Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)***** in Sharm el Sheikh Egypte 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Sultan Gardens Resort (vh Holiday Inn Reso)***** Sharm el Sheikh

7,7
7,3
9,4
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Meer verwacht van 5-sterren accomodatie"
Anita christiaens
11-4-2012 De algemene waardering verdient slechts een 6 want er zijn een aantal mindere puntjes. Vriendelijke personeel (op de ene uitzondering na). De bedden zijn zeer goed ; de hoofdkussens iets minder. Voldoende handdoeken die elke dag ververst worden ; goede handdoekenservice aan zwembad ; aan het strand vanaf 13:00 geen verse handdoeken te krijgen ! Zeer mooie tuin ; proper zwembad ; propere kamers (op een paar details na). Voldoende ligzetels zowel aan zwembad als aan strand. Slechts 1 bar aan strand ; te ver en te veel trappen als je aan uiteinde strand (= rustig) wilt liggen. Goede Taf-Taf service (= shuttle bus naar strand). Niet echt geschikt voor rolstoelen (welness is slechts te bereiken via trappen maar welness personeel is zeeeeer behulpzaam ; sommige bars en strand ook slechts via trappen te bereiken ; pier niet bereikbaar met rolstoel !). Animatie verloopt chaotisch (geen vast uurschema ; overlappingen bvb. waterpolo, aquagym en buikdansen op zelfde moment).

met partner, Okt. 2010
"Erg leuk"
Lorin
3-11-2010 De hotel was heel erg mooi een schoon, de eten is ook lekker elke dag iets anders en je kan in verschilde restaurants eten. personeel waren heel erg vriendelijk.

De hotel is dicht bij het vliegveld, en dicht bij Nama By en de Oude markt, wij vonden de oude markt veel leuker en rustiger. Er waren idd veel russen maar geen last van hun gehad.

Lor

met oudere kinderen, Apr. 2010
"Een top hotel"
Elaerts Betty
11-4-2010 Hebben een heel leuke vakantie gehad.Een groot hotel met prachtige tuinen en wandelpaden en al het personeel is even vriendelijk,vooral met kinderen,ook met tieners kunnen ze heel goed omgaan.De kamer was ook heel netjes,elke dag propere lakens,handdoeken,zelfs bloemen op de kamer.Kregen de tweede dag al controle om te vragen of we klachten hadden over het personeel en hotel en of alles naar wens was.Alles werd genoteerd.Er was ook elke dag controle aan de bars,zwembad,enz..Ook heel proper,heel de dag waren de mannen bezig met kuisen.
Mooie koralen en ideaal om te snorkelen.Aan t'strand lagen vooral veel russen maar het was doenbaar.
Het eten viel ook mee,elke avond een ander thema voor t'eten;chinees,egyptisch...
Alleen het ontbijt was vaak hetzelfde vanwege beleg,maar de 10-tallen koffiekoekjes en broodjes maakten dat dan weer goed.
Kortom als we nog een snaar Egypte gaan weten we zeker naar welk hotel.

met partner, Okt. 2009
"Leuk hotel!!!"
Kelly De Vleminck
14-10-2009 Juist terug van Sultan. Eerst een ander hotel gehad maar wegens niet tevreden heeft de reisorganisatie ons naar de sultan doorgeboekt. Mooie kamer en een prachtig uitzicht. Mooie zwembaden, mooi strand, goede service kortom niet veel opmerkingen daarover. Het enige spijtige was dat er langs weerzijde va het hotel bouwwerken aan de gang waren wat in de loop van de dag wel wat voor hinder zorgde.
Toch is de sultan een echt fantastisch hotel.

met oudere kinderen, Apr. 2009
"1x was genoeg"
C. Libregts
29-4-2009 Wij waren er apr.09. Aan weerszijden vh hotel bouwwerken met gevolg heel de dag herrie op't strand; Niettegenstaande de animatie van mij een 10 krijgt, zijn wij toch van mening dat dit op't strand iets minder uitgesproken mag zijn (hoewel ik de animatie prefereer boven de bouw-herrie) Goed onderhouden hotel, maar ongeschikt vr mensen die moeilijk te been zijn. Heel veel trappen/hellingen, naar't strand, maar ook tussen de verschillende faciliteiten. (receptie/bar vrij eenvoudig/pover).
Vriendelijk personeel, soms misschien zelfs 'te'. Vrij weinig last vd Russische toeristen (was onze 3de keer in Egypte, en dit hotel had minst aantal Russ.toer).
Van de incl. dranken vonden wij de wijn nog tamelijk meevallen. Animatie zoals vermeld heel goed, alleen jammer dat dit zo uitgekiend wordt, dat mensen 's avonds niet van een drankje 'en' de animatie kunnen genieten op't terras. Eten vonden we tegenvallen, tenzij je iedere dag van kip, pasta of één of andere vorm van ragout blijft genieten..

met partner, Sept. 2008
"Fantastisch hotel"
GISELA EN MARC
9-12-2008 Dit is de tweede maal dat wij naar Sultan Gardens gaan. Nu begin september, juist 15 dagen na de keukenbrand. Hier viel echter niets meer van te merken. Heel vriendelijk personeel, manager de heer Mauro en Basel assistant manager zijn de vriendelijkheid zelf, zoals deze omgaan met de gasten en het personeel. Wat ons is opgevallen dat er buiten de Italianen, een heel ander russisch clienteel komt, geen lawaaimakers, etc, zoals ze gekend zijn. Spijtig genoeg bijna geen Belgen. Dit hotel is ten stelligste aan te raden omdat zalig is om er te verblijven, je komt heel relaxed terug in België. Spijtig genoeg blijkt dat dit hotel niet meer opgenomen ite zijn bij de touroperator. Wij gaan volgend jaar terug, maar zullen dit via Nederland moeten doen. Dit hotel is ten zeerste aan te raden !

met partner, Apr. 2008
D & C
18-4-2008 Zeer mooi hotel, sfeervol, zeker 's avonds. Zeer vriendelijk personeel. Voor het hotel een zeer mooi rif, net of je rondzwemt in de mooiste visbak. Kamers goed onderhouden, enkel in de badkamer > voegen en sillicone daar hebben ze geen kaas van gegeten. Minpuntje > aan beide zijden van het hotel is men bezig met de bouw van een nieuw hotel. (gelukkig geen last gehad van het stof maar wel van het lawaai) Aan het strand en de zwembaden wordt sfeervolle muziek gespeeld. Dagelijks gratis minigolf is ook leuk. Bar > cocktails zeer zoet, enkel cola en bier zijn fris genoeg. Eten is gevarieerd en lekker. Eten in de bars mag beter > er vliegen veel vogels en deze willen al eens iets meepikken. Alleszins een zeer goed verlof gehad.

met partner, Feb. 2008
Frederic
20-2-2008 Ondanks de grootte van het hotel is dit ter plaatse niet te merken, alles is goed georganiseerd en opgesplitst (4 zwembaden, groot strand, 3 eetzalen, verschillende bars,...). Eten is zeer afwisselend en naar Egyptische normen zeer lekker. Voldoende activiteiten maar ook de rust kan opgezocht worden. Prijs/kwaliteit zeker aan te raden. Enige minpunt: behoorlijk veel onbeschofte Russen, maar dit zal wel in vele Egyptische hotels voorkomen...

Familie, Mrt. 2007
bvanimpe
15-2-2008 Ben hier geweest in maart vorig jaar en ik denk met veel plezier terug aan mijn weekje Sultan Gardens.
Kan er niets op aanmerken op dit hotel. Personeel uitzonderlijk vriendelijk en zeker niet opdringerig.
Mooie kamers. Zelfs zeezicht gekregen zonder ervoor te betalen.
Grote zwembaden en mooi huisrif voor het hotel.
Eten: keuze genoeg. Altijd mogelijkheid om buiten te eten. In maart was het heel aangenaam qua temperatuur, zo een 28 graden. Juist 's avonds een pull nodig, want iets frisser.
Gratis shuttle bus naar Naama Bay. Klein "stadje", maar leuke sfeer.
Een aanrader! Ik ga zeker terug!