Oxford beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Oxford

Beoordelingen Oxford

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Oxford gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Oxford achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

12 beoordelingen over Oxford

7,9
met vrienden, Apr. 2012
"Oxford is leuk om te bekijken"
Frieda
Sfeer in stad
30-4-2012 Oxford is goed te bereiken per trein vanuit Londen in ca 45 min.. Boek wel vooraf de kaartjes dat scheelt vele ponden. Bijzondere stad met veel historische gebouwen. Bezoek vooral de wat onbekende universiteiten, de bekende vragen een behoorlijk hoog entreebedrag. Musea zijn over het algemeen wel gratis.

met partner, Dec. 2011
"Op een ander moment bezoeken"
lutkal
Sfeer in stad
12-4-2012 Wij waren hier tijdens de kerstvakantie en dat was niet het ideale moment. Alle colleges en de meeste musea waren gesloten. Gelukkig hebben we wel een heel boeiende wandeling door de stad kunnen maken met een gids van het Tourist Office. Heel lekker gegeten bij Jamie's Italian en een prachtige rondrit door de Cotswolds gemaakt. Overal vriendelijke gezichten en lekkere hapjes. Volgende keer ga ik op een ander moment, want het lijkt een boeiende en levendige stad.

zakelijk, Nov. 2011
"Nice place"
FILIPPOS KOULYRAS
Sfeer in stad
21-11-2011 Not so much time to discover the city. The atmosphere though was very pleasant. I would definately like to go again

zakelijk, Juli 2011
"Beautiful city"
VALENTINE CHARLES
Sfeer in stad
18-7-2011 It was a very short visit but I had a good impression which will make me come back for a longer stay.

met partner, Juli 2011
"Geweldige stad!"
marrie333
Sfeer in stad
8-1-2012 Een week in Oxford geweest deze zomer. Heerlijke stad, veel te zien en te doen en toch heerlijk relaxed. Veilig gevoel, veel mensen op straat 's avonds, weinig verkeer. Compact centrum, dus alles is te lopen. Leuke winkels, veel restaurantjes en pubs, veel wandelingen in de stad zelf (langs het water, langs de oude gebouwen) en natuurlijk heel veel cultuur.
Omgeving is ook mooi, o.a. Cotswolds en mooie wandelingen. We gaan er zeker nog eens naar terug.

met partner, Mei 2009
"Heerlijke stad voor een lang weekend"
Ron Tielen
Sfeer in stad
27-10-2009 Studentenstad per uitstek, dus veel uitgaansgelegenheden en gunstige prijzen. Rustig verkeer, prachtige universiteiten. Top sfeer.

alleenreizend, Juli 2008
"Vivir en oxford"
lidia
Sfeer in stad
4-2-2009 Es una ciudad increiblemente bonita, la gente es encantadora y hay muchisima gente joven.

onbekend
Michel uit België
Sfeer in stad
31-5-2007 Als je Leuven al een mooie, historische universiteitsstad vindt, dan is Oxford dat véél meer, wat betreft de 'colleges' en de campussen, die stuk voor stuk in erfgoed van zéér historische waarde gevestigd zijn. De omgeving zelf is natuurlijk mooi en niet ver van de Cotswolds, die een bezoek op zichzelf waard zijn, vooral Broadway, Chipping Camden enz.

alleenreizend, Mei 2007
"Leuke maar ook zeker een mooie stad!"
Susan84
Sfeer in stad
22-10-2009 Als je in de buurt bent van Oxford is het zeker de moeite waard om hier een bezoekje te brengen! Een studentenstad met veel cultuur, winkels en eetgelegenheden! Ik ben hier 3 x geweest en heb enorm genoten van deze mooie levendige stad!

onbekend
judith
Sfeer in stad
14-9-2005 Leuke stad met veel history en elke avond feest! De engelse gaan vanuit hun werk naar de kroeg en deze sluit wel op tijd 23:00 uur! Een aanrader is ook de open dubbeldekkerbus.