Hotel Stella di Mare Sharm Beach & Spa***** in Sharm el Sheikh - Naama Bay Egypte 9.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Stella di Mare Sharm Beach & Spa***** Sharm el Sheikh - Naama Bay

9,1
9,4
7,9
met partner, Feb. 2012
"Stella di Mare Prachtig hotel"
Jacques
24-2-2012 Mooi hotel 5 sterrenhotel. Prachtig afgewerkt. Na 6 keer Egypte is dit toch een van de betere hotels.
Super vriendelijke bediening. Restaurant in buffet stijl. Niets op aan te merken, al wat je wil eten, grote keuze en zeer lekker. Maar enig minpuntje zoals bij de meeste buffetten, is het eten niet echt heet. Zwembad en strand service zijn onberispelijk. De spa is uitmuntend en zeer proper. Animatie is eveneens uitstekend, alleen de lokatie in de "ballroom" ligt een beetje verloren en is beetje ongelukkig gesitueerd. Nu in februari was dit binnen. In de zomer is dit buiten en ligt dan ook meer centraal. Kamers zeer proper en kamerservice zijn van super kwaliteit en de bedden zijn zalig.
Het rif voor het hotel was niet zo super om in het water te gaan, op het ogenblik nogal veel kwallen, niet schadelijk, maar beetje vervelend.
Kinderbadje is voorzien, eveneens kinderclub.

met partner, Jan. 2012
"Aanrader"
olivier verpraet
30-1-2012 Hotel Stella di Mare in Sharm el Sheikh is heel proper, het eten is lekker en het personeel heel vriendelijk. Schrik voor reizigersdiarree hoef je niet te hebben, zelf de ijsblokjes zijn van mineraalwater. We logeerden niet in het hoofdgebouw maar de kamers dicht bij het strand waar het heel rustig was.
's avonds kan je dineren van 18u30 tot 22u30. Voor 20u kan het wel druk zijn in het buffetrestaurant. Al bij al een heel geslaagde vakantie !

met partner, 2012
"Zeker voor herhaling vatbaar"
paul.seeuws
12-1-2012 Fantastisch hotel, zeer goede keuken ,vlot en zeer vriendelijk personeel zonder uitzondering.Waren er met de kerst- en nieuwjaarsavond, gewoon de max, prachtige buffetten en ongelofelijke keuze.

met partner, Dec. 2011
"Tres bon hotel recent et renove"
clophi
1-1-2012 Hotel bien confortable bien fourni bon accueil personnel efficient et souriant à l image de son manager ,disposant de belles chambres ,de bons restaurants ,de plages ,de piscines chauuffée ,d'un beau spa bien equipé, d'une animation sympathique,d'un approach golf 9 trous ,d'un parking,de possibilites all in au restaurant buffet ,pas aux mini bars ni aux restaurants a la carte,ou 25% de reduction sont alors accordés ,navettes vers naama bay ou taxis locaux ou location d' autos(sixth recommandé,avis defavorable anterieur chez avis!).Snorkeling initiations plongées à l'hotel.

met partner, Nov. 2011
"We gaan zeker nog eens terug!!"
Callewaert - Doom
25-11-2011 Wij waren voor de 4de keer in sharm , en we moeten toegeven dat dit het beste hotel was waar wij verbleven. Het is er zeer rustig, het eten is er prima en zoals overal zijn ze zeer vriendelijk.
Zwembaden zijn verwarmd +/-28° en zeer proper.
Het enige min puntje is dat je telkens moet aftekenen na het bestellen van een drankje.Dit is juist voor controle.
We gaan der zeker nog eens terug!!!
Gr , Koen & Veronique