Vakantiepark Finlake Holiday Park***** in Chudleigh South West | Zoover

28 mei 2012

Vakantiepark Finlake Holiday Park***** Chudleigh

Beoordelingen Vakantiepark Finlake Holiday Park*****

Chudleigh, TQ13 0EJ, Chudleigh
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Finlake Holiday Park***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Finlake Holiday Park***** achterlaten.

11 beoordelingen over Finlake Holiday Park*****

met jonge kinderen, 2011
"Fijne vakantieplek in een mooie groene omgeving"
Pedro
Eetgelegenheden
28-10-2011 Het park is prima om met kleine kinderen te verblijven. Dagelijks veel verschillende activiteiten. Er is een redelijk binnenbad, zonder echte speelmogelijkheden voor kinderen. Ook is er een buitenbad met grote glijbaan, maar deze is alleen tijdens het hoogseizoen geopend.

in de omgeving zijn veel leuke dingen te doen, zoals een groot ponypark, een educatieve kinderboerderij, oude kastelen en winkelmogelijkheden.

Als je vliegt op Bristol ben je met een uurtje op je bestemming.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastische plek"
claudia_koetsier
Onderkomens
11-8-2011 Mooi gelegen park aan de rand van het Dartmoor National Park.
Erg mooie Caravan(chalet)
Rustig park, met mooi binnen en buiten zwembad

met oudere kinderen, Juli 2010
"Geweldig"
Rosa
Eetgelegenheden
2-8-2010 Wij zijn eind Juli in Finlake Park geweest voor 1 week ik met mijn man en kind van 14. Het was heerlijk, wij zaten in een Superior Logde PLus in the Tors. Je had een mooi balkon waarover je het Leisure Center kon zien en de heuvels in de nabijgelegen omgeving. Veel Activiteiten zijn gratis zoals tennis en golf. Het golfparcours was overgens heel groot en mooi. Het eten in het restaurant was lekker en niet duur(2 keer gegeten in totaal nog geen 80 pond). Lodge had 2 badkamers een moderne keuken, 2 slaapkamers met 1 2persoonsbed en een met 1 met 2 1persoonsbedden. woonkamer modern met ledere belkeding op 1 bank de rest was stof. Er was ook een nep openhaard die zorgde voor een sfeerlicht s,avonds. De plaatsen zijn ok makkelijk berijkbaar(Exeter is ongeveer 15 minuten) De enige nadelen waren de : De Tv hangt hoog dus je krijgt af en toe last van je nek omdat je de heel tijd omhoog kijkt( wel dvdspeler in tv). Het 2persoonsbed was te klein(lengte) Kortom: Mooi park emt veel te doen.

met partner, Mei 2010
"Fantastische plek"
Jan52
Eetgelegenheden
31-5-2010 O.a. mooie lodges (met hout beklede caravans) voorzien van dubbel glas en CV.
Lodges zijn eigendom van particulieren. Comfort/inrichting varïeert per lodge.
Toegang tot gym / sauna / stoombad / zwembad (binnen en buiten) is inbegrepen bij huurprijs.

Terrein is groot met veel open ruimtes. Lodges staan echter dicht bij elkaar.

Dichtbij snelweg (maar niet hoorbaar in accomodatie).

Veel attracties in nabije omgeving.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Lekkere uitvalsbasis"
Jeroen Wijnands
Eetgelegenheden
19-7-2009 We waren er vlak voor het engelse hoogseizoen. Daarom was er nog niets aan activeiten en ook het restaurant had nog geen themabuffetten.
De huisjes liggen inderdaad onder de bomen en ja, dat geeft schaduw. Dat geeft ook de mogelijkheid om niet heel vroeg wakker te worden van de zon. De stacaravans verderop in het park staan vrij in de zon zonder beschutting.
Mooi huisje op een heuvel, nieuwe, complete inventaris, zels DVD speler en digitale TV. Keurig schoon.
Zwembadje miniscuul naar nederandse begrippen en inderdaad veel regels. Badmeesters zijn echter niet streng zodra ze zien dat je kroost prima kan zwemmen en zich goed gedraagt. Aardig, behulpzaam personeel overal. De sunday Carvery viel wat tegen, vrij droog vlees. Restaurant menu is niet super
Fijne uitvalsbasis om veel van Devon te zien, jammer dat het buitenbad niet verward is. Goede kans dat we terug komen
Voor gezinnen met oudere kinderen is dit echt een afrader, er is niets voor ze te doen!

met partner, Juni 2009
"Slechte en goede huisjes"
Familie Hovens
Eetgelegenheden
23-5-2010 Wij zijn vorig jaar als onderdeel van onze huwelijkreis (rondreis Engeland) oa. in Finlake Holidaypark geweest. Het park is zeker geen afrader. Je kunt vandaar uit hele leuke uitstapjes maken (oa. naar Exeter, Eden Project, de parken Dartmoor/Exmoor). Ook het restaurant is lekker eten en gezellige sfeer.

Het huisje dat wij hadden zijn we echter minder over te spreken. Er zijn daar namelijk nieuwe en oude huisjes. Wij hadden een ouder huisje. Op zich geen probleem. Maar wel als blijkt dat de oudere huisjes eigenlijk geen onderhoud meer krijgen. Men wacht volgens mij dat alles van ellende uit elkaar valt en bouwt dan op het fundament gewoon een nieuw. Ook daar was men mee bezig. Maar ja, wij zaten dus in een oud huisje, met kapotte keukenkastjes, douche met geen druk oftewel een piesstraaltje, deurslot dat niet op slot kon.

Uiteraard ook geklaagd bij de receptie. Kastjes zijn uiteindelijk prof provisorisch gerepareerd en men zou ons nog terugbellen maar daar wachten we nog steeds op.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Sprookjesachtige omgeving, lekker rustig park"
atedriessen
Eetgelegenheden
4-9-2011 Onze vakantie in finlake holiday park was veeeel te kort. We zijn er maar een weekje geweest omdat we door zouden rijden naar Cornwall. De omgeving is prachtig en genoeg te doen. Ons huisje lag op een heuvel en vanaf de woonkamer en het balkon keek je zo in de boomtoppen van de lager gelegen bomen. Daar zaten regelmatig eekhoorntjes en andere dieren en onze dochter vond het prachtig. De huisjes lagen ver genoeg van elkaar af zodat je geen last had van je buren en je het gevoel had dat je alleen met een huisje in het bos zat.
Het park heeft een zwembad waar het bij ons in juni niet al te druk was. Het bad werd netjes schoon gehouden. Verder was het huisje mooi schoon en hadden we een afwasmachine. De bedden lagen comfortabel. In de omgeving is genoeg te doen, torquay is een aanrader.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Sloot niet aan bij wat wij zochten"
Hermkens
Eetgelegenheden
22-6-2009 Viel achteraf wat tegen, kwam door de geweldige lokatie daarvoor. Te grootschalig, hoewel heel netjes

met jonge kinderen, Mei 2009
"Groot park"
Erna
Onderkomens
15-3-2011 Een groot park, mooi en ruim opgezet. Veel hoogteverschil. Het zwembad is klein, maar prima voor kleine kinderen. In de omgeving veel te doen, zeker genoeg voor een week.

Familie
"Mooi gelegen in het groen, rand Dartmoor"
Halfweeg
18-8-2008 De Lodges zijn erg mooi en ruim. Eveneens was onze lodge goed schoongemaakt.Helaas staan de lodges tussen de bomen en zijn daarom erg donker. Park heeft diverse delen met verschillende types huisjes, het overgrote deel particulier bezit. (verkoopkantoor huisjes/caravans door fabrikant). Zwembaden zijn klein en ondiep, daarom regulering aantal zwemmers. veel regels, bijvoorbeeld glijbaan maar 20 minuten per uur beschikbaar. Ligging is fraai en centraal t.o.v. steden en Dartmoor.
Pizzaservice bij de bar, gebruikelijke carvery op zondag en curry op woensdag. Hiervoor is altijd veel belangstelling. Veel te zien en doen in omgeving (wel mooi weer nodig). Todnes e.o. warm aanbevolen. Kustplaatsen als Torquai en vooral Paignton vielen tegen.