Hotel Yara Beach Club*** in Soma Bay Egypte | Zoover

28 mei 2012

Hotel Yara Beach Club*** Soma Bay

Beoordelingen Hotel Yara Beach Club***

Soma Bay
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Yara Beach Club*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Yara Beach Club*** achterlaten.

30 beoordelingen over Yara Beach Club***

met partner
"Drie keer @#%"
M & J
13-2-2010 drie keer niks,
Ik heb nog nooit zo'n vreselijk hotel mee gemaakt oke je kan misschien niet veel verwachten voor de prijs die je betaald maar de kamers warern smerig en over het eten nog maar niet te spreken,
oke strand was heel dicht bij en een aantal personeels leden waren wel aardig maar dit is zeker niet voor herhaling vatbaar!

met partner, Jan. 2010
"Voor een leuke prijs een leuke vakantie"
Henk
11-2-2010 Ben net terug van Yara Beach en heb enorm genoten. Alhoewel het rustig gelegen is en de accomodatie eenvoudig is, is het zeker een aanrader als je er even een week goedkoop tussen uit wil naar de zon.

alleenreizend, Jan. 2010

met partner, Dec. 2009
"NOOI MEER"
Slotpoes
1,0
23-1-2010 Yara Beach ligt in de middle of nowhere. Het terrein stinkt naar rioollucht. Met name de vieze niet schoongemaakte kamer en vooral badkamer stond erg tegen. 1 handdoek voor 2(anderhalve dag later kwamen er pas twee bij en allemaal sterk versleten)Bedden verkeerd opgemaakt(opening dekbed naar boven). Kapotte en niet gerepareerde spullen, zoals kastdeuren, lampen. Leeg koelkastje. Onveilig voor kinderen door kapotte lampen(scherpe punten) langs voetpaden. Geen verharde aanvoerroute. Het geheel maakt een armzalige indruk. De touroperator vroeg hier 1400,- euro voor. Op de website stond dat het een eenvoudig maar keurig hotel was. Nou echt niet, het is ver onder de maat. Eten was redelijk. Strand oke. Zwembad klein en steenkoud. Keiharde schelle muziek strand. Nee wij zijn verkast na twee dagen naar Hurgada. Sheraton Bay in Soma May kon niet ondanks wil om bij te betalen. Dat is pas een goed resort. Klasse en onder Amerikaans bewind en dat merk je.

met partner, 2009
"Nooit meer!!!"
G en partner
30-11-2009 Ook wij zijn hier 2 weken geweest,inderdaad rustig,erg afgelegen,eten is niet te eten
water uit de kraan doen ze daar in tonnen,en dat kan je drinken,maar kijk uit we hebben er allemaal diareee van gehad.Toen wij s,avonds laat aankwamen was het erg donker,maar toen we naar bed wilde gaan zaten de lakens vol met bloedspetters,
was van de muggen zeiden ze,iedere nacht gaat de generator 2uur uit,je hebt geen licht en water het is pikke donker,en als je iets wil weten snappen ze het niet(ze willen het gewoon niet snappen.
Er rijd eeen shuttle busje,maar daar mag je 2 keer gratis gebruik van maken,wil je meer keer moet je 5 euro p.p betalen.
De snacks rond 12 uur,zijn overgebleven broodjes van het ontbijt,de andere snacks hebben we nooit gezien.
Na 1 week dachten we schoone lakens te hebben,wat bleek ze hadden ngewoon lakens van een andere kamer er op gedaan,hebben ze er maar gelijk eraf gehaald .
Het eten is iedere dag hetzelfde,en niet te eten,het eten is koud!!
Dus hier nooit meer

met partner, Nov. 2009
"Nooit meer"
L.van Os
27-11-2009 In de prospectus stond iets van rustige omgeving en heerlijk ontspannen. Het eerste is waar en het tweede bestond uit de gehele dag tot savonds half 11 uit "beatmuziek" met de bassen vouit. Zowel aan het zwambad, strand en hotelkamer was het niet uit te houden. Overdag kon je naar een ander resort waar je zelfs kon zwemmen in zee en rustig zonnen, maar savonds was er geen ontsnappen aan, zelfs na dagelijks smeken of de het was zachter kon was het maar net uit te houden met pillen tegen de hoodpijn. SAvonds is alles stikdonker rond het hotel dus ontsnappen is er niet bij. Verder was het wel redelijk voor maximaal 1 week.

met vrienden, Nov. 2009
"Nooit meer"
A en A
1,0
30-11-2009 Wij zijn hier 8 dagen geweest, en hebben dankzij onze mede vakantiegangers een heerlijke week gehad, maar daar is ook alles meegezegd. Wij sluiten ons dan ook helemaal aan bij G en partner.
Zie commentaar bij G en partner.
Dit was 1x en niet weer in Yara Beach hotel.

met partner, Nov. 2009
"Nooit meer."
herman en leny
1,0
18-11-2009 erg afgelegen,geen winkels in de wijde omgeving.Ook geen eet gelegenheden,dus ben je aangewezen op hun eten.Altijd het zelfde en niet erg smakelijk.

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Volgende keer weer !!!!!!!"
anja
23-10-2009 Mijn zoon (10) en ik hebben een geweldig gezellige tijd gehad in dit hotel.
Samen met andere landgenoten was het één groot feest. Als je op het strand naar links loopt kom je bij de duikschool van een Nederlandse, waar je een duik of snorkeltrip kunt boeken. Ook is het mogelijk een busje te huren om naar Hurghada te gaan (ca 45 min). Het personeel is erg kindvriendelijk en in voor een grapje.
Zwembad is niet groot, maar schoon.
Andre en Sonja, Miriam en Deborah,Tooske en Gert de S.(hihihi), Ridhuan en Leonie, bedankt voor de gezellige tijd en we hopen jullie nog eens te treffen.

Liefs en groet van Anja en Jan.

onbekend
"Voor een dubbeltje op de eerste rang!"
Mirjam
20-10-2009 Zijn 3 nachten hier geweest, maar hebben super genoten! Dit dankzij een aantal Nederlanders, die hier ook 3 nachten vertoefden. Hebben snorkeltocht gemaakt met elkaar, geboekt bij het hotel ernaast bij duikschool van Carolien (Nederlandse vrouw)
Hotel ligt inderdaad buiten de bewoonde wereld, maar voor de rust... heerlijk.
Op vliegveld bij bank of Egypt je visum kopen voor 15 dollar.
Pas op bij fouilleren bij douane, ze hebben 50 euro uit mijn tasje gepakt.

Andre, Sonja, Gert, Tooske, An, Jan, Ridhuan en Leonie het was erg leuk samen.

Mirjam en Deborah