Appartement Liberty in St. Helier (Jersey) Kanaaleilanden | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Liberty

The Esplanade, JE2 3AS, St. Helier (Jersey)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Liberty gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Liberty achterlaten.

2 beoordelingen over Liberty

met partner, Okt. 2010
"Geweldig!"
George & Andrea
Hoeveelheid ruimte
14-10-2010 Prachtig appartement met mooi uitzicht op de haven. Centraal gelegen in de buurt van een aantal goede restaurants en winkels. Onder de appartementen bevindt zich het vertrekpunt van de bussen die over het eiland rijden, hiervan heb je totaal geen geluidsoverlast!
Zeer vriendelijke ontvangst gehad, de dames van de receptie zijn uiterst behulpzaam om eventuele problemen die je hebt voor je op te lossen,niets is te veel gevraagd!
De appartementen zien er schoon, nieuw en goed onderhouden uit. Er staan in keuken van het appartement nog wat attenties klaar voor de gasten, zoals melk, thee, cornflakes en water. Bij de receptie staat ook nog een prachtig koffie/thee apparaat waar je onbeperkt gebruik van mag maken (maakt ook heerlijke cappuccino), ook liggen er in de ochtend croissants.
Als we nog eens naar Jersey gaan komen we hier graag nog een keer terug en willen dit appartement dan ook aan iedereen aanraden!
George & Andrea

met partner, Aug. 2010
"Gewekdig"
Jose
Hoeveelheid ruimte
3-9-2010 Prachtige appartementen, ruim en alles erop en eraan. Prima bedden, groot balkon. Receptie 24 uur per dag bemand, gratis thee en koffie en croissantjes. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Centraal gelegen, boven busstation en ondanks dat geen geluidsoverlast. Een fantastische week gehad, zeker een appartement waar ik weer een keer heen zou gaan, een aanrader dus!