Hotel Amwaj Blue Beach Resort & Spa Abu Soma Bay***** in Soma Bay Egypte | Zoover

Beoordelingen Hotel Amwaj Blue Beach Resort & Spa Abu Soma Bay*****

28 mei 2012

Hotel Amwaj Blue Beach Resort & Spa Abu Soma Bay***** Soma Bay

Beoordelingen Hotel Amwaj Blue Beach Resort & Spa Abu Soma Bay*****

Abu Soma Bay, Soma Bay
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Amwaj Blue Beach Resort & Spa Abu Soma Bay***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Amwaj Blue Beach Resort & Spa Abu Soma Bay***** achterlaten.

27 beoordelingen over Amwaj Blue Beach Resort & Spa Abu Soma Bay*****

6,6
7,5
6,7
6,2
7,1
met partner, Mrt. 2012
"Anlage Amwaij ist schön und sauber"
John Wochnik
8-4-2012 97% Russen mit allen Nebenwirkungen z.B. Essen immer wie bei einem Bombenangriff, Personal keine Logistik, fehlende Teller, Gläser usw., Geschmack und Vielfalt eher schlecht, trotz all incl. Zuzahlung bei versch. Speisen im ala Cart Restaurant, Zimmer war gut und sauber mit Klasse Meeresblick, immer starker und sehr kalter Wind, ende März Meerwasser max. 20 Grad, Pool hatte 16 Grad, war auch keiner drinn, Ausflüge gut organisiert aber nur Tee oder Kaffee zum selbermachen war kostenfrei, beim Tauchen und Schnorcheln arschkalt, sonst Personal sehr bemüht, absolut sauber auch die Toiletten, viele Abfallkörbe und Aschenbecher überall, Strand und Liegen waren OK,

met partner, Mrt. 2012
"Goed hotel de moeite waard"
H & B
23-3-2012 Het is een prachtig hotel met goede service de kamers laten niets te wensen over er is zelfs een strijkplank met strijkijzer en de kamers worden keurig schoongemaakt!
De transfer die wij via het hotel hadden geregeld was ook perfect het is wel een rit van 45 minuten en dan ga je dus rechtstreeks naar het hotel!
Wij hadden alleen erg veel ergernis over de Russische mentaliteit maar daar kan het hotel natuurlijk niks aan doen met het eten is het vreselijk die mensen doen als of ze thuis niks krijgen ze hamsteren alles!
Wie voor rust wil is hier op het juiste adres!

met partner, Jan. 2012
"Prijs/kwaliteit super"
Arnold en Maria
5-2-2012 Na wat we hadden gelezen is ons alles helemaal meegevallen. Super vriendelijk personeel, heel goed animatieteam, eten altijd perfect voor elkaar, met andere woorden: we hebben ons weer eens een weekje lekker laten verwennen!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Amwaj Blue Beach Resort & S...

met partner, 2011
"Voor ons niet meer!"
i_kapias
24-11-2011 We zijn pas terug van 10 dagen vakantie. Het eten was ver onder de maat, de Russen, zo'n 80% van de gasten, kaapten alles voor je neus weg. Ze lieten zich de hele dag vollopen met bier en wodka en als wij tussen het eten door een wijntje wilden drinken, moesten we daarvoor betalen :-(
En inderdaad was er 9 van de 10 keer of geen tafel beschikbaar of niet gedekt of geen koffie kopjes.
De jongens die er werkten deden wel super hun best om het je zo aangenaam mogelijk te maken.
Geen goede prijs / kwaliteit verhouding. Voor 5 sterren mag toch wel wat meer verwachten!

met partner, Nov. 2011
"Mooi hotel met slecht restaurant"
Webbink
4-12-2011 Pos. : De kamer was uitstekend. Ook het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De tuin en verdere akkomodatie zag er verzorgd uit. Een mooie lokatie om te snorkelen.
Neg.: Er was onvoldoende glaswerk aanwezig. Cola rum kreeg je b.v. in een wijnglas of bierpul. Drank keuze was zeer beperkt. Het eten was kwalitatief erg slecht. Organisatie in het restaurant was ver beneden pijl. Vaak was er geen bestek.
Verder was het jammer dat er zoveel (ong. 80 % ) onbehouden asociale Russen waren.

met partner, Okt. 2011
"Aanrader voor 8 dagen zon en zee!!"
Roland
16-10-2011 Wij zijn gisteren teruggekomen van een heerlijke vakantie in het zonovergoten Amwaj bleu beach hotel.We gingen op vakantie vooor de zon en de zee, en die was ruimschoots aanwezig.De meeste mensen denken dat als ze een hotel boeken met 5 sterren dat ze dan ook de service krijgen die ze in nederland ook verwachten als ze een 5 sterren hotel boeken. (kurhaus, scheveningen heeft 5 sterren)Maar vergeet 1 ding niet, je zit wel in afrika en wij hollanders willen altijd voor en dubbeltje op de eerste rij zitten.Wij betaalden voor 8 dagen een kleine 1600 euro.Wil je echt niks te klagen hebben dan ben je dit bedrag al kwijt aan een hotel p.p.
Wat kunnen mensen zich druk maken om de keinste dingen, je bent op vakantie ,doe relaxed en ja ook bij het Amwaj bleu beach hotel zijn wel dingen die beter of anders konden in onze ogen.
Al met al is het een heerlijke plek om een weekje van de zon en zee te genieten.De mensen daar werken allemaal keihard en helpen daar waar ze kunnen.

met partner, Okt. 2011
"Goed maar geen 5 sterren."
John en Petra
3-11-2011 Wij zijn vannacht terug gekomen van 9 dagen Amwaij. Na de verhalen te hebben gelezen hadden we iets van nou we zullen wel zien als de zon maar schijnt. Het is zeker geen 5 sterren waard maar zijn niets te kort gekomen en hebben een fijne vakantie gehad. Personeel vonden wij wel vriendelijk en liepen de benen onder hun kont vandaan. Het eten was ook goed, warm en smaakvol, maar ja als de gasten van het hotel uit 70% Russen bestaat is er ook geen houden aan. Verder geen last gehad van de Russen. Het resort ligt wel erg afgelegen maar dat was voor ons geen probleem. Het animatieteam steld niets voor. De kamers worden goed schoon gehouden en dat is toch wel belangrijk. Van het huisriff moet je niets voorstellen en al zeker niet als je Sharm gewend bent. Voor ons geen 2de keer meer.

met vrienden, Okt. 2011
"Nigdy więcej"
Lilianna
3-11-2011 Nie wystawię opinii pozytywnej.. Dlaczego ? Otóż obsługa w hotelu była bardzo niemiła i bezczelna, traktowani byliśmy jakby co najmniej w cenie było 3 posiłki i ilość napojów ograniczona. Sprzątający również niemili. Na stołach w restauracji totalny syf, szklanki, sztućce brudne badz nie domyte, stąd różne choroby turystów. ) Pomimo że wycieczka hotelowa była wykupiona na daną godzinę to i tak wyjazd opóźnił się o 1,5 godziny ze względu na brak obiecanego i wykupionego transportu. Ilość drinków ograniczona, nie widać prawdziwego All Inclusive jaki zapewniają. Opieka lekarska w hotelu bardzo dobra. Brak możliwości opłat kartą kredytową. Animacje w hotelu ok . Plaża ładna, ale nic poza tym.. Nie polecam Hotelu Amwaj Blue Beach Resort & Spa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Porażka !

met een groep, Okt. 2011
"All inclusive formule kennen ze hier niet!"
Yvette
12-10-2011 Dit hotel is hooguit een ***waard en niet meer! De all inclusive formule klopt voor geen meter! Bij aankomst staan er 2 liter waterflessen op de kamer en daar moet je je hele vakantie mee doen (dus bijvullen bij de diverse bars) en niet dat het om de dag wordt bijgevuld. Lokalische dranken zouden all inclusief zijn, mooi niet, want voor wijn (alleen in het hoofdrestaurant is het gratis)moet je ruim eur 20,00 per fles betalen. Er loopt te weinig personeel rond, want het duurt erg lang voordat de tafels opgeruimd werden. Helaas ontzettend veel Russen en Polen. Verder is de ligging super aan het huisrif en zijn de kamers piekfijn in orde en hebben wij er heerlijk gedoken. Maar naar dit hotel, ga ik nooit meer naar toe!

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Very nice hotel"
yasser_recreation
13-10-2011 the hotel is highly recommended the entire staff was very and courteous
all were very helpful and tried hard to satisfy their guests we have only positive things to say i must return to this hotel on my vacation