Hotel Reef Oasis Blue Bay***** in Sharm el Sheikh Egypte 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Reef Oasis Blue Bay*****

7,5
alleenreizend, Jan. 2012
Aanrader !!!!
lena hoffmann
28-1-2012 super vakantie gehad, lekker eten (via vip, extra restaurant voor ontbijt en lunch), afwisseling genoeg...
mooi resort, alles aanwezig en heel vriendelijk personeel, als alleen reizende vrouw geen problemen gehad!

alleenreizend, Jan. 2012
Aanrader
Innes Borghs
25-1-2012 Dit is een enorm groot resort met voor iedereen mogelijkheden. Het hotel is gelegen in een prachtige baai. Ik reisde met 'touroperator' en kreeg hierdoor ook de mogelijkheid om het ontbijt & lunch te nemen in een apart restaurant met zicht op zee. Het personeel is ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn goed in orde en worden dagelijks gereinigd. Op 10 minuutjes ben je met een taxi in Nama Bay, een druk bezocht dorpje waar er vele winkeltjes, cafés zijn en ook moglijkheid tot uitgaan als je dat wenst. In het hotel is er veel mogelijkheid om te relaxen: er zijn verschillende zwembaden waar je rustig kan liggen en ook het plaatsje bij de bubbelbaden is geweldig & rustig. Er is een spa aan het hotel: zeker de moeite om een massage te laten doen. Dit was voor mij een geweldige vakantie.

met jonge kinderen, Nov. 2011
3,5 sterren waard...
anneke.van.troyen
1-12-2011 Wij hadden een familiekamer. Ruim met 2 slaapkamers, 2 badkamers. Bij aankomst enorm vuil en niet gepoetst. Douchespullen van vorige gasten stonden nog in douche, enkel propere lakens en handdoeken. Eten was lauw tot koud op 1 hoop gegooid en niet aangevuld. Toiletten aan zwembaden echt vuil. Moesten echt zoeken met onze dochter om een proper toilet te vinden.(met vuilnisbakken vol met maandverbanden die open liggen). Hotel laten ze volledig verkommmeren. Geen enkel zwembad was verwarmd (laatste week nov) wegens besparingen.
Als je devolgende dag naar het zwembad kwam lagen de bekers, borden,... van de vorige dag nog aan de ligbedden.
Te weinig personeel (6 man 's avonds voor het hoofdrestaurant) en daardoor echt onbeleefd en niet vriendelijk!!!
Voor ons echt een domper en de hostess van touroperator wou er niets aan veranderen...

met partner, Nov. 2011
Zekers uw geld niet waard...
philippe
1,0
21-11-2011 Na het boeken van een welverdiende vakantie met VIP selection, kwamen we aan in het hotel...In de brochure stond een superieure kamer...Wat verschoten we als we de kamer zagen, chocolade aan de tv, kalkaanslag over heel de douche, roest aan de verlichting, verf op de terrasmeubels, schimmel in de badkamer, een laag stof in de kast, vingerafdrukken overal, vlekken op de grond..Na de eerste reclamatie kwam niemand ons helpen, geen nieuwe kamer, niets opgekuist.De volgende dag door bemiddeling van de hostess kregen we een nieuwe kamer, die redelijk goed was maar geen 5* waard, maar toch al proper. Als bedanking kregen we wel de volgende nacht een ONgevraagde wake up call om 3u30! Zoete wraak van de receptionist?
Het eten in het buffetrestaurant is lauw en nooit warm, in de themarestaurants is dit wel inorde, let wel niet alles is all-in.

met partner, Nov. 2011
Misschien nog terug......
Maurice & Chris
22-11-2011 Voor de tweede maal in Reef Oasis Blue Bay geweest. Vorig jaar in december en nu in november. Als wij moeten vergelijken met vorig jaar kunnen we zeggen dat er veel personeel minder was, wat de bediening niet optimaal maakte. Eten lauw en zelf koud, weinig variatie wat eten betreft, lang wachten op drinken.
Kamer was proper, douche-gel werd soms wel vergeten aan te vullen.
Kan het begrijpen van het personeel omdat ze evenveel werk dienen te verrichten met bijna de helft van het personeel minder dan vorig jaar.
Personeel over het algemeen vriendelijk.
Vorig jaar stond aan de toiletten aan het strand de ganse dag iemand voor de onderhoud ervan, wat dit jaar niet kon gezegd worden omdat er maar af en toe iemand de toiletten kwam reinigen met het gevolg dat het onverzorgde toiletten waren.
Kortom gezegd de crisis welke Egypte heeft meegemaakt begin 2011 heeft nog duidelijk naweeën voor dit prachtig gelegen hotel.

met een groep, Okt. 2011
Een 'gemiddeld' hotel
raf
6-11-2011 Het hotel heeft een uitstekende ligging. Zwembaden zijn ok. Naar kinderen toe is de leisure pool een aanrader. Anderen in ons gezelschap genoten van de relax pool. Handdoekenservice is ook oke.
All-inn is makkelijk met de kinderen.
Eten is gewoon grootkeuken maar geen top ! Organisatie van het buffetrestaurant is een ramp. Geen structuur in aanduiding van de tafels. s' Morgens bij het ontbijt lange wachttijden voor een simpel spiegeleitje (tot 15 min !). Lunch op diverse plaatsen in het hotel is altijd hetzelfde: hamburgers, frieten, pizza, kippeboutjes....
Verse sinaasappelsap is te betalen bij het ontbijt en wordt maar gebracht na lang wachten.
Kamers waren bij onze aankomst eerder vuil maar dit werd snel in orde gebracht na het geven van een kleine fooi.
Busje dat rond toert in het hotel is wel makkelijk.
Bij zonsondergang is het terras van de carribean bar een echte aanrader.
Prijs/kwaliteit redt dit hotel het nog net
Het was een eenmalige ervaring wat ons betreft.

met partner, 2011
+/- tevreden
Steven & Ann
21-9-2011 Wij zijn juist terug en onze algemene indruk is +/-
Eerste indruk is GROOT, eerste dagen met plannetje en uren voor de restaurants / snackbars,... was wel nodig, jammer genoeg bleek ons vrij snel dat niet alles tijdens deze periode (half september) open is of toegankelijk...
Na verkenning eerste dag/avond was alles een beetje duidelijk.
Bij ons waren de glijbanen niet open, moesten nooit van tevoren een handdoek gaan leggen wat dus positief is,
da kamer, bwa... al beter gezien elders (niet in Egypte, was onze eerste keer) onze airco op de kamer blies veel wind maar echt koelen?Zijn dit toch even gaan melden, maar geen verbetring dus niet al te best geslapen, even warm s nachts buiten als in de kamer, wij dachten dan maar dat de airco niet beter kon.
Bijna laatste dag, gesprekje met andere belgen, bleek hun airco echt wel te koelen, jammer dat we daar dus niet van hebben kunnen genieten!
Eten, ook bwa... smaken waren zeer goed! Vers! Maar weinig variatie!
Maar het weer maakt véél goed!

met jonge kinderen, Juli 2011
Dit hotel blijft ons bekoren!
de opsomerkes
29-7-2011 onze 3e keer in dit hotel en opnieuw alles top. het personeel was blij ons terug te zien na die heisa deze winter in Egypte en we werden dan ook in de watten gelegd. slechts 30 %bezetting en dus zeer rustig maar dat vonden wij niet erg. Met Vip krijg je steeds een voorkeursbehandeling in de Fisherman. Zalig! de buffetten zijn beperkter qua bezetting maar alles wat je vraagt krijgen ze geregeld. ook meer a la carte omdat voedsel in bain marie door de zomerse warmte moeilijker is. liever beperkter maar correct en goed dan massa's en slordig. komen in februari zeker terug. trouwens mannen zijn qua poetsen even netjes of precieser dan vrouwen zie maar naar hun mooie zwaandecoraties met de handdoeken op het bed. en onze dochter wordt op handen gedragen. voor sommige mensen is het nooit goed!

met partner, Mei 2011
Goede ligging
Benny
23-5-2011 2de maal dit hotel. Staking van het personeel de eerste 2 dagen. Daarna alles ok.
Spijtige is dat men niet meer naar links tot de stijger aan de privè villa mag snorkelen, wegens veiligheidsvoorschriften ! Toch elke dag gedaan. Geen hinder van Moubaraks personeel. Veel mooier daar !

met vrienden, Mei 2011
Uitmuntend hotel!
Joke en Dimitri
2-7-2011 Zeer verzorgd hotel met een goede service en lekker eten.
Alles tip top in orde, van de kamer tot de zwembaden, die er in overvloed waren.
Een echte aanrader, wij willen zeker nog terug gaan.

7,9

met vrienden (9)
met een groep (1)
alleenreizend (2)

1 2 3 4 5 6 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?