Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Home Review toevoegen Engeland Groot Londen Londen Bezienswaardigheden Londen Westminster Abbey & Big Ben Reviews Westminster Abbey & Big Ben Reviews Foto's & video's Tips Vraag en Antwoord Plattegrond 8,3 151 Nederlandse reviews 26 Internationale reviews Prachtig Jammer dat de Big Ben in de steigers stond, maar dat maakt niet uit. Als je naar Londen gaat, is Big Ben en must om te zien. Nance, 29 november 2017 -2° / 6° 25 Jan 2021 Weer Nummer 3 van 595 bezienswaardigheden in Londen Website 151 Nederlandse reviews over Westminster Abbey & Big Ben 8,3 151 reviews Waardering 8,2 Taal: Nederlands (151) Alle (174) ------------ Pools (20) Frans (3) Duits (2) Braziliaans (1) Gezelschap: Alle (151) ------------ Zakelijk (1) Met partner (55) Met oudere kinderen (25) Met jonge kinderen (15) Met vrienden (29) Met een groep (13) Anders (8) Alleenreizend (5) Sorteren: Reisdatum Datum review Prachtig 9 Nance, 29 november 2017 Jammer dat de Big Ben in de steigers stond, maar dat maakt niet uit. Als je naar Londen gaat, is Big Ben en must om te zien. Prachtig 8 Jeroen, 26 december 2016 Indrukwekkend mooi, ook om de Big Ben te horen. Wel prijzig om te bezoeken. Mooie omgeving 10 MV, 17 juli 2015 Prima te lopen en veel te zien. Overal vlakbij. Verder heb ik geen idee maar ik moet wat schrijven.... Heel mooi gebouw. 9 Johan uit Brabant, 11 juni 2015 Lekker langzaam ronddraaien. Mensen met hoogtevrees kunnen in het midden zitten en gewoon recht vooruit kijken. We zijn overal langs gewandeld. Dat was leuk. 6 Ilse, 11 mei 2015 We zijn overal langs gewandeld. Dat was leuk. 20 pond 7 Alice, 27 april 2015 om 1700 naar kerk gaan uurtje zitten maar scheelt je 20 pond ! Mooi! 9 Schepers, 06 april 2015 Je ziet The Big Ben van de verte al staan, daarom is het makkelijk te vinden. Grafmonument of kerk? 7 Cor, 29 maart 2015 Westminster Abbey, een mooi gebouw, maar er worden voornamelijk mensen vereerd: de kerk ligt vol praalgraven en gedenkstenen van de meest uiteenlopende mensen (vorsten, kunstenaars, wetenschappers). Zeer mooie klok + omgeving 10 carla_15, 23 februari 2015 De klok en de toren zijn zowel leuk van dichtbij als veraf. In het donker en in het licht de moeite waard en elk kwartier leuk om naar te luisteren Leuk 8 Vera, 08 januari 2015 Ontzettend mooi zeker 's avonds 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 volgende * Westminster Abbey & Big Ben scoort een 8,3 uit 10, op basis van 174 reviews Lees meer * Minder tekst Acties voor Westminster Abbey & Big Ben Review toevoegen Foto's toevoegen Print reviews RSS feed Informatie over Londen Kaart Londen Video's Londen Vraag en Antwoord Londen Bezienswaardigheden in Londen Tower Bridge Westminster Abbey & Big Ben London Eye Harrods Tower of London Hyde Park Piccadilly Circus Bent u de eigenaar? Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.