Hotel The Three Corners Palmyra Resort**** in Sharm el Sheikh Egypte 7.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel The Three Corners Palmyra Resort**** Sharm el Sheikh

7,4
met vrienden, Apr. 2012
"TOPVAKANTIE"
weytens els
1-5-2012 Alles was super en wij gaan zeker terug!

met partner, Apr. 2012
"Dit nooit meer"
Rudiboonen
1,0
13-4-2012 slechts keuze tussen vis of kip, rijst of gefrituurde aardappelen,dat was het
ontbijt was minimaal
te weinig glazen aan receptie
soms geen cola of tonic meer
handdoeken 1 maal slechts om 10 u

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Dit nooit meer!!!!"
vanheel marijke
1,0
3-4-2012 we hebben honger geleden . en we waren niet alleen, zweden ,engelsen...allemaal zeiden ze hetzelfde eten niet lekker en altijd hetzelfde.
meestal komen wij bij op vakantie maar we zijn 3kg afgevallen.
er waren ander hotelgasten die zelfs burger king besteld hadden .
kamers wel proper

met partner, Feb. 2012
"Vlaamse Christina is inderdaad goud waard !"
LUCIANO
22-2-2012 Christina, staat voor alles en iedereen altijd klaar. Kamers iedere dag mooi gepoetst. Mooie zwembaden waarvan 2 verwarmd. Personeel is over vriendelijk. Busje rijdt ieder uur gratis naar sharks bay, waar je zo kan zwemmen alsof je in aquarium zit. PRACHTIG. Ahmed verzorgde daar iedere dag de dienst, toffe knul ! Ook gratis met hotelbus iedere week naar Old Market. Oostbloklanden massaal aanwezig, maar hinderden gelukkig niet. Eten heeft speciale smaak, maar we vonden wel altijd iets. Fruit, is altijd hetzelfde, meloen, mandarijntjes en appelsienen. (deze zijn wel veel droger dan bij ons) Al was ik in 't begin ontgoocheld, ('k was Turkijke gewoon), en daar krijg je bij aankomst toch minstens een bord eten of een snack. Hier enkel bij aankomst 's nachts. All-in = volpension, met doorlopend drank.. Kunnen zij 's zomers restaurant echter aan, want buffef is niet zo groot. Reis was in ieder geval geslaagd, en zeker prijs kwaliteit goed, al is 't geen Turkije.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Een tophotel met een uitmuntend general manager"
anthuenis annita
9-1-2012 Een toppertje ,een heel verzorgd hotel met heel vriendelijk personeel,heel verzorgd,kamers worden dagelijks gereinigd,linnen is heel proper,en de general manager Ahmed zorgt ervoor dat zijn gasten niks tekort komen!En bij Christina ,guest relations, kan je terecht met alle vragen niks is haar teveel,je krijgt er direct een thuis gevoel!De animatie is prima ,kotom alles voor een geslaagde vakantie! Wij komen zeker terug!!!!!!!!!!!!!!

met partner, Dec. 2011
"Top hotel"
willekens
24-12-2011 Zeer goed hotel , proper hotel en kamers . Bediening ook goed enkel wat weinig variatie bij het eten.
Christine , een vlaams sprekende is allom tegenwoordig en ook verschillende personeelsleden die bewust nederlands spreken. Men behelpt de vlamingen en nerderlanders zeer , maar dan ook zeer goed.
Mooie uitstappen gemaakt o.a naar Catharinaklooster en binnenland met engelstalige gids.
In één woord een super vakantie.

met partner, Okt. 2011
"Russen maken sfeer kapot......"
FB52
14-10-2011 Ontvangst prima, mochten nog aan buffet (15.30). Kamer proper, ruim en veel opbergplaatsen, balkon met zwembadzicht. Zeer groot hotel, en voldoende ligzetels en parasols, busjes naar de 2 stranden perfect geregeld en op tijd. Strand iets minder maar toch rustig en perfect op te snorkelen. Propere toiletten en douche.Service zeer goed en vriendelijk; zelfs zonder altijd fooi te moetn geven.Maar nu!!!!!!eten en drinken.....plastiek bekertjes voor dranken en koffie en bier. Zelfs bij ontbijt. Echter de laatste dagen hadden ze plots tassen en glazen!!
Eten eerste dagen ondermaats, niet afgekruid, te koud of te warm, aan grillades zeer lang aanschuiven, aan drank idem (1 bediener voor al de gasten) en dranken nooit gekoeld behalve bier van het vat. Al-inn was ook correct. Maaaaaar...onbeleefde russen kropen altijd voor, namen schoonste stukken, vlogen op de desserts en fruit, en volle borden maar 90% smeten ze dan weg...!Belgisch management zou toch beter toezicht moeten houden.....

met partner, Sept. 2011
"Prijs/kwaliteit zeker in orde!"
Bart
15-9-2011 De kamer was verzorgd, het resort proper (zwembaden elke dag gekuist, was wel nodig). De ligging is verrevan ideaal, maar als je enkel komt om te zonnekloppen, heb je alles op het resort... Het eten was het minst val al, maar het is massakeuken zoals je in vele hotels vind, niet hoogstaand, maar zeker eetbaar. Meestal had je 2 soorten vlees en 1 vissoort (avondeten), het middageten was beperkter. Bij het ontbijt vond ikzelf het grootste gemis goede charcuterie...elke dag slechts 2 soorten kaas en een soort worstenschijfjes, echt niet lekker dat!

Wij hebben ook 2 excursies gedaan: de Abu Galoum (oa. jeepsafari, kameelrijden en snorkelen) en 1 dagje Caïro en waren over allebei zeer tevreden (geboekt via touroperator)

verder dient ook gezegd dat het heel rustig was op het moment dat wij er waren (net buiten hoogseizoen), dus altijd vrije zetels gevonden rondom de zwembaden.

Wij betaalden €549 pp voor 7 dagen, en zijn in het algemeen zeer tevreden over onze vakantie!

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Super vakantie!"
Heye
26-8-2011 zeer leuke vakantie gehad. Wij reisden met een baby van 15 maand, die er door iedereen van het personeel werd aanbeden. Niets was het personeel te veel, enorme service! Onze baby at ook gewoon mee van het eten uit het restaurant, geen enkel probleem. Voor herhaling vatbaar!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Toffe vakantie"
fam.Jacobs
8-8-2011 Toffe vakantie alleen er was weinig keuze van eten vooral voor de kinderen, heel warm,leuke excursies.