Hotel Sol Y Mar Paradise Beach**** in Safaga Egypte | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Sol Y Mar Paradise Beach****

Safaga Tourism Center, 53844, Safaga
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Sol Y Mar Paradise Beach**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Sol Y Mar Paradise Beach**** achterlaten.

6 beoordelingen over Sol Y Mar Paradise Beach****

4,6
6,3
5,5
5,2
4,7
met jonge kinderen, Mei 2011
"Bien mais j'y retournerais pas!"
Sandrine
25-5-2011 Pour les francophones à éviter! Il faut parler allemand ou russe pour aller dans cet hotel! Tout est très propre, appartement très spacieux pour les familles malgré le mobilier vieillissant, plage super et bien entretenue, piscine bien mais l'eau un peu froide (et attention aux glissades quand on en sort!), menus un peu toujours les mêmes. Pas beaucoup de possibilités d'achats et de distraction. Le personnel est très prévenant les 2 premiers jours et aussi le dernier!!!

met vrienden, Okt. 2010
"Bardzo fajny hotel"
wendy
19-1-2011 bylam dziewiąty raz w egipcie.Bywalo roznie tym razem z hotelu jestem bardzo zadowolona,mile mnie zaskoczyl,bo czytalam slabe wręcz niesprawiedliwe opinie.Na pewno tam wrocę.jedzenie smaczne,obsluga grzeczna i szybka.moznaby nieco odremontowac klimę,ale w sumie ok.

met partner
"Aanrader"
Eduard
18-1-2010 wij,M/V 50+,hier verbleven.Prachtig resort, perfecte service, heerlijk eten en drinken.Hygiene hoog in vaandel.Gehele park zeer goed toegankelijk voor rolstoelen of rollators. Wij zijn als VIPS behandeld.Buiten het park niets dan
zand.

met vrienden, Nov. 2009
"Nie polecam!"
Yarek
22-11-2009 Rozległy i niezbyt atrakcyjny hotel. Posiłki przeciętne. Napoje niespożywcze, wszystko począwszy na mleku a skończywszy na chłodzących czy piwie grubo rozcieńczone wodą. Obsługa o przeciętnej kulturze. Jedyna pozytywna strona to plaża. Stosunkowo szeroka i piaszczysta. 4 gwiazdki to ocena mocno przesadzona dla tego hotelu. Zdecydowanie zasługuje na nie więcej niż 3 gwiazdki i to też pod warunkiem że na wiele rzeczy przymkniemy oko. Osobiście nie polecam.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Warnung vor dem Reitercenter nebenan!"
Heike Schmidt
14-9-2009 Ich möchte dringend davor abraten bei dem Reitcenter "Golden Horse" Ausflüge zu unternehmen oder noch schlimmer das Kind mit dem Solino Club dort reiten zu lassen!
Nicht seriös! Meine Tochter hatte einen schlimmen Reitunfall, durch deren Schuld und es wurde versucht, alles "auszusitzen" Hotel ansonsten war der Sternenanzahl angemessen.

onbekend
jos elles
24-5-2006 We waren hier in febr. 2005. Het hotel is goed onderhouden, keurig schoon en de mensen die er werken zijn allemaal heel behulpzaam en vriendelijk.wij waren met 5 pers. en hebben waarschijnlijk daarom, jammer genoeg, een kamer in de `flat` aan de rand van het resort gekregen, terwijl er heel wat mooiere plekken zijn hier op het park, bungalows met zeezicht.Het eten vonden we niet zo lekker (persoonlijke smaak), wel was er keuze genoeg, en zelfs als rauwkostetende maagpatient heb ik nergens last van gehad! Het strand was schoon, maar voor de schitterende onderwaterwereld moet je toch met een boot mee. buiten het hotel heb je een paar winkels met opdringerige kooplieden, en verder eigenlijk niks. All in was o.k., alleen binnen in de bar moet je wel betalen voor je drankjes.