Hotel The Oberoi Sahl Hasheesh***** in Sahl Hasheesh Egypte 9.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Egypte > Sahl Hasheesh > Hotel The Oberoi Sahl Hasheesh*****

5 beoordelingen over The Oberoi Sahl Hasheesh*****

6,6
3,3
met partner, Okt. 2009
Veel pretentie, zijn geld absoluut niet waard
ANNIE
1,0
26-2-2010 eerste indruk is ok, ruime kamers en badkamer, patio.. kijk je echter even beter dan zie je een kapotte ligzetel, een glazen deur van douche naar terras die niet open gaat enz. Het tafeltje van de patio was vuil en vettig van de vorige gasten, en bleef vuil en vettig tot ik het dan maar zelf schoonmaakte. Housekeeping moest absoluut om 18.00 uur net als je in de douche staat of nog even wou rusten voor het avondeten. Het eten: beneden alle peil! vlees dat je medium wou kwam als een leren zool op je bord, de groenten waren dan wel nog quasi rauw. Rode wijn was altijd WARM, men vond het dan logisch om ijsblokjes in je glas te doen en de fles in een ijsemmer af te koelen! ontbijttafels werden amper afgeruimd en zeker niet grondig schoongemaakt, je kon lekker in de vuile resten eten van je voorganger, enz enz... kortom, ik kan echt geen goed woord vinden voor dit "omhooggevallen" hotel dat zeker geen 5 sterren waard is!

met partner, Aug. 2008
Excellent hotel !
Laureyssens-Anné
2-9-2008 Dit is het enige échte 5 sterren hotel aan de Rode Zee. Uitermate comfortabele suites (min. 85m2), heel mooi bemeubeld, prachtige badkamer, gewoon met alles er op en er aan...
Het eten was excellent (prijzen zoals bij ons in België, maar dat kan ook niet anders als je naar zulk een hotel gaat), de service perfect, het personeel heel goed opgeleid (via de befaamde Oberoi-school); het was een heel comfortabele & super relaxte vakantie (ong. 2 weken). We kenden de Oberoi-keten van in India, maar hadden die van Sahl Hasheesh nog nooit geprobeerd. We gaan er zo snel mogelijk terug heen. Wat een ongelooflijk thuis-gevoel, en géén opdringerigheid, wel superservice op 'n heel discrete & professionele/efficiënte manier.
Ook de Oberoi-Philae & Zahra voor de Nijlcruises zijn zeker aan te raden. Gewoonweg de allerbeste keuze.
Gelukkig geen hotel voor all-in publiek, je kan er enkel kamer + ontbijt krijgen, voor de rest ben je vrij daar in één vd restaurants te eten ofwel buiten het hotel.

met partner, Mrt. 2007
steffe
18-3-2007 Ronduit schitterend, qua eten, service, netheid enz...De massages met Thaise meisjes zijn super en profesioneel. Buiten het hotel is er werkelijk niks, maar dat hoeft niet. Wij komen zeker terug

met partner, Juni 2006
Jos-MClaire
21-6-2006 Uitstekende accommodatie om heel uitgerust terug thuis te komen!

met partner, Sept. 2005
Nancy & friends
19-9-2007 We zijn net terug van een week verblijf in dit prachthotel. Je word er ontvangen als koning en koningin. Als je gaat voor de rust zul je die daar zeker vinden, geen gsmgerinkel, geen westerse muziek, geen schreeuwende animatie, gewoon genieten van elkaar en alles wat je daar krijgt. Mooi strand met vriendelijk onthaal, heel mooi rif voor het hotel, heb mijn eerste snorkelervaring gehad en het was gewoon prachtig, ik had geen idee van al dat moois in het water. SUPER lekker eten, zowel de Europese als Indische en Lebanese keuken was geweldig. Zeker Indisch en Lebanees eens proberen, lekkere rode wijn (Château de rêve +/- 30 euro). Prachtig restaurant op de binnenkoer met zicht op de sterrenhemel, muzikanten met typische Egyptische klanken begeleiden je tijdens je diner, vriendelijke bediening, gewoon TOP ! De Thaise massage mag zeker niet ontbreken. Prachtige suite met romantisch bad met kaarsen.We hebben alvast genoten en we kunnen het iedereen aanraden.

6,6
3,3

Alle beoordelingen (5)
met partner (5)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?