Leeds beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Leeds

Beoordelingen Leeds

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Leeds gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Leeds achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

8 beoordelingen over Leeds

9,2
met oudere kinderen, 2012
"Świetne miejsce"
Kamilka
Sfeer in stad
11-5-2012 Bardzo ładne miejsce polecam każdemu kto chce odpocząć i poznać to miasto

alleenreizend, 2011
"Hele mooie gezelige stad"
tanja l
Sfeer in stad
15-5-2012 ik kom hier al jaren heb er familie wonen.
leeds is erg mooi als je van winkelen houd veder heeft leeds ook leuke stadjes in de omgeving met veel cultuur leeds is in mijn optiek een van de leukste steden die er is en zeker de moeite waard tip bezoek de kirgate market

met vrienden, Dec. 2010
"Goede sfeer"
Henk
Sfeer in stad
8-2-2011 Leeds, rond kerstdagen bezocht. Erg gezellige plaats. Ademt, ondanks dat er een echt mooie en grote historische kern ontbreekt, veel sfeer uit. De kerstmarkt werd druk bezocht. Musea stelden niet heel veel voor, over de geschiedenis van Leeds (wolproductie e.d.). Maar als je in Nederland in Drenthe gewoond hebt weet je daar eigenlijk alles al vanaf.

De pubs waren erg gezellig. We hadden het geluk dat er voetbal werd uitgezonden en konden zo gezellig tussen de engelsen voetbal kijken.

Erg leuke stad, maar mij toch te modern. Ik prefereer Yorkshire in dit gebied.

met vrienden, Nov. 2008
"Prachtige stad je moet de mooie plekken wel zoeken"
patjila
Sfeer in stad
1-1-2009 Goede bestemming voor kunst en galeries, de musea en veel galeries zijn gratis. Shoppen is ook geen probleem. Architectuur is een mix van heel modern en heel klassiek.

met vrienden, Mei 2006
Atte
Omgeving
19-5-2006 Het was het weekend dat ik er was erg mooi weer. Het is een gezellige studentenstad, Leeds

met partner, Mei 2006
Marco Adams
Omgeving
9-5-2006 Perfecte stad om te shoppen en om 's avonds diverse clubs/pubs te bezoeken! Ook in de omgeving van Leeds zijn leuke wandelroutes door de natuur...

alleenreizend, Apr. 2005
matt k
Omgeving
19-3-2007 Leeds ist echt eine super Stadt. VOr allem das Nachtleben ist der Hammer. Dabei ist Leeds, verglichen mit anderen englischen Großstädten, recht günstig

met vrienden, Apr. 2005
Atte
Omgeving
30-6-2006 Leeds is een erg leuke studentenstad, met veel uitgaans en eet gelegenheden. Alleen met sneakers kom je NERGENS in.