi nemen om ergens naartoe te gaan. Maar we hebben ons prima kunnen vermaken in het hotel zelf.
Wij zouden zeker dit hotel aanbevelen en willen gerust nog wel teruggaan.