Bungalow Kielder Lodges at Leaplish Waterside Park in Kielder North East | Zoover

Beoordelingen Bungalow Kielder Lodges at Leaplish Waterside Park

8,1
7,5

27 mei 2012

Bungalow Kielder Lodges at Leaplish Waterside Park Kielder

Beoordelingen Bungalow Kielder Lodges at Leaplish Waterside Park

Kielder Water, NE48 1BT, Kielder
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Kielder Lodges at Leaplish Waterside Park gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Kielder Lodges at Leaplish Waterside Park achterlaten.

7 beoordelingen over Kielder Lodges at Leaplish Waterside Park

8,1
7,5
met jonge kinderen, Mei 2011
"Fantastisch gelegen kleinschalig bungalow park"
Henk
Hoeveelheid ruimte
27-5-2011 Dit kleinschalig bungalowpark ligt midden in het natuurgebied van Kielder. Onze lodge had een fantastisch uitzicht op het meer. De lodges waren zeer mooi en van alle luxe voorzien, bv beide slaapkamers een eigen badkamer. Ook de keuken was van alle gemakken voorzien!
Het park is klein maar heeft voor kinderen diverse speeltuinen voor elke leeftijd. Het zwembad is klein maar voldoet.
Het restaurant is sfeervol met een redelijke kaart, maar zeker geen vreetschuur, wel typische Engelse maaltijden.
Wij hebben heerlijk kunnen hardlopen langs het meer.
Voor uitstapjes heb je wel de auto nodig, maar in het mooie Engelse landschap is dat zeker geen straf.
Zeker voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima uithoek"
Ad de Wit
Hoeveelheid ruimte
8-9-2010 Dit park ligt in de middle of nowhere, dicht bij de Schotse grens. De dichtsbijzijnde supermarkt (waar je goed kunt inkopen) is de Tesco, 40 kilometer verderop. Als je je op die "eenzaamheid" instelt, heb je een fantastische vakantie. Ons huisje had oa een vrieskast en vaatwasser, en heel veel ruimte. We hadden de fietsen mee. Een rondje rond het meer is "maar" 40 kilometer. Trek er een dag voor uit wat het gaat op en neer. Engelsen wandelen eerst, vervolgens komt er een pad, en vervolgens asfalteren ze het en noemen het een fietspand. Met alle ups en downs. Voor liefhebbers van rust is het een super plek. Het zwembad is niet groot, je moet "reserveren" en dat gaat typisch engels, strict and in order. Kortom, niet spontaan verzinnen om te gaan zwemmen. Het restaurantie is leuk (type vakantievreetschuur). Reserveren is een pre, want dan zit je aan het raam met mooi uitzicht. Kortom, we hebben er met 4 man een leuke vakantie gehad.
Tip: Hou je van vissen en heb je vrienden...boeken!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Fijn huisje in een prachtige omgeving"
familie Stuijt
Hoeveelheid ruimte
26-7-2010 De service van het park is zeer klantvriendelijk. Voor mountainbiken is de omgeving zeer geschikt.
Lieflijke omgeving met vriendelijke mensen.
De leuke dorpjes of stadjes liggen op een half uur rijden van het park.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Heerlijke plek in prachtige omgeving"
W. Vrij
Hoeveelheid ruimte
14-8-2010 We hebben het prima naar ons zin gehad in Kielder Lodges at Leaplish Waterside Park in Kielder. Je moet van de natuur houden en van rust, maar daar kwamen wij voor. Vanuit ieder huisje heb je vrij uitzicht (je kijkt dus niet bij de buren binnen). Voor boodschappen e.d. moet je wel even rijden. De mensen van het park zijn erg relaxed. Onze kinderen hebben genoten van de speeltoestellen, het zwembad en de dieren: de konijnen en vinken dartelen rondom de huisjes.

met partner, Mei 2009
"MOuntainbiking was geweldig...maar verder;-("
Andre
Hoeveelheid ruimte
8-6-2009 In Mei 2009 naat Leaplish en Kielder geweest om te Mountainbiken op de nieuw aangelegde routes aldaar. Vanaf Leaplish lodge 5 kilometer naar start routes, dat was dus prima. Alle inwoners die ik heb gezien waren friendly en behulpzaam. De routes waren GEWELDIG! Na het fietsen, fiets schoonmaken en douchen (in een zeer royaal voorziene lodge) was er in Kielder e.o. echter niks te beleven. 3 Avonden in de week gaat het restaurant dicht om 17.30uur, en dan stapten wij net van de fiets af.
Kortweg: Biken top, de rest matig.
Zwembad: Niet geprobeert

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Gelegen in prachtige omgeving"
Ilonka
Hoeveelheid ruimte
25-8-2009 prachtige, rusige omgeving. Huisjes zijn prima uitgerust.
De supermarkt zit 20 minuten verderop.
Restaurant is prima.
Zwembad klein, maar voldoet.

Familie
Bert
17-8-2007 Wij zijn in augustus 2007 geweest met 2 kleine kinderen (6 mnd en 2 1/2 jr). Het is een mooi rustig park gelegen in een schitterende omgeving. er is speeltuin en een zwembad. Je kan op en om het park heerlijk wandelen en er is een roofvogelcentrum. De huisjes zijn van alle luxe voorzien en doen knus aan.
Voor een drankje of een snack kan je lekker eten in het restaurant. Het is de moeite waard.