Hotel Sea Life Resort**** in Sharm el Sheikh Egypte 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Sea Life Resort**** Sharm el Sheikh

Beoordelingen Hotel Sea Life Resort****

NABQ BAY 1063, 8232EB, Sharm el Sheikh

3 beoordelingen over Sea Life Resort****

7,6
met partner, Nov. 2010
"Dreamholiday"
sara pixie schepens
21-11-2010 het was een droomvakantie! supervriendelijke mensen die elke dag voor je klaar staan(ook al zijn de Russen en Duitsers soms echt onbeschoft tegen hen).Het eten was top! een aanrader:het candlelightdinner(vier gangen voor 22 euro!!) op het strand!goddelijk!bedankt Amir!en de speedboottrip naar Jacksonreef en Tiran voor 35 euro was de kers op de taart!! thanx to ADAM and ZIZOO(je vindt ze op het strand-de shop shaped as a fish ;) ) we hebben het unieke geluk gehad om dolfijnen(een 25-tal met babies) te zien! een unieke ervaring!één tip als je gaat snorkelen! het rif voor het hotel is mooi maar aub trap niet op de koralen zoals zovelen! De redders wijzen er je wel op maar sommige mensen hebben geen manieren en doen het toch!Een beetje respect mag wel en hier mogen ze strenger op zijn!

Familie, Apr. 2008
Annemie
19-4-2008 Sealife is een prachtig gelegen domein. Mooie verzorgde tuinen, leuke huisjes,.... Wij hadden een ruime kamer met zicht op zwembad, strand, theater en het eiland Tiran - geweldig, fantastisch uitzicht!
Het personeel is heel vriendelijk en gedienstig, je voelt er je thuis!
Het eten is gevarieerd maar zou beter kunnen, alles smaakt zo'n beetje hetzelfde.
Wij gingen voor een warme, rustige strandvakantie en dat hebben we daar gevonden.
Sealife, we komen zeker terug!

met partner, Apr. 2008
Lydie & Bruno
15-4-2008 Wij zijn juist terug van een weekje Sea life resort.
Het hotel zelf is wel ok, mooie kamers met een inloop douche en balkon, zeezicht is niet echt waar.
De all in is niet volledig, er zijn maar enkele dranken all in verder moet je betalen wat volgens ons niet all in is.
De alcoholische dranken die je wel all in krijgt moet je voor aftekenen, vervelend !
Snorkelen kan zeker wel, je moet wel langs een stijger met zeer gevaarlijke ladders.
Algemeen gezien voor ons een 7 op 10.