Hotel Magic Life Kalawy Imperial***** in Safaga Egypte 9.5 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Magic Life Kalawy Imperial*****

22 beoordelingen over Magic Life Kalawy Imperial*****

9,8
9,7
met partner, Mrt. 2012
"Prachtig hotel in de woestijn"
willy.haesendonck
20-5-2012 Alles wat nodig is voor een luilekkervakantie : mooi hotel, gevarieerd en hygiënisch bereid lekker eten, afgezonderd van de buitenwereld, maar toch veel luxe en natuurlijk een warme zon van de vroege morgen tot de late namiddag. De bediening is super, zeker als je nu en dan een kleine fooi geeft, die in de gezamenlijke pot gaat. Prachtige accomodaties en een lang strand van kleine gemalen schelpjes en zand aan een brede baai. Voor herhaling vatbaar.

"Oase van rust"
thierry
21-3-2012 Net terug van 10 dagen magic life. was voor ons de 1ste keer egypte, en daarom op voorhand gezocht naar een hotel met goede service en eetgelegenheid. Zeer verzorgde bufetten met voor elk wat wils, zeer vriendelijk personeel. in deze maand zeer goede prijs kwaliteit, in hoogseizoen toch wel te duur. Quadsafari is zeker een aanrader om te doen. Hebben ook een uitstapje gemaakt naar safaga, maar dit is geen aanrader, valt niets te zien, en is zeer vuil en smerig. magic life is een oase van rust met lekker eten, safaga is het dichtsbijzijnde dorpje, maar toch wel 30km. het hotel ligt op een 100tal kilomter van hurghada. Zeer zonnig weer gehad maar enkele dagen zeer veel wind, waardoor onze snorkeltrip naar tobia eiland niet is kunnen doorgaan, wel jammer. De wellness in het hotel is zeer aangenaam, maar wel sterk geprijsd. Laat je iets achter van fooi op de kamer, krijg je dagelijks een leuke verassing.

met partner, Mrt. 2012
"Voor 3 de maal en terug SUPER!!!!!!!!"
Van Vooren Kurt
19-3-2012 Terug naar kalawy magic life geweest en was terug super!!!Zeer vriendelijk,heel lekker eten (showcoocking)steeds vers! veel variatie,
zeer propere kamers,kregen zelfs een familiekamer en hadden dit niet eens gevraagd.Wel deze periode veel wind dus kan met niet veel snorkelen na maart zou de wind minder moeten zijn.zonder wind was het overdag wel warm dus een windje was welkom..Was er jarig en de kamer was versierd en ook nog een taart erbij..was mooie verrassing.savonds wel een vestje of trui nodig.overdag lekker warm.de verwarmde zwembaden zijn ook zalig..Magic life kalawy is gewoon de MAX!!tot de volgende keer..

met partner, 2012
"Superweek gehad!! Oudejaar in Egypte!!"
Thessa
26-1-2012 Superhotel!! Was onze eerste keer dat we een Magic Life bezochten. Eén woord: fantastisch!! Super eten, alles 100% vers, alles wordt ter plaatse bereid, personeel super vriendelijk en professioneel, nette kamer. Leuke sfeer, altijd wel iets te beleven. Zeker voor herhaling vatbaar!

Weer in kerstvakantie net ietsje minder, Egyptenaren vertelden dat het klimaat in de winter er steeds achteruit ging. Wel warm genoeg om te zonnebaden (best lager gelegen zwembad nemen, minder wind).

met partner, Dec. 2011
"Fantastische vakantie voor herhaling vatbaar"
karin_marien
14-1-2012 Wij zijn in de kerstvakantie voor de 1ste keer in een magic life geweest en het was er ongelooflijk mooi versierd en op oudejaarsavond was het echt af een aanrader. Het eten was zeer lekker, genoeg variatie. Mijn man heeft zich uitgeleefd tijdens de mountainbike tochten en met de tennislessen, de animatie was echt super. 's Avonds was er altijd een mooie show en daarna dansgelegenheid op het terras waar ik mij dan kon uitleven. Het domein ligt afgelegen maar het is zo groot en altijd iets te beleven dat je geen behoefte hebt om buiten te gaan. We boeken voor de zomervakantie zeker terug een Magic Life want het gewoonweg goed

met jonge kinderen, Juli 2011
"Op en top"
nicolaes
22-7-2011 Wie hier iets te klagen heeft blijf beter thuis! Beter vind je niet denk ik. Alles top nniets op aan te merken

met partner, Apr. 2011
"Prijs kwaliteit verbeisterend goed !"
Toon en Carine
22-4-2011 Absolute aanrader! Zeer goeie service, prima accommodatie, zeer verzorgde en uitgebreide maaltijden; ruime en propere kamers, schitterend huisrif. Kortom alle ingrediënten voor een uitstekende vakantie.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Tophotel voor jong&oud"
Petra en Diederik
19-4-2011 Voor de twijfelaars, eens ginds vervagen ze snel in dagdromen. Onze twijfels bestonden vooral uit a/ de ligging...maar het resort is zo groot, dat je nergens de behoefte hebt om uitstap te doen. b/ Luidruchtige en dominante russen...maar die hebben we niet bespeurd.

Onze 6jarige meid en 9 jarige jongen hadden hun beste verlof ooit :-) . We breken aldus met onze traditie en gaan voor een keer volgend jaar wel naar hetzelfde hotel : ML Kalawy ...en de 90 minuten durende busrit nemen we er met een glimlach bij.

met partner, Mrt. 2011
"Super Hotel"
Jos&Linda
25-3-2011 We zijn door de jaren al in heel wat hotels geweest maar dit hotel is zeker een van de beste in jaren.Eten altijd lekker van smaak en warm en een enorm aanbod je kan niets bedenken of het was er, aan alles is er gedacht.Personeel super vriendelijk alles zeer net en onderhouden,kamers,tuin,zwembaden dit hotel is echt top prijs/kwaliteit.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Echt een super hotel !"
AM
16-3-2011 net terug van een weekje tijdens de carnavalvakantie (maart 2011). Dit was onze 3de keer en nog steeds niezts op aan te merken.
Superlekker eten (elke avond ander thema in het hoofdrestaurant, waar wel 9 koks de gerechten in grote woks of op barbecue of op grill bereiden, heel veel keuze, en eigenlijk alles is lekker) , personeel is heel vriendelijk en snelle service, verschillende bars waar je snacks kan krijgen (panini, hotdog, of broodje met choco - waar onze jongste de voorkeur aan gaf), de cocktails zijn niet te straf en altijd heel verzorgd met beetje versiering opgediend, de kidnercocktail waren ook een meevaller : waren geen mierzoete drankjes, maar lekker verfrissend. Super is ook de baai : het hotel ligt aan zee, maar er is ook een grote inham/baai waar het water aan de randen maar langzaam afloopt, ideaal voor kleine kinderen die wat in het zand willen spelen en water aan zee halen; de baai is ook ideaal om te kajakken, snorkelen (een hoge golven) en te windsurfen.