Hotel Hyatt Regency***** in Taba (en Taba Heights) Egypte 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Hyatt Regency***** Taba (en Taba Heights)

Beoordelingen Hotel Hyatt Regency*****

46621, Taba (en Taba Heights)

5 beoordelingen over Hyatt Regency*****

7,9
5,9
6,1
5,4
met partner, Okt. 2011
"Paradijselijk"
Mangelschots Raf
1-11-2011 Wij kwamen om te relaxen en dat is 100% gelukt. Temperatuur rond 28° (eind okt) en lage luchtvochtigheid (zeer aangenaam). Hotel was 50% bezet waardoor niet te druk (wel veel koele macho-russen). Mooie zwembaden, wij kozen voor het lange 'olympisch' bad om baantjes te zwemmen. Gebruik gemaakt van Welness: sauna en stoombad (gratis) en massages (betaalbaar en zalig). Kamers ruim en net met safe en koelkast. Snorkelen is fantastisch.
Het ontbijt is zeer goed (ruime keuze) maar het avondeten wat minder (wel enkel van het warm buffet gegeten). Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Hotel is mooi gekleurd en aangekleed met veel bloemen en palmbomen: paradijselijk !!!

met partner, Mrt. 2008
de slachmeulder - j...
1,0
1-4-2008 wij zijn pas terug uit Taba (21/03/08-29/03/08). een beetje teleurgesteld van deze reis. geboekt met Pegase. geland op een militaire luchthaven. het is echt niet nodig om een supplement te betalen voor met een taxi direct naar het hotel te rijden, iedereen moet wachten en er wordt in konvooi met politiebegeleiding naar het hotel gereden. hotel oogt en is ook prachtig en onderhouden. Personeel niet vriendelijk. Eten en bediening is echt beneden alle peil. Is vooral bestemd voor het russische publiek. personeel denkt dat elke klant een rus is en spreekt je dan ook aan in het russich. als je gaat wandelen langs de andere hotels is er telkens controle en moet je je handtas openmaken ook mensen met kinderen en kinderwagens worden streng gecontroleerd; voor 10h00 moet je nergens iets gaan vragen om te drinken want dat gaat niet. gelukkig hebben wij er het beste van gemaakt en toch nog kunnen genieten van de heerlijke zon. Terug gaan zit er zeker niet in. wel nog naar Egypte Elgouna.

met partner, Jan. 2008
Mieke & Wim
22-1-2008 Mooi uitgestrekt vakantiecomplex. 5 verschillende zwembaden, waarvan 2 verwarmd (en dan bedoel ik ook lekker warm), veel ligzetels. Kamers proper en verzorgd, goede bediening en eten was zeker niet slecht. Alleen wist ik niet dat het in januari zo koud was! Overdag kon je soms in bikini liggen als er geen wolkje voor de zon was en er niet te veel wind was, maar 's avonds was het echt koud! Ook veel Russen die soms de sfeer verpesten, maar die vind je tegenwoordig overal.

met vrienden, Nov. 2007
Vermeulen Pierre
18-11-2007 Hele mooie infrastructuur. Zeer goede ligging. Goede accomodatie. Minder variatie in buffetten. Ontvangst berneden alles. Geen vriendelijk en behulpzaam personeel. Management correct en helpt problemen oplossen. Russen storen dikwijls de rustige omgeving.

met partner, Feb. 2006
"Nooit meer"
Hilde en Martin
4-5-2011 Zijn er in 2006 geweest in februari , hotel heel prachtig mooie kamers prachtige zwembaden waaronder verwarmde alleen in er niets te zien of te doen en tot ons spijt was het nog kpoud ook we hadden s'avonds 3 pulls boven elkaar aan. Veel te veel Russen met volle borden dat ze dan niet opaten.

Hilde