Hotel Pearl Farm*** in Kaputian Beach filippijnen | Zoover
Hotel Pearl Farm*** Kaputian Beach

Beoordelingen Hotel Pearl Farm***

KAPUTIAN SAMAL ISLAND SAMAL ISLANDS, Kaputian Beach
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Pearl Farm*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Pearl Farm*** achterlaten.

2 beoordelingen over Pearl Farm***

7,6
met vrienden
"Geweldig"
Marlotte
18-6-2010 Ik ben 2 dagen op pearl farm geweest. Maar het is echt super. Heerlijk rustig weg uit de drukke steden. Het enige wat je hoort zijn de kleine bootjes die voorbij varen. Je kunt er echt van alles doet dus je hoeft je niet te vervelen. De kamers zijn mooi, goed schoongemaakt! Het was echt super

met jonge kinderen, Juli 2007
"Een super resort"
G. Klauwers
10-1-2010 Augustus 2007 zijn we hier met 2 gezinnen, bestaande uit 4 volwassene en 3 kinderen, geweest. We verbleven in een Mandaya house. Een perfect resort met zeer goede service en erg vriendelijk personeel. Als je van rust, mooie zwembaden en het schitterende zeeleven houdt is dit de plek om te zijn.
De kamer was zeer ruim en luxe. 1 (van de 2 zwembaden) direct voor je deur. Verder een prima restaurant met zeer varierende en smaakvolle buffetten en een kleine gezellige bar in een soort toren waardoor je uitkijkt over de baai.
Een verblijf om nooit te vergeten en we zullen hier zeker nog eens terugkomen.