Beoordelingen Hotel Iberotel Coraya Beach Resort*****

9,7
9,3
9,4
met partner, Nov. 2012
"Blijft topper met vooral uitstekende service"
willy.haesendonck
10-12-2012 Voor de tweede maal bezocht. Praktisch geen wijzigingen bij het uitvoerend personeel dat uiterst vriendelijk en gedienstig met de mensen omgaat. Veel drukker dan de vorige keer,met vooral een Duits sprekend klienteel. Het eten is nog steeds lekker en zeer hygiënisch, de keuze bij de warme gerechten lijkt ons minder uitgebreid dan voorheen. De met paardenmest bestrooide grasperken en de bijhorende vliegen waren tijdelijk het enige minpuntje van onze vakantie. Nog steeds tophotel.

met partner, Okt. 2012
"Supervakantie"
wellens-claes
3-11-2012 prachtig hotel.lekker eten(op 1 week 2 kg bijkomen is geen probleem)
mooie omgeving,vriendelijk personeel
ps:wifi was veel traag

met partner, Mei 2012
"Een aanrader"
Serge007
1-7-2012 Zeer goed hotel, alles is kraaknet, het eten valt zeer goed mee en de bediening is fantastisch, het personeel doet werkelijk alles om het de gasten naar hun zin te maken. Na een twintigtal maal in Egypte te zijn geweest, is het een van de betere hotels die we reeds aandeden. Zeker voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Mrt. 2012
"Moooie accomodatie"
joke dewael
19-4-2012 Reeds voor de tweede maal in Coraya Beach.
Vorige keer was het eten meer gevarieerd.
Waarschijnlijk door de werkzaamheden die in het restaurant bezig waren waardoor het wat onoverzichtelijker was.

met partner, Mrt. 2012
"Nog steeds prachtig"
Jef
30-3-2012 Voor de tweede maal een fantastisch verlof gehad in maart '12, spijtig van de hevige en koele wind, waardoor het 's avonds redelijk fris was om op de terrasjes van hotel te zitten.
Nog steeds heeeeeel vriendelijk en gedienstig personeel, er waren er zelf die ons nog herkende van 2 jaar geleden.
Het enige minpuntje dit jaar : de helft van het hotel was gesloten wegens renovatie van de kamers.
Zelfs de keuken ontsnapte niet aan de werken.
Dus..... het kan alleen maar beter en mooier worden.
Spijtig genoeg waren er ook hier een aantal arogante engelsen, die tijdens de wekelijkse Gala avond het nodig achten om in korte broek te komen dineren. Geen reactie van de aanwezige kaderleden van het hotel (waarschijnlijk om rellen te voorkomen)
Ondanks dit alles, gaan we zeker nog eens terug.

met partner, Mrt. 2012
"Tevreden"
Jos&Linda
20-3-2012 Eerste keer hotel bezocht in januari 2010,deze keer vond ik het eten iets minder dit kan aan de bezetting liggen want men is veel kamers aan het renoveren voor de rest iedereen super vriendelijk en alles proper.Heerlijk weekje relax meer moet dat niet zijn,wij gaan zeker nog eens terug naar dit hotel.

met vrienden, Sept. 2011
"Mooie rustvakantie"
Chris en Eddy Dejon...
30-9-2011 Mooi, rustig hotel.
Goed voor ontstressen, zonnekloppen, snorkelen en duiken.

Het eten was te eenzijdig, weinig afwisseling. Hetzelfde menu komt regelmatig terug. Na 2 weken hadden wij hier wel genoeg van. 1 week vakantie in Coraya is volgens ons meer dan voldoende.

Een goede uitvalsbasis voor uitstappen.
Een aanrader: 2-daagse uitstap naar Sataya (snorkelen met dolfijnen) en fantastische koralen.
Het huisrif mag er ook wel zijn.

Vriendelijk personeel. Ze doen er alles aan om het naar je zin te maken. (zelfs zonder fooi). Een dagelijkse fooi is wel heel welkom.

Mooie, propere kamers.

Voor mensen die af en toe een stapje in de wereld willen zetten: hier moet je NIET zijn.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooi hotel voor mensen die van rust houden."
Linda Van Donick
13-8-2011 Het grote voordeel is dat dit hotel op 10 min van de luchthaven ligt en dat je hier geen hinder ondervind van laag vliegende vliegtuigen.
hotel ligt in een baai aan een prachtig koraal. dit koraal wordt beschermd dmv een koord zodat toeristen er niet op kunnen. prachtig gewoon!
loopbrug ligt inderdaad aan de andere kant van de baai maar aan de kant van Coraya kan je als snorkelaar zonder probleem in zee direkt vanaf het strand. duikers moeten wel langs de loopbrug in zee.
het personeel is super vriendelijk ook wanneer je hen geen fooi geeft.
Kamers zijn netjes en zeker groot genoeg.
Het eten is goed en verzorgd. wanneer je all-in neemt kan je één maal per verblijf eten in restaurant Fayrouz, een a la carte restaurant in het hotel. Dit is een echte aanrader! Wanneer je van rust, zon en zee houdt is dit hotel echt geweldig!
snorkelen doe je best 's morgens vroeg want in de namiddag kan het water echt troebel worden. Wij hadden een reuze vakantie en wij gaan zeker nog terug naar Coraya!

met partner, Apr. 2011
"Zeer tevreden"
Van Steenbergen
8-5-2011 Het hotel op zich voldeed op alle gebied, buiten het hotel valt er weinig te beleven (zandbak/andere hotels).
Prima keuken en bediening, enorm vriendelijk & gedienstig personeel, zeer netjes, geen vervelende verkopers, all-in in de letterlijke zin van het woord.
Het snorkelen aan het hotel was best ok in de vroege ochtend tot rond de middag, in de namiddag was het water zeer troebel /mistig. Ik vond de varieteit aan vissen minder dan bij een vorige vakantie in een ander hotel in Marsa Alam (Sentido Oriental Dream res), maar voor al het overige is Coraya Beach een ster meer waard! Waar we vorig jaar met de regelmaat geplaagd werden door de Vloek van de Farao (buikloop) hebben we deze keer geen problemen gehad, ondanks het veelvuldig eten van rauwe groenten/ijsblokjes in de drankjes) enz...een extra pluim dus voor de hygiene!
Een aanrader , wij hadden bovendien het grote geluk van een super-aanbieding, 1 betalen 1gratis, dat mogen ze nog doen, en dan gaan we zeker terug!

met partner, Mei 2010
"Kwaliteitshotel"
geuns benny
31-5-2010 Zeer goed buffet, vriendelijke en goede bediening, propere, maar redelijk kleine kamers, gezellig overzichtelijk hotel. Het rif sloeg tegen. Door de ruwe zee was de baai troebel. Veel versteend koraal. Voor herhaling vatbaar !

Bezienswaardigheden in Port Ghalib

Welke Europese toerist gaat het best gekleed?