Hotel Tropicana Grand Azure Resort***** in Sharm el Sheikh Egypte 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Tropicana Grand Azure Resort***** Sharm el Sheikh

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Goed voor een keer"
Bieke
14-4-2012 hey
Ik ben net terug uit Tropicana Grand Azure en mijn mening is Gemengd . De kamers waren vuil (plekken in het bad, mieren op de lavabo...) en het eten was heel eentonig. Er zijn wel à la carte restaurants, maar de porties zijn echt héél klein. Zelf eet ik echt niet veel, maar ik had echt niet genoeg. Wat dan wel weer goed is, is de animatie rond het zwembad. Echt heel tof! De tuin is ook goed onderhouden, maar wat wel opvalt is dat telkens een tuinman bezig is met sproeien dat het heel hart stinkt ( waarschijnlijk dus met afvalwater). Als je blond bent krijg je echt alles voor elkaar en wil iedereen je met alles helpen en zijn ze heel vriendelijk. Soms net iets te vriendelijk (opdringerig). Als je wil duiken zeker doen! Het is een prachtige plaats met super zicht! De instructeurs zijn heel ervaren en bekwaam, zeker doen!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Gemengde gevoelens"
Marijke
16-4-2012 Ook bij ons gemengde gevoelens. We verbleven 10 dagen in dit reuzehotel (822 kamers). Het hotel is inderdaad aan vernieuwing toe. De kamers zijn verouderd, de matrassen op de ligbedden aan zee zijn doorgelegen, de metalen stoelen aan de bar voor het hoofdrestaurant zijn ronduit vuil! Wij hadden één van de twee delen van een "familiekamer", zo'n familiekamer wordt gescheiden door een gemeenschappelijke deur die je elk apart op slot kan doen. Het enige wat ze hierbij over het hoofd gezien hebben was de isolatie tussen de deuren. Het was precies of het andere (engelse) gezin gewoon in onze kamer stond. Wij konden hun gesprekken volgen, de televisie meevolgen, wakker worden van hun gesnurk,...Let wel, ook zij zullen het niet mooi gehad hebben met onze kinderen die al om 6 u wakker waren en al tv wilden kijken. Het eten was goed, genoeg variatie. Een grote troef vonden wij de speeltuin op het strand. Het personeel is enorm kindvriendelijk. Een volgende keer hier, ik denk het niet...

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Zeer prachtige accommodatie."
Heidi Voortmans
2-5-2012 Wij verbleven voor 14 dagen in Tropicane grand Azure. We hadden een zeer grote verzorgde en zuivere familiekamer. Alles was naar wens, eten was lekker en voldoende variatie, personeel zeer vriendelijk.
De kinderen hebben de tijd van hun leven gehad.
Zeker voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Renoveren is de boodschap"
fam Verheyen
18-12-2011 Dit hotel is heel dringend aan renovatie toe. Net 1 weekje geweest met de kinderen. Voor kinderen zijn de mensen daar heel vriendelijk.
Spijtig dat er maar 1 verwarmd zwembad was. De andere (trouwens hele mooie) waren véél te koud.

met partner, Dec. 2011
"Niet meer hetzelfde...."
philip cools
9-12-2011 Hier net terug voor een weekje geweest, na hier 2 jaar geleden ook te zijn geweest. Wat kan ik zeggen?
Positief: het personeel is nog altijd even vriendelijk (zelfs zonder fooi); de kamers zijn proper, mooie ligging en mooi resort qua zwembaden & tuinen. Het animatieteam is een leuke bende en totaal niet opdringerig.
Negatief: het hotel wordt nu werkelijk overspoeld door Russen. Het personeel spreekt je standaard in het Russisch aan.
Het eten in de hoofdrestaurant is eentonig (maar best wel eetbaar).
In de 4 à-la-carte restaurants kan je nog steeds gratis terecht, maar de porties zijn dermate klein dat wij na die maaltijd nog naar het hoofdrestaurant gingen om verder te eten.
Gebouwen en kamers moeten dringend gerenoveerd worden, hotel is aan het vervallen.
De buurhotels maken muziek (en dan echt wel keiluid) zodat je tot 4u 's ochtends niet kan inslapen.
Heel beperkte keuze aan cocktails en ze worden niet gemaakt met fruitsappen, wel met die waterachtige dingen. Voor ons nooit meer.

met partner, Nov. 2011
"Zalig nazomeren"
Birgitte
2-12-2011 Prachtig hôtel waar je echt in de watten wordt gelegd. Mooi strand met eten en drinken binnen handbereik. Obers Bedienen je op je wenken: vergeet geen fooien want ze verdienen Heel weinig.

met jonge kinderen, 2011
"Het AQUARIUM restaurant, een echte aanrader"
familie detollenaer...
22-9-2011 Wij waren hier eerst in de paasvakantie 2010, hebben toen een week xtra verlof gekregen, personeel was zeer vriendelijk, hadden een familiekamer in blok 8, probeer een andere blok! In 2011 kwamen we terug in een junior suite, ruime gezellige kamer met xtra service, dit beviel ons prima, het aquariumrestaurant zeker, dit klein en gezellig restaurant had een prima keuken, de koks vroegen of we terugkwamen, helaas wordt dit in 2012 niet mogelijk wegens de leeftijdsgrens voor de kinderen 12jaar, nemen we 2 juniorsuites, dan kost dit een klein fortuin. Een echte tegenslag.

met vrienden, Sept. 2011
"Fijne vakantie gehad!"
Eva
10-10-2011 Het hotel ligt in het "nieuwe" Nabq Bay, waar nog vollop hotels worden gebouwd. Binnenkort vb opening van Hard Rock Café op wandelafstand. Wij verbleven 2 weken in dit hotel. Positief was: mooie, ruime kamer (kostenloze upgrade naar junior suite gekregen), 3 zwembaden (elk met eigen sfeer: kalm/animatie/landschapszwembad), altijd vriendelijk personeel, ruime timings voor food&drinks, snacks aan het strand zijn heel smakelijk (burgers, verse pizza, kebab, fish&chips), mooi huisrif, Fisherman restaurant is een aanrader, goeie fitness, altijd voldoende ligbedden, goed duikcentrum in het hotel.
Iets minder was: héél lange pier (1 km, ik heb het afgestapt) en dan moet je nog 100m over koraal om écht in zee te komen, catering naar Egyptische norm (niet slecht, maar niet vergelijkbaar met "onze" keuken), enorm groot hotelcomplex waardoor afstanden tussen vb kamer en strand nogal kunnen oplopen, Italian (niet lekker), Chinees (té koud) en Mediterrean a la carte vonden wij niet goed.

met jonge kinderen, Mei 2011
"SUPER!!"
Evi
16-6-2011 na ons kort verblijf in januari in dit hotel waren wij zeker dat we hier in de zomerperiode wilden terug komen. Dat hebben we gedaan en zeker gaan spijt, het was wederom fantatisch.
De kindvriendelijkheid en de service zijn uitstekend. Zelf iemand van het badpersoneel en de bar herkende ons nog van de vorige vakantie, aan de balie waren ze blij ons terug te zien en dit werdt beloond met een suite nochtans hadden we een gewone kamer geboekt.
Hier zien ze ons zeker een 3de keer. Dit is echter het 1ste hotel waar we terug naartoe keren ondanks dat we ook andere zeer goede hotels bezocht hebben, dit hotel is voor ons iets speciaals

met jonge kinderen, Mei 2011
"Geweldige service,fantastische tuin"
flokki
22-5-2011 900mensen die werken in dit hotel, amaai we hebben het hier echt goed gehad!
Enkele minpunten zijn de kamers die iets te klassiek zijn en hier en daar een muur die wat verf kan gebruiken. Als je buiten het hotel komt merk je pas dat dit één van de betere is, veel bouwwerven en ze snakken echt naar toeristen.
Prachtig rif voor het hotel (snorkelen) en als je uitstappen wil maken zeker niet via reisbureau (veel duurder en niet beter). Het wellness team geeft je de beste massages die ik ooit al gehad heb!!! Kortom veel voor een redelijke prijs.

1 2 3 4 5 6 volgende