Hotel Oriental Resort (vh Hostmark O.R.)***** in Sharm el Sheikh Egypte | Zoover
Home > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Oriental Resort (vh Hostmark O.R.)*****

Beoordelingen Hotel Oriental Resort (vh Hostmark O.R.)*****

12 februari 2012

5,9
Er is nog geen foto beschikbaar
Beoordeling toevoegen

Beoordelingen Hotel Oriental Resort (vh Hostmark O.R.)*****

12 februari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
7,2
Beoordelingen Hotel Oriental Resort (vh Hostmark O.R.)***** NABQ BEY SHARM EL SHEIKH, Sharm el Sheikh

33 beoordelingen over Oriental Resort (vh Hostmark O.R.)*****

met partner, Mei 2010
Nigdy więcej
Magi
1,0
1-11-2010 2 tygodnie w hotelu Oriental Resort to wielka porażka. kelnerzy nastawieni tylko i wyłącznie na rosjan, inne narody są traktowane tam z niechęcią chyba że dają porządne napiwki codziennie po parę razy. Wyżywienie dobre, aczkolwiek trzeba bić się o miejsce przy stoliku nawet z kelnerami którzy rezerwują je dla ludzi którzy daja im napiwki. Ogólne wrażenie z wyjazdu do Sharmu to szkoda czasu, bardziej polecam Hurghade, milej i cieplej wspominam tam 3 gwiazdkowy hotel i obsługę. Przy hotelu morze bardzo płytkie i trzeba wziąść ze sobą obuwie do wody bo teren niezbyt przyjazny gołym stopom jak to jest w Hurghardzie.

met vrienden, Mei 2010
Standart hotelu nieadekwatny do ilości gwiazdek
Asia
1,0
1-11-2010 Niestety nie zasługuje na 5 gwiazdek. Stare zniszczone meble, niski standard.

met een groep, Nov. 2009
Schitterend Resort
The Boss
26-4-2011 Oriental Resort is een schitterend resort waar de bediening naar onze mening top is. Geef de bediening 50 eurocent of een euro en ze vliegen voor je

Familie
Een geweldige vakantie
Sandra van Lierop
5-11-2008 Het hotel was heel mooi en groot met een prachtige tuin met twee zwembaden, riviertje en een meertje.
Het strand is echt ideaal voor kleine kinderen. Het water in de zee i namelijk heel ondiep. Op het strand is een klein strandbar. Het eten daar tussen de middag is niet zo geweldig, maar is wel te doen. Anders moet u gewoon naar hotel gaan om te eten.
Eten in de hotel was heel lekker, veel keuzes, helaas niet gewoon appels en in de algemeen niet zo veel keus in de fruit.Personeel is er vriendelijk, vooral tegen kinderen.
Onze kamer was heel groot, met twee tweepersoons bedden, kinderbedje - een ledikantje was ook goed. De badkamer had wel klein beetje renovatie nodig of bijvoorbeeld een kraan moest gemaakt worden.
Beide zwembaden waren mooi, groot en...koud.
Elke avond om half 9 was er een kinderdisko. Dat was heel erg leuk voor alle kinderen, dus zeker doen!

met partner, Sept. 2008
Great place, go you wont be disappointed.
John Carter
10-1-2009 Oriental resort was fantastic, staff are really friendly and helpful. Weather is sun sun and more sun. We went in September 2008 for the first time and are going back in Feb 2009 and cant wait.
See you there one day I hope, you wont be disappointed.

Gijs & Christien Br...
15-3-2008 De vakantie in het Oriental was geweldig. Alleen een minpunt; zeurende landgenoten ovet het eten, de service en de bediening. Allicht valt dit tegen als je thuis caviar eet, een eigen butler hebt. Wij zien het Oriental Beach als een 5 sterren hotel gezien de prijs/kwaliteit verhouding. De vriendelijkheid van het personeel was zeer naar tevredenheid. RESPECT VERDIENT RESPECT. We want to thank the staf for the good service and the kindnis. You all made our first stay in Egypt to a graet holiday. We will come back as soon as we can. Thank you!!!!! greatings from Holland, Gijs & Christien Brackenie

Gijs & Christien
14-3-2008 De vakantie in het Oriental resort was geweldig. Alleen een minpunt, zeurende landgenoten over het eten, de service en de bediening.Allicht kan dit tegenvallen als je thuis caviar eet, een eigen butler hebt. Wij zien Oriental als een 5 sterren gezien de prijs/kwaliteitverhouding.
De vriendelijkheid van het personeel was zeer naar tevredenheid.Respect verdient respect.

Lilian Füsers en Ja...
9-3-2008 21-02-2008 t/m 06-03-2008.Hier zij we weer!Wij zijn dus voor de tweede keer naar Oriental geweest.SUPER!Het is inderdaad wat je gewend bent.Wij komen in de Rixos hotels in Turkije en de RIU hotels in Tunesië, deze hebben wij diverse keren geboekt. SUPER!De prijs was er ook naar. Als je voor 700 euro 2 weken all-incl, boekt, dan weet men dat men het niet mag vergelijken met de duurdere luxe hotels.Oriental heeft inderdaad verouderde badkamers,maar schoon.Het personeel is supervriendelijk,wij kunnen niet anders zeggen.TOP!Het weer was ook goed 26-30gr.Voordat wij kwamen was het gewoon koud en slecht. Heeft het misschien daaraan gelegen? Dan is natuurlijk niet veel meer goed jammer.Het eten,voldoende keus en van goede kwaliteit,ook het ala carte restaurant.Wij gaan zeker nog een keer terug!Mohammed and staff, we will come back next year.Thank you!

André Fleer
13-2-2008 13-02-2008
Het is maar wat je gewend bent maar dit is geen 5 sterren.Het enige wat mooi is is de prachtig aangelegde tuin. Wij komen al meer dan 12 jaar in Egypte. Dit hotel is het slechtste wat wij ooit hebben meegemaakt. Het eten is echt niet om door je keel te krijgen en dat vonden wij niet alleen ik heb diverse engelse en nederlanders gesproken.Het zwembad steenkoud.Bij het verwarmde zwembad lag je met de ligbedden tegen elkaar.Het personeel was over het algemeen niet vriendelijk. Bij aankomst lag onze kastdeur er uit.de waterslang bij het toilet gaf geen water.
Op een gegeven moment konden wij niet meer op onze kamer omdat de deur niet meer open kon. Wij hebben meer dan 3 uur moeten wachten voordat er iemand bereid was ons te helpen, ze laten je gewoon zitten bij de receptie.
Wij komen al jaren in het Marriott in Hurgarda dat is pas een 5 sterren Hotel.

onbekend
Lilian en Jan Malep...
21-2-2007 Wij zijn gisterenavond terug gekomen van 2 fantastische weken in Oriental Beach Resort.Het was echt geweldig.Het personeel super vriendelijk.Alles brandschoon.Ze weten niet wat ze voor je kunnen doen om het naar je zin te maken.Op de dag van vertrek kun je beneden bij het healthcentrum douchen en de handdoeken liggen ook voor je klaar.Wij konden tot het moment van vertrek gebruik maken van all-inclusief.Het eten was prima verzorgt en genoeg variatie.Het eten in het a la carte restaurant is zeer goed en betaalbaar.Ook kun je in het hotel pinnen met je gewone giropas en ook is er een bank gevestigt waar je geld op kunt nemen.Er is 24 uur per dag bewaking van politie en seccurity.Wij voelden ons er prettig bij.Voor ons was dit de eerste keer, maar zeer zeker niet de laatste.De tuin is een sprookje.Wij vinden dit hotel een aanrader.

Alle beoordelingen (33)
met partner (6)
Familie (1)
met vrienden (1)
met een groep (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?