Hotel Dreams Vacation Resort**** in Sharm el Sheikh Egypte 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Dreams Vacation Resort**** Sharm el Sheikh

7,9
met partner, Nov. 2008
"November 2008"
Verreydt
17-11-2008 Zeker niet slecht? Van wat ik allemaal al gelezen heb. wij zijn net terug Van 31/10/2008 tot 14/11/2008. Straalend weer op 1 dag na veel wind. Pratige zwembaden. Mooie kamers goede animatie voor de kinderen als voor wolwassen. Het enige nadeel was dat wiffi voor internet in het andere hotel moest gebeuren, en wel duur is 8 euro/uur tegenover in de stad 3 euro/uur.verder het strand was ook ver en vermoeiend trappen.

met vrienden
"Te veel Russen"
Gilbert
10-10-2008 Gil,en vrienden
We waren en voor een tweede keer tussen 28 Sep -7 Okt , vorig jaar waren we rond deze periode in Dream Beach , we kunnen dus vergelijken, kwestie eten is er een serieuse stap achteruit ,Ook veel meer Russen , ik dacht zo'n 70 % , bovendien gedragen meerderen zich echt dégoutant , denken dat alles van hen is en -houden met niemand rekening ,Service en personeel waren ok en het weder ook ,meer dan warm genoeg ... aan te bevelen is zeker een etentje bij De Mexicaan en het Asia restaurant , heel lekker , een pintje drinken in Old Town op het rotsmassief kost je dan weer 6 Euro , verder voor mij is twee keer Dream Beach en Vacation wel genoeg , volgende keer iets anders met hopelijk wat minder Russen

Familie, Juli 2008
"Geen aanrader omwille van het slechte eten...."
Jacky
17-7-2008 Zijn net terug van Dreams Vacation Resort,hotel ziet er mooi en enorm groot uit,allemaal laagbouw,de kamers waren verouderd,het eten was zeer slecht,geen variatie,elke dag het zelfde(spaghetti en pizza;bij de lunch en ook bij het diner,zeer klein buffet,ook altijd het zelfde)plastieken drinkbekers aan de bar ook niet altijd proper.In de zee is het wel heel mooi aan het koraalrif(aan het strand) waar zeer veel vissen zwemmen.De animatie is toch ook maar matig in de avond.De Taf-Taf(shuttle busje) is wel een voordeel op het grote terrein.

met partner, Mrt. 2008
johan
28-3-2008 Degelijk hotel met iets wat verouderde kamers, wel afgelegen maar voor een rustvakantie ideaal.Het eten valt goed mee, vooral het ontbijt is zeer goed, veel keuze, de andere maaltijden zijn goed naar egyptische normen.Wat het resraurant " de boot" betreft vind ik persoonlijk de meerprijs niet waard, de chinees en de mexikaan zijn darentegen wel goed.De onderwaterfauna is gewoon fantastisch. Aan de zwembaden is een rustige sfeer, wel moet je rekening houden dat er vele russen aanwezig zijn. Soms wat irritant maar al bij al valt het nog goed mee.Terugkeren zal ik niet maar de streek ( onderwater) bevalt me zeer erg.

met vrienden, Nov. 2007
kevin hinderyckx
30-11-2007 we zijn net terug van een weekje dreams vacation, wel ik moet zeggen had ook eerst alle kritiek gelezen maar voor ons was de vakantie zeker geslaagd, goed hotel, proper, vriendelijk personeel, alles DIK in orde, mensen die slechts negatieve kritiek kunnen geven zijn dan waarschijnelijk gewoon om in een "Marriot" of een "four seasons" te verblijven, hm hm
het is tenslotte vakantie die je met een positieve ingesteldheid met ervaren.
wij hebben ons super geamuseerd, snorkelen was machtig, hebben speedboot gehuurd die voor ons privé was, kamelen tocht, waterpijpje gerookt, lekkere lagousten gegeten in na'ama bay!!!
kortom prachtig,
vergeet niet: als je zelf respect hebt voor de mensen ter plaatse krijg je evenveel respect terug van hen.
ik zou zeggen een aanrader!!!!!!!

met vrienden, Nov. 2007
familie chys
5-11-2007 Wij zijn met vol enthousiasme (na het lezen van alle positieve beoordelingen op deze site)vertrokken naar Dream Vacation. Groot was onze ontgoocheling. Het hotel is dringend aan renovatie toe(1998) Niettegenstaande de inspanningen om alles net te houden oogt het hotel niet fris. Onze kinderen sliepen bij ons op de kamer in nota bene veldbedden. De matras superdun en één bed kraakte verschrikkelijk. Ander bed gekregen, zelfde probleem.De badkamer is oud.Wel elke dag voldoende nieuwe handdoeken. Het groen tapijt rond het zwembad kleurt mooi maar is vol vlekken en oogt zeer onhygiensch. Zwembaden proper en leuk. Het eten is beperkt. Wil je vis eten moet je 20 euro /pp bijbetalen om te kunnen eten op de loveboat, idem voor de mexicaan. Vriendelijkheid bij het personeel is zeer wisselvallig. Je moet het met hen een beetje treffen. Russen in het hotel waren absoluut niet storend. Het hotel is een leuk resort maar niet zijn sterren waard. Toch een hele leuke vakantie gehad.

Familie, Aug. 2007
Van Kerckhove-Van G...
6-9-2007 Wij zijn van 14aug tot 28aug in dreams vacation geweest en wij vonden het er zalig,tof,zeer mooi,vriendelijk personeel,lekker eten,mooi huisrif en vooral zeer warm!!!Wij hebben leuke excurcies gedaan,vooral de coloured canion was heel prachtig,dit moet je met eigen ogen gezien hebben!!!!!!!!!!!Kortom,wij hadden een droomvakantie en zouden er zo terug naartoe gaan. Aanrader!!!!!!!!!!!!!!