Hotel Dreams Beach Resort***** in Sharm el Sheikh Egypte 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Dreams Beach Resort*****

Beoordelingen Hotel Dreams Beach Resort*****

12 februari 2012

7,7
7,5
Hotel Dreams Beach Resort***** Sharm el Sheikh
Beoordeling toevoegen

Hotel Dreams Beach Resort***** Sharm el Sheikh
Beoordelingen Hotel Dreams Beach Resort***** Um El Sid Cliff, 48 71 sr, Sharm el Sheikh

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Dreams Beach Resort*****

7,4
7,1
met vrienden, 2012
danny
10-1-2012 Ik geef niet vlug kritiek maar dit hotel verdient zeker geen 5 sterren. Kamers vol met stofvlokken en moesten steeds bellen om verse handdoeken te krijgen. Het eten was oké, maar niet veel variatie. Zwembad heel mooi maar veel te koud. De zee was zalig om te snorkelen. Hotel ernaast, Dreams Vacation was veel gezelliger en netjes. Dit verdient 5 sterren. Daar was 's avonds ook animatie op terras wat in Dreams Beach niet is. Geen aanrader dus...

met jonge kinderen, Apr. 2011
Topper
Martinet Urbain
12-1-2012 Gaan in april voor de 3de keer naar dit resort 2X de beach en 1 keer de vacation. Is eigelijk 1 groot resort. Goede, ruime en propere kamers. Zeer goed van eten en veel keus. Gezellige bars en vriendelijk personeel.
Er zijn vele mogelijkheden om op excursie te gaan. Mozesberg, Cololred Cayon, de duikboot, Petra en Jerusalem enz.... Kortom een absolute aanrader.

met jonge kinderen, Nov. 2010
ulrich
13-11-2010 verouderd meubilair;badkamer zéér verouderd;veel trappen;geen strand;weinig variatie eten niet goed voor de kinderen alleen het zwembad is goed

felix
27-3-2010 Eten zeker niet goed. Probeerde een waals koppel 91€ de man te laten bijbetalen.
Na aandringen reisbegeleider gebeld. Dan moesten de belgen in eens niet meer betalen.Naar wat ik gehoort heb hebben enkele reisbureaus hun contract op gezegd
met dit hotel. daarom laat dit hotel maar links liggen.

Goed Hotel
Christa
26-3-2010 Voor de 4de keer in Dream beach Resort geweest
aangekomen op maandag nacht, kamer was niet om aan te zien (3901)
overal schimmel
na een klacht een andere kamer gekregen
deze was helemaal in orde (1208)
proper en een fatsoenlijke badkamer
de vorige 3 keer waren de kamer altijd netjes en dagelijks gepoets
nu werd enkel het bed opgemaakt en niets gepoets
het eten vonden we heel lekker, niet zoals hier sommige zeggen
aan het buffet naast de witte rijst was het vlees altijd lekker
ik ben zelf iemand die niet alles lust en ik vond het eten lekker
te kort aan eten was er zeker niet
de eerste kamer was een tegenvaller maar ondanks dit gaan we zeker terug
De kamers zijn ze vervolgens aan het renoveren
er zijn ook werken in uitvoering, door een storm in November was er schade en zijn ze deze aan het herstellen
De Rusen viel mee, We zijn vorig jaar in November geweest en toen was het veel erger
Wij gaan zeker nog eens terug
om onze vrienden aan het strand te begroeten

Never again
PASCALE
24-3-2010 2 weken in dit hotel, en heel erg blij dat ik naar huis kon;de badkamer is doodversleten, de kranen zijn roestig, en de airco stinkt.
Inderdaad rond het zwembad was het doodgewoon smerig, zo lag er een bebloede papieren zakdoek naast het zwmbad bovenop het rooster, en 1 week nadien lag hij er nog, 4mannen met duikbril op gingen in het zwembad en begonnen de schimmels
met een mesje uit de filters te krabben, terwijl wij er nog inzaten.
De manager probeerde mensen meer te doen betalen met allerhande foefjes,bv iemand had 11 dagen geboekt, en had van de reisorganisator +3dagen gratis promotie gekregen, maar na 11 dagen was zijn kamer doodleuk op slot, met alle gezever vandien.
Mezelf probeerde hij meer dan 90euro te doen bijbetalen.
95% van de klanten zijn RUSSEN, de disco was ook ALL INN, en steeds was de animatie in het Russisch, ik ken het liedje Kalinka,Kalinka ondertussen van buiten!

SCHANDE, NOOIIIIIIIIIT MEER!
PASCALE
24-3-2010 De badkamers zijn ronduit oud, vuil en versleten, ben daar 15 dagen verbleven en rond het zwembad was het smerig, de schimmels in het zwembad werden door personeel afgekrabt terwijl we in het zwembad zaten.
De meeste mensen hadden diaree, en huiduitslag.
Voor wie graag mergpijpen en ingewanden eet is dit wel de ideale place to be,alle
Belgen waren diep teleurgesteld, Sunjets en Jetair hebben het hotel ook niet meer in de zomercatalogus staan.
De manager wou mij en mijn vriend nog een 91euro extra laten bijbetalen, zogezegd voor een promotie waar we geen recht op hadden, nadien hoorden we van andere Belgen dat ze dit ook bij hen geprobeerd hadden.
Een pluspunt was wel de zeer vriendelijke bediening van de obers.

met jonge kinderen, Feb. 2010
Nooit meer !
ann en luc
22-2-2010 Juist terug uit Sharm dream beach hotel; zeer slecht , badkamers zijn ronduit vuil : het bad alleen als douche gebruikt. Binnen een paar jaar zal dit hotel alleen nog bezocht worden door Russen (ze halen het niveau van de 5sterrenhotels omlaag).
Dit was de 3de keer voor ons in Sharm el Sheikh en de laatste keer. Heb daar trouwens gehoord dat de Duitsers er al wegblijven. Begrijpelijk !!!!

met partner, Jan. 2010
Suske & patéke
Suske
12-2-2010 Wij zijn juist terug van dit prachtige hotel. Het hotel is super mooi gelegen aan een eigen huisrif met prachtige vissen! Ook waren de tuinen mooi aangelegd.
Iedereen is super vriendelijk.

Good to know: er zijn heel wat vliegen aan het strand en zwembad. Alsook gaat de zon in deze periode vroeg onder (16H).

Voor de rest hebben we een super relaxe vakantie gehad!

met partner, Jan. 2010
Fantastisch hotel ,we gaan zeker terug.
Rica
22-1-2010 Zijn er al 2x geweest en gaan zeker nog terug,we hebben nu nog niet alle mooie plekjes gevonden denken we.
Echt zeer mooi en proper resort,eten ook genoeg afwisseling,ook zeker gaan eten in Grillhouse zit in all inn .Wie fooien geeft word extra in de watten gelegd,maar zeker niet verplicht.
1 groot nadeel Russen,sorry maar dit zijn grove boertige mensen,denken dat de wereld aan hun voeten liggen,geen respect voor niets of niemand.
Is niet alleen in eghypte ,ook in Turkije.
Anders prima hotel kijken al uit naar volgende vakantie.

7,4

met jonge kinderen (5)
met vrienden (5)
alleenreizend (1)

1 2 3 4 5 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?