Aparthotel Riverbank Park Plaza**** in Londen Groot Londen | Zoover
Aparthotel Riverbank Park Plaza**** Londen

Beoordelingen Aparthotel Riverbank Park Plaza****

18 Albert Embankment, SE1 7TJ, Londen
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Riverbank Park Plaza**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Riverbank Park Plaza**** achterlaten.

9 beoordelingen over Riverbank Park Plaza****

7,7
met vrienden, Dec. 2011
"Tophotel"
Sabine
11-12-2011 Geweldig mooi hotel met ruime kamers. Zelfs eigen badjassen met slofjes aanwezig. Vriendelijk personeel en zeer goed en vers ontbijt. Ligt ook erg gunstig gelegen in Londen. Met 3 minuten lopen naar bus/metro station Vauxhall en met 5 minuten in hartje centrum:-))) Komen zeker terug in dit hotel!

met partner, 2011
"Perfect"
Evelien
10-8-2011 Dit hotel ziet er echt keurig uit en is helemaal van nu!
Wij hadden een hele mooie, ruime en schone kamer.
Als je het hotel uitloopt dan zie je rechts de Big Ben al, het heeft dan ook een perfecte ligging. Met 5 minuten lopen ben je bij een halte van de hop on hop off bus. Hiermee kom je op de meeste touristiche plekjes en dan kun je daar je eigen weg gaan.
Al met al een leuk en luxe hotel voor een stedentrip!

met partner, Dec. 2009
"Weekendje @ Parkplaza Riverbank"
Sandra & Wouter
3-2-2010 Zeer mooi en luxe hotel, van alle gemakken voorzien, gezellige bar met lekkere coctails ! Kamers zeer netjes, modern en luxe afgewerkt, zeer mooie badkamers. Roomservice is toppie, zou er best weer eens boeken! Ligging tov de stad is redelijk te noemen, in principe goed te doen te voet maar t zal toch 'n 20 min. lopen in beslag nemen. Zo kun je wel de stad goed in je opnemen natuurlijk. Tour met de bus is wel aardig (gemakkelijk en overzichtelijker dan de gewone bus) maar in verhouding toch ietwat kostbaar. 2 dagen bustour met boot kost 50 pond. In vergelijking: Dagkaart openbaar vervoer kost 5,80 pond (bus/metro). Hier kun je dus ook overal mee naartoe alleen is het even puzzelen en je hebt geen presentatie aan boord.

met vrienden, Okt. 2009
"Super de luxe strak hotel"
Hans Siepman
11-10-2010 Hier waren we met familie. Het was een mooie luze kamer, niet gehorig ondanks het feit dat de trein langs komt. Je loopt in 10 minuten naar de metro en je staat zo in het centrum. Mooi uitzicht op de rivier en op de regeringsgebouwen. Uitgebreid engels ontbijt met alles er op en er aan. Maar je moet er wel van houden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze lopen zo voor je de straat op en houden een taxi aan.
De bar is best prijzig, maar ach je bent er even uit hé?

met partner, Juni 2009
"Zimmer"
Jo
12-6-2009 Zimmer extrem hellhörig; Schließen der Zimmertüren enorm laut.

met partner
"SUPER"
Jeannette
10-5-2009 wij zijn hier een week geweest
mijn man is rolstoel gebruiker en ook voor hem was het hier goed te doen in de aangepaste luxe kamer
super personeel
wij gaan hier zeker nog eens naar toe

met partner
"Aanrader Topstad"
cjm
16-2-2009 Ligt vlakbij centrum.piccadyli circus,house of parlement.big ben . ect.TIP vraag alles wat je wil weten aan de concierge deze kunnen alles regelen en weten overal de weg ook tickets kan je daar bestellen .Daar bespaar je een hoop wachttijd mee.goed hotel.De metro is top en ook de bussen zijn zeer goed te doen.Topstad .We gaan zeker nog een keer terug naar Engeland.

met oudere kinderen, Sept. 2008
"Mooi hotel, alleen 5 sterren heeft uitzicht"
Chris
8-2-2009 Mooi hotel wat wij voor 391 pond per kamer voor 4 nachten moesten betalen, een redelijke prijs zeker gezien de normale tariefen van dit hotel. Ligging top, alle attracties waren eigenlijk wel op loopafstand en anders nam je gewoon de metro van Vauxhall of Westminster. Geen ruime kamer, maar alles wat nodig was zat er wel in.

alleenreizend, Juni 2007
NN
27-6-2007 Voor een (gereduceerde) kamerprijs van 197 pond (305 euro) per nacht, exclusief ontbijt, levert dit hotel niet wat het pretendeert. De stunning view op de Big Ben heb ik vanuit mijn hotelkamer niet gezien, het uitzicht beperkte zich tot de gordijnen van de overburen. Over een lekkend toilet heb ik drie keer geklaagd, er werd geen actie op ondernomen.
Pluspunten: goed eten, centrale ligging en voor Londense begrippen een ruime kamer.
Veel en veel te duur.