Camping Blue Dolphin Holiday Park in Filey Yorkshire | Zoover
Vanaf -
Camping Blue Dolphin Holiday Park Filey

Beoordelingen Camping Blue Dolphin Holiday Park

Gristhorpe Bay Filey, 38650, Filey
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Blue Dolphin Holiday Park gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Blue Dolphin Holiday Park achterlaten.

2 beoordelingen over Blue Dolphin Holiday Park

6,3
met jonge kinderen, Okt. 2009
"Leuk vakantie met de kinderen"
Lucy
Staat van het sanitair
18-11-2009 Wij zijn met de herfst vakantie naar Haven Blue Dolphin holiday park geweest. Wij hebben het heel leuk gehad er was maar een probleem en dat was dat de bedden in ons caravan heel slecht waren, je kun alle veren voelen en wij hebben zelf uiteindelijk op de bankbed geslapen. De kinderen van 4 en 2 jaar hebben overall aan mee gedaan met kinder clubs en de locatie is goed vlak bij scarborough en york, veel te doen en zien in de omgeving,

met partner
w.van dijk
Staat van het sanitair
24-9-2007 Als restaurant is er een Burger King tent en iets heel ongezellig waar je kunt ontbijten. Er zijn 2 amusementhallen!!!! Een bar waar je ook niet vrolijk wordt. Het winkeltje heeft een beperkte keus. Het is zo als je alleen in Engeland ziet, overal caravans: achter, voor, links en rechts van je. Wel heel schoon en een prachtige kust vlak achter het terrein. Heel goed om uitstapjes in de prachtige omgeving te maken.