Hotel Three Corners Triton Sea Beach Resort**** in Marsa Alam Egypte 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Three Corners Triton Sea Beach Resort****

7,1
met partner, Apr. 2012
"Nog altijd super hotel"
de backere pascalin...
14-5-2012 dit is en blijft naar onze mening toch echt wel één van de betere hotels, vooral het vriendelijke personeel en de rust van het hotel zijn voor ons heel belangrijk. We genieten elke keer als we daar zijn. Deze keer een speciale merci voor mahmoet aan de poolbar en ali van de peanuts bar, dit zijn super gasten. Ook de mensen van de animatie mogen we niet vergeten, tom en ina jullie zijn top. Tot een volgende keer, groeten pascaline en john.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Goed hotel, prachtig zwembad, maar..."
Annick
26-4-2012 Wij waren heel trevreden over de infrastructuur van het zwembad en de ligging aan het prachtig koraalrif, al waren er wel een aantal minpunten: op zaterdag en zondag waren er in het hotel plots 4 bussen met 50 Egyptenaren die een belangrijke feestdag kwamen vieren. Zij maakten 's nachts veel kabaal en hielden geen rekening met andere toeristen, gingen met shador en kledij én schoenen die ze de hele tijd droegen in het zwembad, gingen onrespectvol om met animatoren. Ook de netheid van het restaurant alsook de capaciteit liet op deze dagen te wensen over, met lange wachttijden tot gevolg.
Voor de kinderen was voorts weinig geschikt eten, het kinderbuffet was meestal helemaal leeg. Als er iets gemorst werd in het restaurant (bvb kind dat volledig bord spaghetti liet vallen, onder de drankenautomaat) duurde het ook lang eer het vuil opgeruimd werd.
Het zwembad is heel goed en leuk voor kinderen, en personeel is wel vriendelijk.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Ideaal voor met kinderen"
Guytter
18-4-2012 Typisch resort. Verzorgde tuinen, zwembaden en strand. De kamers en het onderhoud is dik in orde. Bij het eten is er voldoende keuze (warm en koud). Er is wel altijd iets dat de kinderen lusten. Er is wat afwisseling doordat ze met thema's werken. Er is in de omgeving bijna niets te zien maar dat weet je op voorhand. Het lokaal personeel is behulpzaam en vriendelijk. Het animatieteam (onder leiding van een Vlaming) was actief, enthousiast maar niet opdringerig. Alle dagen is er kinderanimatie (onder leiding van een Vlaamse). Zelfs af en toe wordt er tijdens het avondeten een maaltijd voor de kinderen geregeld zodat de ouders eens rustig onder elkaar kunnen eten. Het zwembad met glijbanen is ideaal voor de kinderen. Het tofste was natuurlijk het snorkelen. Via de pier de Rode zee instappen. Rustig liggen dobberen en naar het mooie koraal en de prachtige vissen kijken. Dit deden we meerdere keren per dag. Op het strand en aan het zwembad zijn er voldoende ligbedden.

"Aanrader voor gezinnen"
Ivan
10-4-2012 Superleuke kinderclub, mooie kamers, leuke animatie.

met vrienden, Mrt. 2012
"Egypte like always"
Van Maercke Michel
12-4-2012 Prachtige tuin, goed onderhouden, gebouwencomplex zoals zo vele, ietwat afgelegen van de 'bewoonde' wereld, mogelijkheden tot uitstappen af kultuur redelijk beperkt. Mooi, eigen koraalrif met talloze vissen in alle maten en kleuren.
Middelmatige keuken maar nooit honger gehad en steeds meerdere keuzes, prijs - kwaliteit verhouding zeker niet slecht. Zoals gewoonlijk kan de drank beter, regelmatig gebrek aan ijs of koele drank, wat bij wijn of bier geen echte aanrader is...zeker niet bij meer dan 30°C.
Wel heel vriendelijk en attent personeel van hoog naar laag in de rangorde. Het animatie team is voortreffelijk, beter dan elders, supervriendelijk en gemotiveerd, niet opdringerig en steeds enthousiast. We hebben er al veel slechtere meegemaakt.
Onze algemene indruk is positief, we zullen er waarschijnlijk wel eens terug gaan. Egypte blijft een interessante bestemming, 95 % kans op goed weer, niet overdreven druk, goede prijs/kwaliteit verhouding.

met vrienden, Mrt. 2012
"Prijs kwaliteit zeker de moeite waard"
keuleers nancy
24-3-2012 Mooi resort. Met mooie kamers, die alle dagen gepoetst worden.
Ligging: niet ver van Port Galib, mooie haven met wel wat winkeltjes maar nog altijd geen volk. Als je zee, zon, zand en rust wil moet je zeker in dit hotel zijn.
Eten heel lekker maar iets minder keuze als gewoonlijk maar zeker verder niets op aan te merken. De mensen zijn er echt zeer vriendelijk.
De animatoren doen ook heel goed hun best.
Echt een hotel om nog eens terug te keren.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Voor herhaling vatbaar!"
Dave Spies
8-4-2012 Net terug van weekje Sea Beach Resort Marsa Alam! We gaan hier volgend jaar zeker terug naar toe! Kinderanimatie was de max, dank u Sofie en Ellen!! Het enig minpuntje was voor ons het ontbijt, elke dag hetzelfde en niet echt uitgebreid, voor de rest geen klagen!!! Op naar ons volgend bezoekje!

met vrienden, Feb. 2012
"Waar naar geld"
joeri de paepe
27-2-2012 goed proper hotel, kamers zijn elke dag proper onderhouden. Het eten was lekker, maar kon iets meer variatie in zitten.Minpuntje is wel dat het grote zwembad niet verwarmd is, het waterpark dan weer wel. Het privérif is zeer mooi om te snorkelen. In de omgeving is werkelijk niets.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Voor ieder wat wils"
Marleen Hendricks
2-1-2012 Wij waren met 6 volwassenen.
De hotelkamers zijn al wat ouder en worden redelijk schoon gehouden. De bedden zijn goed, en werden bij ons mooi versierd met prachtige dieren van handdoeken. Heel vriendelijk personeel, gevarieerd eten, lekkere coctails.

Tegenover het hotel kun je quads huren, regel het zelf met hen.
Langs het hotel is een diving centre, goede begeleiding, PADI cursussen mogelijk.
Neem een snorkel mee of huur er een voor 3 euro per dag en ga je vanaf de loopplank de zee in, daar zie je prachtig koraal en vissen!
Het animatie team is een leuke club, en brengt een gevarieerd programma. Van arabische les voor kinderen tot stretchen tot Karaoke...

Het is jammer dat dit hotel ver van de bewoonde wereld ligt, je bent van hen afhankelijk voor een taxi of de winkeltjes. Dit merk je goed aan de prijzen.

met partner, Nov. 2011
"Rustig leuk!"
VAN HERCK
29-11-2011 voor ons leuk rustig met zeer vriendelijk personeel,spijtig dat er voor onze periode s'avonds maar enkel de lobbybar open was en het a la carte hebben wij niet kunnen vinden! maar prijs kwaliteit zeker niet slecht,het eten was variërend, kamers net en proper,uitzicht perfect,rondom hotel is er niks tezien maar dat weet je als boekt.kortom goed uitgerust en geen stress gehad.

1 2 3 4 5 6 7 volgende